Prémium

Jövő héten indul a Budapest Borfesztivál (x)

Portfolio
28. alkalommal, szeptember 5-8. között rendezik meg a Budapest Borfesztivált a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.


Jövő héten indul a Budapest Borfesztivál
Fotó: Szigetváry Zsolt
A világviszonylatban is különleges, évente több száz kiállítót felvonultató, és több tízezer látogatót vonzó Budapest Borfesztivál Európa legszebb szabadtéri boros rendezvénye. A történelmi helyszín lélegzetelállító panorámája, a csodálatos hazai és külföldi borok, a kiállítók elhivatottsága, az izgalmas szakmai és kulturális programok, valamint a közönség nyitottsága egyaránt hozzájárulnak a fesztivál évről-évre növekvő híréhez.

Érdemes felírni a naptárba: "Budapest Borfesztivál a barátokkal szeptember 5-8. között!" szeptember 5-6. csütörtök-péntek: 14.00-24.00; szeptember 7. szombat: 12.00-24.00 szeptember 8. vasárnap: 12.00-22.00

A Borfesztiválon közel 200 kiállító boraival és ételeivel, és 4 színpadon több mint 40 produkcióval várják az érdeklődőket.

Eger az idei főszereplő

A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül.

Jövő héten indul a Budapest Borfesztivál
Fotó: Szigetváry Zsolt
A fesztiválon kóstolhatók lesznek a borvidék legjobb dűlőinek sokszínűségét megmutató, legmagasabb minőségi kategóriába sorolt Grand Superior borai, és bemutatkozik az új egri palack is.

Standdal (az Egri borvidékről) a Dula Pincészet, az Egri Korona Borház, a Juhász Testvérek Pincészete, az Ostoros és Soltész Családi Pincészet, a Petrény Winery, a Thummerer Pincészet és a Tóth Ferenc Pincészet lesz kint. Változatos stílusú borokat kóstolhatnak náluk a látogatók, a könnyed, reduktív fehérektől kezdve a komoly, nagy testű vörösekig.

Különleges gasztronómiai élmények

Ahogy a bor nélkülözhetetlen része a gasztronómiának, úgy Borfesztivál sincs változatos kulináris élvezetek nélkül. A rendezvény évek óta változatos, folyamatosan megújuló, de minőségi kínálatot biztosít melyben széles igényeket kielégítve, jól megférnek egymás mellett a hagyományos fesztiválkonyha, a modern street food és a gourmet különlegességek is.

Jövő héten indul a Budapest Borfesztivál
Fotó: Szigetváry Zsolt
Aki pedig a Borfesztivál forgatagában, ám nyugodt környezetben, terített asztalnál szeretné elfogyasztani ebédjét vagy vacsoráját, az megteheti a Barokk kapu alatt elhelyezkedő kényelmes és exkluzív Budapest Terrace-on. Előre lefoglalhatja helyét, nem kell sorban állnia sem a Borfesztivál belépőjegyért, sem a finom falatokért. A sok séta, a borozgatás vagy a koncertek után pár órára megpihenhet, és kényelmesen étkezhet barátaival, családjával. A "Terített asztal" jegy magában foglalja a Borfesztivál napi belépőjegyet soron kívüli bejutással, 2 órányi időtartamra exkluzív helyen egy terített asztalt egy háromfogásos ebéddel vagy vacsorával, és VinAgora díjnyertes borokkal.

A Budapest Borfesztiválra a belépőjegyek 3900 forintért kaphatók a helyszínen, illetve elővételben a rendezvény oldalán. A napi karszalag tartalmaz egy kristály kóstolópoharat is.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megindult Izrael kegyetlen megtorlása: egyszerre több vörös vonalat is átléptek

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
illustration-01