FONTOS Koronavírus Magyarországon: itt vannak a szerdai adatok
Prémium

Bemutatkozik a Pangea: a jövő autóipari bőrbeszállítója (x)

PR cikk
Az új név és arculat hűen tükrözi az autóbelső gyártás újrafelfedezése iránti elkötelezettséget
TV-PangeaBackground_k

A vezető autóipari bőrbeszállító, a GST SETON Autoleather ma bejelentette, hogy teljes arculatváltás mellett Pangeára változik a neve, ezzel is tükrözve elkötelezettségét, hogy a világ legmegbízhatóbb autóipari bőrbeszállítója legyen.

“Cégünk arculatának újragondolása során az volt a célunk, hogy olyan nevet válasszunk, ami az összetartozást testesíti meg.” - nyilatkozta Randy Johnson, a Pangea Elnök-Vezérigazgatója. „A Pangea név arra utal, hogy mindannyian kapcsolódunk egymáshoz: új nevünk tükrözi filozófiánkat, hogy termékeink kapcsolódnak a Földhöz, éppúgy, mint a világ különböző pontjain a gyártásában résztvevő szakembereink egymáshoz. Erre alapozva határoztuk meg stratégiánkat: innovatív és fenntartható felületanyagok előállítását, megőrizve a valódi bőr alapanyag magával ragadó, természetes szépségét.”

A névváltozás természetesen új logót és egyben teljes arculatváltást is jelent, melyet a vállalat különböző kommunikációs csatornákon tár most a nyilvánosság elé.

 „Az új arculat modern és tükrözi a Pangea lényegét.„ - mondja Johnson. „A csodálatos bőr termékek előállítása mögött meghúzódó szakértelem folyamatosan fejlődik, éppúgy, mint a vállalati szervezetünk. Bár cégünk arculata megváltozik, megmarad elkötelezettségünk, hogy vevőinket olyan luxus autóbelsők kialakításában támogassuk, melyek meghatározzák márkáik egyediségét.”

Kiegészítés:

A Pangea a világ vezető autómárkáihoz gyárt autóipari bőr alkatrészeket, ülés- és kárpitozott komponenseket.  A cég nemrég helyezte át székhelyét az amerikai Michigan államban lévő Rochester Hillsbe.  Itt mintegy 540 négyzetméteren, 85 munkavállaló részvételével zajlik a terméktervezés, mérnöki munka, valamint a virtuális prototípus fejlesztés. A vállalat az év hátralevő részében tervezi befejezni a michigani telephely bővítést. 

A Pangeáról

A Pangea globális autóipari bőrbeszállító, amely a világ vezető autómárkáinak kínál, a jövőt meghatározó teljes autóbelső megoldásokat. Székhelye Rochester Hillsben (Michigan állam) található. Négy kontinensen, mintegy 5.000 munkavállalóval szolgálja ki vevőit. Bővebb információhoz látogasson el a www.pangeamade.com oldalra, vagy kövessen bennünket a LinkedIn és Twitter felületeken.

További információ

(x)

Intrum
bull
koronavirus ver
Az UniCreditnek adtak igazat Londonban
A Credit Suisse svájci bankóriás homlokzata. Fotó: Shutterstock
bika medve

Kiszámoló Hogyan adózol?

Bár már sokszor írtam az adózásról, úgy tűnik, érdemes még írni róla. A választások közeledtével az ellenzék...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021.09.21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021.09.07
Sustainable World 2021
2021.09.08
Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year
2021.09.15
Property Investment Forum 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Hasznos tippek, trükkök, használati gyorstalpaló
Online előadás
Tesla, Nio, Xpeng - melyek néznek ki a legjobban és mit várhatunk tőlük a jövőben?
Portfolio_cimlap