Prémium

A Csodalámpa Alapítvány gyermekálmokat valósít meg (x)

Portfolio
Add tovább, hogy van tovább!
A Csodalámpa Alapítvány az elérhetetlent elérhetővé tesszi, a szomorúságot vidámságra fordítja, a sokszor lehetetlennek tűnő álmokat valóra váltja, így az elmúlt 15 évben már 3600 gyermek arcára varázsolt mosolyt. A mintegy 150 önkéntest koordináló országos kívánságteljesítő hálózata segítségével maradandó élményt és ezzel erőt ad a beteg gyerekeknek, valamint a családjuknak a hosszú kezelések elviseléséhez. A mosoly pedig gyógyít, hiszen a csodalámpás gyermekek többsége felépült és a mai napig emlegeti azt a meglepetést, amelyről korábban álmodni sem mert. 2003-2018 - több mint 3500 megvalósult álom.

A Csodalámpa Alapítvány gyermekálmokat valósít meg
Michelisz Norbert és Carlos Santana is mosolyt varázsolt

A CsodaCsapat évente országszerte több száz életveszélyesen beteg gyermek álmát váltja valóra. Közülük többen kértek laptopot a tanulásukhoz, mások babakonyhára, beülős kisautóra vagy éppen csúszdára vágytak, néhányan kedvenc futballcsapatuk játékát nézhették meg külföldi stadionokban, és néhányan delfinekkel úszhattak. Volt, aki a cremonai hangszerkészítő iskolába juthatott el, más a testvéreivel együtt a Balatonnál nyaralhatott. A legemlékezetesebb megvalósult álmok, amikor a gyerekek a példaképeikkel találkozhatnak: Michelisz Norbert két kisfiúval is autózott a Hungaroringen, Péter a versenykajakot Kammerer Zoltán olimpikontól vehette át, Fanni egy gitárt kapott Carlos Santanától a találkozásukkor, míg Dominik élő rádióadásban vezetett műsort Sebestyén Balázzsal. A megvalósult álmokról készült beszámolók mindegyike olvasható a www.csodalampa.hu weboldalon.

A Csodalámpa Alapítvány gyermekálmokat valósít meg
Több ezer mosoly a Csodalámpával

Több ezer 3-18 év közötti, nagyon súlyos betegséggel küzdő gyermek él ma Magyarországon. A rosszindulatú daganat, leukémia miatt kezelt, tüdő-, máj- vagy szívtranszplantált, illetve arra váró, valamint izomsorvadásban és még nagyon sok egyéb, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyerek egy-egy kérését teljesíti az alapítvány. Az önkéntesek önfeláldozó munkája és a támogatók segítsége teszi lehetővé, hogy évek óta szinte minden nap sikerül örömet szerezni egy nagyon beteg kisgyereknek, aki az élményből erőt meríthet a gyógyulásához. Mindenkinek, aki ebben a lélekemelő tevékenységben segíti az alapítványt és ezzel a beteg gyerekeket, nagyon hálás a Csodalámpa Csapata!
Kérjük, rendelkezzen az adója 1 %-ával a Csodalámpa Alapítvány javára!
Adószám:18248670-1-43
Hogyan kell rendelkezni az 1 %-ról - lépésről lépésre.

(x)
People protest  with a camp over the 9 de Julio Avenue outside the Social Development Ministry calling for a food emergency in Buenos Aires, Argentina, on 5 September, 2019. (Photo by Mario De Fina/NurPhoto via Getty Images)
Matolcsy
Portfolio Konferencia
Promenada Targu Mures
NEW YORK, USA - APRIL 18: A Toyota Mirai model car is on display during the New York International Auto Show on April 18, 2019 in New York, United States. (Photo by Atilgan Ozdil/Anadolu Agency/Getty Images)
shutterstock_1077839366
Az Országos Gerincgyógyászati Központ bejárata.
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
kiállítói pr-hez