Ősszel kezd igazán pörögni a lakáspiac (x)
Prémium

Ősszel kezd igazán pörögni a lakáspiac (x)

Portfolio
A csendesebb nyári hónapok után ősszel felélénkül a lakáspiac, ilyenkor az új lakások iránt is erősödik a kereslet. Nézd meg a számokat, hogy felkészülten indulj el az október 11-13. között, a Hungexpon tartandó Lakás 2019 Kiállításra!

A kerületek közötti sorrend nem változott érdemben az utóbbi negyedévekben az új lakások árát tekintve. Ha valamivel régebbre tekintünk vissza, akkor viszont a belvárosi kerületek előretörése látható. Míg öt-hat éve az V. kerület az I., II. és XII. kerülettel versenyzett a legdrágább kerület címéért, mostanra jelentősen lehagyta versenytársait, 20-30 százalékkal magasabb árakat elérve. Ugyanez ment végbe a VI. és a VII. kerületben is, amelyek korábban a XI. vagy a XIII. kerülettel voltak egy árszinten, a különbség azonban mára a 40 százalékot is meghaladja, előbbiek javára.

A legnagyobb előrelépés azonban kétségkívül a VIII. kerületben ment végbe, ami egy évtizede még bőven átlag alatti árakkal rendelkezett, a megítélésének javulásával azonban mostanra – az új lakásokat nézve - a hetedik legdrágább kerület, egymilliós négyzetméterárakkal.

Aki olcsóbban szeretne új lakást, annak érdemesebb a külsőbb kerületekben nézelődnie – például a X.-ben vagy a XIX.-ben -, ahol már 600 ezer forintos négyzetméteráron is szép számmal vannak új lakások.

Az idei év legfontosabb lakásprojektjeivel találkozhatsz jövő hétvégén

A Portfolio Csoport az őszi LAKÁS 2019 KIÁLLÍTÁSRA az idei év legfontosabb új projektjeivel és fejlesztéseivel várja a látogatókat, akik az újépítésű ingatlanok mellett válogathatnak a használt lakások közül, és természetesen hasznos tanácsokat is kaphatnak a vásárláshoz, például a hitelekről vagy a családtámogatásokról.A látogatók olyan kiállítókkal találkozhatnak, mint például

  • az Allure Residence.
  • az Avico Riverbay,
  • a Biggeorge Property,
  • a Cordia,
  • a Duna Pearl,
  • az iDom,
  • a Metrodom
  • vagy a Siskin.

A LAKÁS 2019 KIÁLLÍTÁSON az érdeklődők választhatnak a legnagyobb hazai bankok - a Takarék Csoport, a Budapest Bank, a CIB, a MKB -, lakástakarékpénztárak és pénzügyi közvetítők számos hitel és pénzügyi termékéből is.

Október 11-én, 12-én és 13-án a Hungexpón a legnevesebb beruházók több ezer új ingatlant kínálnak: érdemes kilátogatnia mindenkinek, aki ingatlanvásárlást tervez.

Természetesen a szervezők nyereményjátékkal is várják a látogatókat. Akik a kiállítás ideje alatt, a helyszínen új építésű lakás vételére regisztrálnak és november 15-ig előszerződést vagy szerződést kötnek és befizetik az előleget, kisorsolnak egy 1 millió forint értékű bankkártyát.

Lakásvásár a Hungexpón

Portfolio Lakás 2019

  • HUNGEXPO, F pavilon
  • október 11. 10:00-tól - 18:00-ig
  • október 12. 10:00-tól - 18:00-ig
  • október 13. 10:00-tól - 17:00-ig

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13