Prémium

Bemutatkozik a Pangea: a jövő autóipari bőrbeszállítója (x)

PR cikk
Az új név és arculat hűen tükrözi az autóbelső gyártás újrafelfedezése iránti elkötelezettséget
TV-PangeaBackground_k

A vezető autóipari bőrbeszállító, a GST SETON Autoleather ma bejelentette, hogy teljes arculatváltás mellett Pangeára változik a neve, ezzel is tükrözve elkötelezettségét, hogy a világ legmegbízhatóbb autóipari bőrbeszállítója legyen.

“Cégünk arculatának újragondolása során az volt a célunk, hogy olyan nevet válasszunk, ami az összetartozást testesíti meg.” - nyilatkozta Randy Johnson, a Pangea Elnök-Vezérigazgatója. „A Pangea név arra utal, hogy mindannyian kapcsolódunk egymáshoz: új nevünk tükrözi filozófiánkat, hogy termékeink kapcsolódnak a Földhöz, éppúgy, mint a világ különböző pontjain a gyártásában résztvevő szakembereink egymáshoz. Erre alapozva határoztuk meg stratégiánkat: innovatív és fenntartható felületanyagok előállítását, megőrizve a valódi bőr alapanyag magával ragadó, természetes szépségét.”

A névváltozás természetesen új logót és egyben teljes arculatváltást is jelent, melyet a vállalat különböző kommunikációs csatornákon tár most a nyilvánosság elé.

 „Az új arculat modern és tükrözi a Pangea lényegét.„ - mondja Johnson. „A csodálatos bőr termékek előállítása mögött meghúzódó szakértelem folyamatosan fejlődik, éppúgy, mint a vállalati szervezetünk. Bár cégünk arculata megváltozik, megmarad elkötelezettségünk, hogy vevőinket olyan luxus autóbelsők kialakításában támogassuk, melyek meghatározzák márkáik egyediségét.”

Kiegészítés:

A Pangea a világ vezető autómárkáihoz gyárt autóipari bőr alkatrészeket, ülés- és kárpitozott komponenseket.  A cég nemrég helyezte át székhelyét az amerikai Michigan államban lévő Rochester Hillsbe.  Itt mintegy 540 négyzetméteren, 85 munkavállaló részvételével zajlik a terméktervezés, mérnöki munka, valamint a virtuális prototípus fejlesztés. A vállalat az év hátralevő részében tervezi befejezni a michigani telephely bővítést. 

A Pangeáról

A Pangea globális autóipari bőrbeszállító, amely a világ vezető autómárkáinak kínál, a jövőt meghatározó teljes autóbelső megoldásokat. Székhelye Rochester Hillsben (Michigan állam) található. Négy kontinensen, mintegy 5.000 munkavállalóval szolgálja ki vevőit. Bővebb információhoz látogasson el a www.pangeamade.com oldalra, vagy kövessen bennünket a LinkedIn és Twitter felületeken.

További információ

(x)

Kiszámoló

Ez történt a héten 03.17

A Boeing repülőgépgyártónak nincsenek jó napjai mostanában, szinte minden napra jut egy hír, hogy szétesik valami valamelyik gépükön. A részvényárfolyam is ennek megfelelően alakul idén: B

Holdblog

Krúbi, Zsiday és az aranystandard

HOLD After Hours. Krúbi, Zsiday, aranystandard és az S&P500, ami még mindig több mint 3000 pont. Jó szórakozást! 00:45    Celebet keresünk! 01:45    Az izlandi zú

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új befektetési őrület hódít, napok alatt lesznek emberek milliárdosok

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
LLI_7843