Prémium

Népszerűek a Széchenyi GO! termékek (x)

PR cikk
Működésre és beruházásra is igénylik a Takarékbanknál

Nagy szükség van a Széchenyi GO! hitel- és lízingtermékeire a koronavírus-járvány okozta válság első nagy sokkjai után, ezt mutatja, hogy a Takarékbanknál rendkívül keresettek ezek a konstrukciók. A júliusban indult programban egy negyedév alatt 32,5 milliárd forintos hiteligényt fogadtak be, amit az ügyfelek beruházásra, forgóeszköz-finanszírozásra vagy hitelkiváltásra, sőt még akvizícióra is igényeltek.

A Széchenyi Kártya Újraindítási Program új, kifejezetten a vállalkozások világjárvány utáni újraindítását segítő hitellehetőségei, a Széchenyi Kártya GO! termékek, kedvező feltételekkel biztosítják a kis- és középvállalatok működésének fenntartásához és fejlődéséhez szükséges forrásokat, lehetővé teszik a beruházások megvalósítását.

A GO! hitelek, hiteltípustól függően, 1 milliótól akár 1 milliárd forint összegig igényelhetők, a teljes futamidő alatt fix kamattal, gyors elbírálási idővel, a vállalkozók igényeit és helyzetét alapul véve kialakított igénylési feltételek szerint.

Az ország legnagyobb fiókhálózatát működtető Takarékbank felkészült az igénylések fogadására. „Mint a Széchenyi Kártya Program piacvezető kereskedelmi banki partnere, a konstrukció bevezetése óta több mint 132 ezer kölcsönszerződést kötöttünk, és mintegy 1200 milliárd forint forrás kihelyezésével segítettük a vállalkozások működését, ami 38 százalékos részesedést jelent a hazai pénzügyi piacon. Az Agrár Széchenyi Kártyáknál pedig minden három forintból kettő a közvetítésünkkel jutott el az agrárvállalkozásokhoz. Tanácsadó kollégáim segítenek abban, hogy egy-egy vállalkozás a számára leginkább megfelelő terméket vehesse igénybe” – mondja Bertalan Sándor, a Takarékbank corporate üzletágának ügyvezető igazgatója.

VAA_4487_KÉSZ
Bertalan Sándor, a Takarékbank corporate üzletágának ügyvezető igazgatója

A Takarékbank az eddig befogadott igénylések alapján, úgy számol, hogy az év végéig mintegy százmilliárd forint értékben folyósít majd a Széchenyi GO! konstrukciókból.

További információk és a részletes igénybevételi feltételek a www.takarekbank.hu és a www.kavosz.hu oldalon érhetők el. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Széchenyi Kártya Program konstrukciók igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű hirdetményben.

(x)

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

Kiszámoló

Ez történt a héten 0421

A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki 320 drónnal és rakétával lőtte Izrael területét, bosszúból a szíriai iráni konzulá

Holdblog

Félrealkalmazkodunk

Az alkalmazkodás maga az élet. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ugyanakkor a szellemi képességeink és az erős technológiánk mellett és részben miatt hajlamosak vagyunk... The post Félrealkalm

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ők a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13