Zsebre vágható aranyfedezet: ünnepeljen Mastercard Gold betéti kártyával! (x)
Prémium

Zsebre vágható aranyfedezet: ünnepeljen Mastercard Gold betéti kártyával! (x)

PR cikk
Akár hagyományos ajándékozásban gondolkodik, akár rendhagyó utazást tervez az ünnepekre, a Mastercard Gold betéti kártya mindkét esetben ideális csendestárs – az OTP Bank prémium szolgáltatásainak részeként ráadásul díjmentesen használható.

Az internetes áruvásárlási védelem kiegészítővel az OTP Bank prémium ügyfelei bátran szörfözhetnek a neten Mastercard Gold betéti kártyájukkal, hogy beszerezzék az ünnepi kellékeket és ajándékokat. Ha pedig az OTP Bank kedvezményprogramjának partnereinél vásárolnak az újrahasznosított műanyagból készült dombornyomott kártyájukkal, még pénzvisszatérítést is kapnak a tranzakció után.

A bankkártya remek útitárs is, kényelmesen és díjmentesen lehet vele vásárolni belföldön és külföldön egyaránt. Ráadásul olyan prémiumszolgáltatások igénybevételére is lehetőséget ad, mint a Mastercard Airport Lounge és a gyorsítósáv a budapesti repülőtéren. Fontos, kiemelni, hogy a Mastercard Gold kártyával járó díjmentes utasbiztosítás az egész világra kiterjed.

Emellett e bankkártya birtokosai 10 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet a Művészetek Palotájának saját produkcióira és igénybe vehetik a Müpa concierge szolgáltatását is, hogy még kényelmesebbé tegyék a jegyvásárlást és a foglalást.

Ha felkeltettük érdeklődését, expressz kézbesítéssel az igényléstől számított második munkanapon már átveheti bankkártyáját az OTP Bank meghatározott fiókjában Budapest belvárosában, vagy futártól már akár a harmadik munkanapon kaphatja kézhez. Inkább a mobilját használná bankkártyaként? Nem probléma, az OTP Mastercard Gold betéti kártyát számos Android vagy iOS alapon működő mobiltárcába digitalizálhatja, és fizethet okostelefonnal, órával, karkötővel.

Az OTP Bank Prémium szolgáltatással rendelkező ügyfelei ráadásul nulla forintos éves díjért igényelhetik a bankkártyát, amennyiben megfelelnek a szükséges pénzügyi feltételeknek. A szolgáltatások részeként az érintettek prémium ügyfélkiszolgálást vehetnek igénybe, amely magában foglalja a személyes tanácsadót, a megkülönböztetett bankfióki kiszolgálást, a prémium ügyfélhívót és az időpontfoglalást saját tanácsadójukhoz.

Az OTP Mastercard Gold betéti kártya ideális eszköz ahhoz, hogy felejthetetlenné tegye az ünnepeket.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A fenti termékek és szolgáltatások részletes feltételeiről az ismert csatornákon keresztül tájékozódhatnak. Az OTP Bank fenntartja annak jogát, hogy a cikkben szereplő termékek és szolgáltatások kondícióit módosítsa.

(x)

Advertisement
Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
kep_szoveg