Prémium

Az elmúlt évtized legnagyobb hajókiállítása (x)

PR cikk
A Budapest Boat Show két teljes pavilont tölt meg hajókkal!

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye komoly múltra tekint vissza, hiszen idén 29. alkalommal várja a hajózás szerelmeseit a Hungexpo-n.

boat_20190223_1217_DSC_3550

A hajókiállítás az elmúlt évtizedben számos kihívással nézett szembe, mely újra és újra megújulásra ösztönözte, ennek köszönhetően folyamatosan növekedik és fejlődik. 2020-ra, például a tavalyinál mintegy 1.000 négyzetméterrel nagyobb területet foglaltak le a kiállítók, hogy bemutassák azt a közel 130 hajómodellt, mely a látogatókat várja majd a négy nap alatt.

Ahogy a rendszeres látogatók már megszokhatták, a kiállítás február végén, még a hajós szezon indulása előtt kerül megrendezésre. Idén február 27. és március 1. között lesznek megtekinthetők a legnagyobb hajómárkák – szám szerint 36 – vitorlás, motoros és elektromos hajói, de természetesen nem csak ezek várják a látogatókat, hiszen a kiállítás felvonultatja a hajózáshoz kapcsolódó felszereléseket és szolgáltatásokat kínáló vállalkozásokat, vízi sportokat, és azok felszereléseit, kiegészítőit.

Programból sem lesz hiány, díszvendégként számos látnivalóval készül a Velencei-tó, a kiállítás színpadán, pedig ismét magas színvonalú műsor zajlik majd a négy nap alatt, itt szó esik az olimpiai felkészülésről, a legnagyobb hazai vitorlásversenyről, a Kékszalagról, melynek esélylatolgatóját követhetik figyelemmel a látogatók, de színpadra lép majd a négy tó győztes Raffica csapata is.

boat_20190223_1207_DSC_3531

Ismét felépítésre kerül a kiállítás programszigete, itt vitorlás szimulátort próbálhatnak ki a látogatók, de megismerhetik a BME Solar Boat Team napelemes versenyhajóján, vagy figyelemmel követhetik az amatőr hajóépítők munkáját, ahogy a kiállítás végéig megépítenek egy hajót, amit az utolsó napon a Bemutató Medencében tesztelnek is. Ez utóbbiban, pedig vízimentő bemutató, SUP jóga és vitorlás tesztelésre is sor kerül majd, tehát a kiállítás gyakorlatilag egy négy napig tartó hajó ünnep, ahol mindenki megtalálja azt, ami számára az örömet jelenti a hajózásban.

A Budapest Boat Show 2020-ban ismét egy időben zajlik az Utazás kiállítással, így a látogatóknak a két hajós pavilon bejárása után lehetősége nyílik megtekinteni a Karaván Szalont, az Afrika Expo és Vásárt, vagy elmenni a Blogger Találkozóra vagy a Járatlan Utakon Fesztivál előadásaira.

A kiállításra a belépőjegyet érdemes előre megvásárolni online a www.boatshow.hu weboldalon, ahol mind a kiállítók részletes listája, mint pedig a folyamatosan frissülő programkínálat megtalálható. A Budapest Boat Show stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete és autós partnere az Audi.

(x)

Ola
New Yorki tőzsde
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. május 19.
Portfolio HR Revolution 2020
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Elemző / Vezető elemző

Elemző / Vezető elemző
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Winelovers_Grand