Karácsonyi készülődés a PENNY-vel (x)
Prémium

Karácsonyi készülődés a PENNY-vel (x)

PR cikk
Szívhez szóló videóval is köszönti a vásárlókat az üzletlánc

Még emlékezetesebbé szeretné tenni a PENNY a karácsonyi készülődés időszakát: a már megszokott minőségű sajátmárkás termékcsaládok mellett az ünnepi szezonban különleges, kizárólag az üzletláncban kapható válogatással, különleges kuponokkal és egy rövid videóval lepik meg a vásárlókat.

A karácsonyi időszakban különösen fontosak a finom falatok, a közös családi és baráti étkezések, a vendégvárás és az erre való készülődés. Ebben segít a PENNY egész évben kedvező áron elérhető termékei mellett az ünnepi szezonban a polcokra kerülő, exkluzív sajátmárkás kínálata, köztük a Selection és Choco’la termékcsalád is.

A Selection választékában több mint 50 féle termék található a PENNY üzleteiben, az ízletes családi menükhöz felhasználható alapanyagoktól kezdve a különleges ünnepi pillanatokhoz illő ajándékokig, amelyek mindegyike kiváló minőségű, mégis megfizethető áron elérhető.

Találunk a válogatásban gnocci tricolore-t, raviolit szarvasgombával, többfajta sajtot: extra mature cheddart, ricottát, stracchinót. A húsimádók megkóstolhatják a salame campagnolo-t és salame milano-t is. Az édességek között csokoládék, trüffelek és aprósütemények, különleges hűtött desszertek és a termékcsalád egyik nagy slágere, a macaronválogatás is elérhető.

A Choco’la termékcsalád segít megédesíteni a mikulásvárást és a karácsonyi időszakot: a különleges köntösbe bújtatott csokoládédesszertek közül több mint 20 különböző prémium édesség kerül a polcokra.

A PENNY magyar borai is remek kiegészítői lehetnek az ünnepi asztalnak: az ország legkülönbözőbb régióiból származó, díjnyertes hazai termékek kiváló minőségük mellett is megfizethető áron elérhetők. Olyan, a borvilágban nívós nevek szerepelnek a PENNY kínálatában, mint a Légli Kislaki Vörös, Tokajicum Sárgamuskotály, Laposa Hableány Bianco és Muscat vagy Lajvér DOME Cuvée.

A teljes ünnepi kínálat idén megtalálható lesz a PENNY ingyenes karácsonyi katalógusában is. A katalógus nem csak kedvező ajánlatokat, de extra kedvezményeket biztosító kuponokat is tartalmaz, ezért mindenképpen érdemes alaposan átolvasni.

A karácsonyi hangulatról a PENNY idén egy meghitt videóval is hozzájárul, ezzel kívánva minden vásárlójának kellemes ünnepeket.

A videó itt tekinthető meg: 

A PENNY-ről:

A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az üzletlánc jelenleg 231 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az üzletlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.

(x)

Holdblog

Ahol minden jó, mégis mindenki boldogtalan

Választást tartanak három német tartományban, amelyek az egykori NDK-hoz tartoztak. Ennek apropóján osztja meg Zentai Péter, Zentuccio személyes tapasztalatait az országrészről, ami hiába tart

Holdblog

Jó reggelt, migráció, eltűntél?

Egyre kevésbé foglalkoztatja a hírportálokat az illegális bevándorlás kérdése - főképp hazánkban. Csak hozzászoktunk a témához vagy tényleg eltűntek a migránsok? Egyik válasz sem tükrö

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Leállhat a Barátság kőolajvezeték? Itt a Mol reakciója
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
recruitech