Gondolatban egy lépéssel előbbre járnak
Prémium

Gondolatban egy lépéssel előbbre járnak (x)

Portfolio
Egy világbajnok vízilabdakapus és egy elismert befektetési szakember. Sikeresek, mert sokszor gyorsabban gondolkoznak, mint az ellenfél vagy a tőkepiac.
Decker Attila világbajnok vízilabdázó és Szalma Csaba, az OTP Alapkezelő befektetési igazgatója. Két sikeres karrier, amit összeköt, hogy mindketten képesek egy lépéssel az események előtt járni. A vízilabda gyors játék, a kapusnak szinte olvasnia kell az ellenfél játékosainak a gondolataiban ahhoz, hogy időben tudjon reagálni. A pénz- és tőkepiacokon pedig akkor kell lépni, amikor mások még nem ismerték fel a kínálkozó lehetőséget.

Gondolatban egy lépéssel előbbre járnak
Szalma Csaba és Decker Attila.
Decker Attila utánpótlás játékosként ifjúsági Európa-bajnoki bronzérmes, junior világbajnok és Európa-bajnoki ezüstérmes. 2012-ben játszotta első felnőtt válogatott mérkőzését, majd 2013-ban világbajnok lett. 2014-ben Európa-bajnoki, 2017-ben világbajnoki ezüstérmes. Klubcsapataival magyar bajnok, kupagyőztes, többszörös ezüst- és bronzérmes, valamint LEN-kupa ezüstérmes.

Szalma Csaba a Budapesti Műszaki Egyetemen 1994-ben, a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán 1996-ban, a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen pedig 2002-ben diplomázott. 1999-ben EFFAS befektetés-elemző oklevelet,, majd 2007-ben CFA minősítést szerzett. 1997. óta az OTP Alapkezelő befektetési igazgatója, szakterülete a hazai és nemzetközi kötvénypiacok. A kötvényalapok mellett indulása, 2008. óta kezeli az OTP Supra Alapot. A szakma 2014-ben és 2018-ban is az Év Portfoliómenedzserévé választotta.

Az OTP Supra Alap a hazai piac legnagyobb abszolút hozam alapja, kezelt vagyona közel a 220 milliárd forint. A Privátbankár.hu Klasszis 2019. díjazásán az elmúlt 10 év három legjobb abszolút hozam alapja közé került. Az alap befektetései ugyan nem köthetők előre meghatározott piacokhoz, eszközosztályokhoz vagy régiókhoz, de döntően deviza és kötvény, kisebb mértékben részvény és árupiaci pozíciókat vállal. Az alap származtatott eszközöket is igénybe vehet, így nem csak az eszközök árfolyamának növekedéséből, hanem csökkenéséből is profitálhat, illetve tőkeáttétel alkalmazásával növelheti az befektetések hatékonyságát.

A világ állandó változásban van körülöttünk, nehéz megjósolni a jövőbeli gazdasági és politikai eseményeket, a piacok reakcióit. Aki képes jó érzékkel előre látni, az jobban teljesíthet a versenytársaknál, magasabb hozamot érhet el az átlagnál

- mondta el Szalma Csaba.

Az OTP Supra Alap olyan befektetés, amelynek jelentős kockázata van ugyan, de a legalább 3-5 éves ajánlott befektetési időtávon várható hozama is magasabb annál, mint amit kockázatvállalás nélkül el lehet érni. Az alapról részletesen itt tájékozódhat.

A befektetési jegyek elérhetőek az OTP Bank fiókhálózatban, illetve az OTPdirekt elektronikus csatornáin keresztül, illetve több más pénzintézet is ajánlja az alapot privátbanki ügyfelei számára.

(x)
GettyImages-1135670779
Boris Johnson Brexit igeret beszed1500
facebook libra szablyozás
Westminster brexit brit kilepes tortenelmi dontes
lemairegetty
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Lakásvásár a Hungexpón