Prémium

Idén is nagy családi kedvezményekkel vár a magyarok kedvenc osztrák síterepe (x)

Az osztrák sírégiók közül eddig is kiemelkedett Lachtal: egyrészt azért, mert közel van Magyarországhoz, másrészt pedig azért, mert rendkívüli a hóbiztossága. A SissiPark luxus apartmanszálló családi ajánlata pedig még népszerűbbe teheti Stájerország második legnagyobb síterepét.
sissipark ausztria

Lachtal - mindössze 4,5 órányi autózásra Budapesttől - egy olyan völgyben található, amelyet több mint kétezer méteres hegycsúcsok vesznek körbe, a síterep 1600 és 2222 méteres magasság között fekszik, a 107 millió literes víztározójának és kiemelkedő hóágyúrendszerének köszönhetően a Keleti-Alpok egyik leghóbiztosabb síterületének számít. Ráadásul a magyar fővárostól 470 kilométerre fekvő településhez szinte végig autópályán vezet az út - ez pedig azt jelenti, hogy az első és utolsó napi sízés is könnyen beiktatható a programba.

A 140 hektáros, a napos fekvésű lejtőkön összesen 25 km hosszú, többségében piros sípálya található, amelyeket két modern, fűtött és fedhető ülőlifttel, hét húzólifttel és két tanulólifttel, úgynevezett varázsszőnyeggel lehet megközelíteni. A felvonók kiindulópontja az 1600 méter magasan fekvő hegyi falucska, Schönberg-Lachtal, és szinte az összes lachtali sípályáról közvetlenül oda lehet síelni a SissiParkhoz

A SissiPark közvetlenül a 6 üléses Schönberg-Schaukel lift mellett található, az apartmanok előtt a kék, 1/a jelzésű sípálya halad el, vagyis az itt megszálló vendégek ajtóig csúszhatnak a nap végén.

Miért Lachtal? Miért a SissiPark?

  • Hóbiztos: idén például április elején még szakadt a hó, és általában december elején is nagyszerű minőségű hóréteg.
  • Budapesttől csak 4,5 órára található, ráadásul szinte végig autópályán utazhatunk;
  • Jól karbantartott sípályák vannak a térségben, kimondottan sok a hóágyú;
  • A SissiPark valóban pályaszállás! Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy sítalpon be lehet csúszni a bejárati ajtóig;
  • Rendkívül jó félpanziós ellátás, finom és bőséges reggeliket, vacsorákat kínálnak;
  • Kifejezetten ideális családoknak: több gyerek sípálya is elérhető;
  • Különböző méretű, teljesen felszerelt luxusapartmanokkal várják a vendégeket: akár 10 fő is találhat helyet egy apartmanban;
  • A teljes személyzet beszél magyarul.

De nemcsak ezért érdemes a SissiPark különböző méretű, teljesen felszerelt luxusapartmanjait választania az ideutazóknak, amelyekben 2-10 fő között bármekkora társaság jól érezheti magát, hanem mert december 6 és 10 között a 15 év alatti gyerekek egy szülő kíséretével ingyen síelhetnek és a család többi tagja is kedvezménnyel kapja a síbérletet.

sissipark

Sőt, az egyébként is gyermekbarát síterepen – ahol Teddy-felvonó, mini-szlalom, színes figurás akadálypálya, buckapálya és kincskeresés teszik még izgalmasabbá a gyermekek első síélményeit – a gyermekek számára kedvezményes áron biztosítják a koruknak és tudásszintjüknek megfelelő csoportos, magyar nyelvű síoktatást, valamint az egész család részére a személyzet által szervezett gyermek és felnőtt szabadidős programokat, mint például a Popsí csúszka versenyt.

A három épületből álló SissiParkban 22 db exkluzív kialakítású apartman található, a déli fekvésű teraszokról csodaszép kilátás nyílik a környező hegyekre. Minden épület földszintjén saját sítároló található, az épületegyütteshez tartozó hüttében pedig félpanzióra is előfizethetnek a vendégek.

(x)

Roska Botond
Ader Janos 2050 Magyarorszag klimasemlegesseg GettyImages-810451352
Varga Judit magyar vetoGettyImages-1156220693
unios tagsag visszaforditas Emmanuel Macron GettyImages-1187821001
Motor app Continental
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
2019. november 20.
Big Office Day Konferencia 2019
2019. november 20.
Big Office Consumption Based IT 2019
2019. november 21.
Property Investment Forum 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Első lépések a tőzsdei megtakarítások felé.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
shutterstock_1007133835