FONTOS Hiába a pénzeső a nyugdíjasoknak: szétszakad az idős társadalom
Itt a lista - Ez Eger tíz legolcsóbb és legdrágább utcája

Itt a lista - Ez Eger tíz legolcsóbb és legdrágább utcája

Korábbi cikkeinkben már bemutattuk azokat a budapesti utcákat, ahol 2021-ben a legmagasabb, és azokat is, ahol a legalacsonyabb árakon cseréltek gazdát a lakások. Emellett Magyarország legdrágább, illetve legolcsóbb községeiről is készítettünk top10-es listát. Most viszont egy ennél is részletesebb, 18 részes cikksorozattal készültünk, ahol a KSH Ingatlanadattár, Magyarországi lakásárak, 2005-2021 kiadványa alapján megmutatjuk az összes megyeszékhely legolcsóbb és legdrágább utcáját. Aktuális, 9. részünkben Eger legdrágább utcái és Eger legolcsóbb utcái kerültek terítékre.

Jelentős fejlesztés indul az észak-magyarországi megyeszékhelyen

Jelentős fejlesztés indul az észak-magyarországi megyeszékhelyen

Jelentős fejlesztésekre készül az egyházi fenntartásban lévő Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Egerben - vette észre az Építészfórum az európai közbeszerzési értesítőben. A felhívás szerint megújul az egyetem főépülete, a Líceum, valamint több már meglévő oktatás épület, továbbá új sportcsarnokot, az Almagyar-dombi campuson pedig egy új, körülbelül 12 ezer négyzetméternyi oktatási épületet és kollégiumot építenek.

Romlott a levegő minősége Magyarország északkeleti részén

Romlott a levegő minősége Magyarország északkeleti részén

Tovább romlott a levegőminőség északkeleten a magas szálló por koncentráció miatt. A Nemzeti Népegészségügyi Központ térképe alapján csütörtökön már nemcsak Putnok, hanem Sajószentpéter levegőjét is veszélyesnek minősítették. Kazincbarcikán és Miskolcon egészségtelen a levegőminőség.

Példátlan járatbővítést hajtott végre a MÁV Eger és Budapest között

Példátlan járatbővítést hajtott végre a MÁV Eger és Budapest között

A több mint 200 milliárd forintból megújított Rákos-Hatvan vasútvonalnak is köszönhetően példátlan járatbővítést hajtott végre a MÁV Eger és Budapest között, hiszen az eddigi kétóránként helyett most már óránként indulnak járatok, és a gyorsvonati pótjegy is kivezetésre került - hívta fel a figyelmet a változásokra az egri vasútállomáson tartott sajtótájékoztatón a társaság elnök-vezérigazgatója.

Nagy döntést hozott a Bosch, Eger és környéke örülhet

A megváltozott piaci feltételek miatt a Bosch átszervezi kormányoszlop üzletágát Európában, a gyártás a jövőben a vendôme-i (Franciaország) és az egri telephelyen koncentrálódik - közölte a Robert Bosch Kft. csütörtökön az MTI-vel.

Újabb 2 milliárd forintból folytatódik az egri vár és erődrendszer turisztikai célú fejlesztése

A Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében újabb csaknem kétmilliárd forintból folytatódik az egri vár és erődrendszer turisztikai célú fejlesztése - jelentette be a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a beruházás minapi programbemutató sajtótájékoztatóján és alapkőletételi ünnepségén Egerben.

Ezt a 6 éttermet ki kell próbálnod, ha Kelet-Magyarországon jársz

Bár az ország gasztronómiai súlypontja vitathatatlanul Budapestet jelenti, évek óta egyértelmű, hogy a Balaton szélesebb környezete, és a nyugati megyék is fejlődnek az éttermek színvonalában. De mi a helyzet Borsodban vagy Hevesben? Hat olyan éttermet mutatunk, amiért érdemes egy kicsit utazni is.

Hét magyar város pályázik a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa címre

Hét város: Győr, Szombathely, Veszprém, Székesfehérvár, Gödöllő, Eger és Debrecen küldte be pályázatát a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa (EKF) címre - közölte a Kultúráért Felelős Államtitkárság csütörtökön az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a pályázati határidő december 20-án délben járt le.

  • 1
  • 2
Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Minden tojás ugyanabba a kosárba? Olyan nagyhatalommá válik Magyarország, aminek csúnya vége lehet
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.