Prémium

Népszerűek a Széchenyi GO! termékek (x)

PR cikk
Működésre és beruházásra is igénylik a Takarékbanknál

Nagy szükség van a Széchenyi GO! hitel- és lízingtermékeire a koronavírus-járvány okozta válság első nagy sokkjai után, ezt mutatja, hogy a Takarékbanknál rendkívül keresettek ezek a konstrukciók. A júliusban indult programban egy negyedév alatt 32,5 milliárd forintos hiteligényt fogadtak be, amit az ügyfelek beruházásra, forgóeszköz-finanszírozásra vagy hitelkiváltásra, sőt még akvizícióra is igényeltek.

A Széchenyi Kártya Újraindítási Program új, kifejezetten a vállalkozások világjárvány utáni újraindítását segítő hitellehetőségei, a Széchenyi Kártya GO! termékek, kedvező feltételekkel biztosítják a kis- és középvállalatok működésének fenntartásához és fejlődéséhez szükséges forrásokat, lehetővé teszik a beruházások megvalósítását.

A GO! hitelek, hiteltípustól függően, 1 milliótól akár 1 milliárd forint összegig igényelhetők, a teljes futamidő alatt fix kamattal, gyors elbírálási idővel, a vállalkozók igényeit és helyzetét alapul véve kialakított igénylési feltételek szerint.

Az ország legnagyobb fiókhálózatát működtető Takarékbank felkészült az igénylések fogadására. „Mint a Széchenyi Kártya Program piacvezető kereskedelmi banki partnere, a konstrukció bevezetése óta több mint 132 ezer kölcsönszerződést kötöttünk, és mintegy 1200 milliárd forint forrás kihelyezésével segítettük a vállalkozások működését, ami 38 százalékos részesedést jelent a hazai pénzügyi piacon. Az Agrár Széchenyi Kártyáknál pedig minden három forintból kettő a közvetítésünkkel jutott el az agrárvállalkozásokhoz. Tanácsadó kollégáim segítenek abban, hogy egy-egy vállalkozás a számára leginkább megfelelő terméket vehesse igénybe” – mondja Bertalan Sándor, a Takarékbank corporate üzletágának ügyvezető igazgatója.

VAA_4487_KÉSZ
Bertalan Sándor, a Takarékbank corporate üzletágának ügyvezető igazgatója

A Takarékbank az eddig befogadott igénylések alapján, úgy számol, hogy az év végéig mintegy százmilliárd forint értékben folyósít majd a Széchenyi GO! konstrukciókból.

További információk és a részletes igénybevételi feltételek a www.takarekbank.hu és a www.kavosz.hu oldalon érhetők el. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Széchenyi Kártya Program konstrukciók igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű hirdetményben.

(x)

omikron koronavírus tüskefehérje
kórház koronavírus covid-19
electric car
bear_1
richard-moore-mi6-kulfoldi-hirszerzes-kem-egyesult-kiralysag
vlagyimir-putyin-oroszorszag-joe-biden-amerikai-egyesult-allamok-elnok
mobiltelefon telefon

Holdblog Fejlődő országok

Az amerikai részvénypiac meneteléséről naponta értesülhet az olvasó, ha máshogy nem is, de egyedi részvénysztorik...

Ingyenes online előadás
Könnyebb, mint gondolnád.
Online előadás
Hosszú távú befektetési módszerek, portfólióépítés.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Back-office munkatárs

Back-office munkatárs
2021. december 9.
Agrárszektor Konferencia 2021
2021. december 2.
Waberer's - Első kézből a jövő stratégiája
Koleszár Róbert_Mercarius_ügyvezető_igazgató