Uniós források

Közös nyilatkozatot ad ki holnap az EU jövőjéről a 3 legnagyobb uniós intézmény elnöke

Portfolio
Ma közös „elvonulást” tart az Európai Unió három legnagyobb intézményének elnöke a franciaországi Bazoches-ban, hogy megvitassák az EU jövőjét és a jelenlegi geopolitikai kihívásokat, amelyet követően holnap közös nyilatkozatot tesznek – áll az Európai Parlament sajtószolgálatának közleményében.

Az már napok óta ismert volt, hogy a brit EU-tagság megszűnésének környékére időzítve közös elvonulást tart David Sassoli, az Európai Parlament elnöke, Charles Michel, az Európai Tanács elnöke és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke.

Az viszont csak most vált véglegessé, hogy ennek a közös gondolkodásnak az eredményéről közös sajtónyilatkozatot is tesznek január 31-én (pénteken) 11.00 órakor az Európai Parlamentben, Brüsszelben. Az eseményt a Portfolio fokozott figyelemmel követi.

Éppen ma jelent meg egyébként egy nagyinterjúnk az EU 20 éves kilátásairól, az integráció mélyülésének irányairól Darvas Zsolttal, aki a világhírű brüsszeli Bruegel Intézet vezető kutatója, illetve a Corvinus Egyetem munkatársa:

Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.
oltás vakcina koronavírus mti
frankfurt
astrazeneca_oxford_covid_vakcina
horror
napelem_haz_csaladihaz

Alapblog A stockpicking adás

Irány New York! Még két világvége! Most kell shortolni? Az elzálogosított Szent Korona Címlap indikátor jelez? Többek...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-04-14
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2021
2021-05-12
Építőipar 2021
2021-05-13
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Vezető felügyelő

Vezető felügyelő
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
európai bizottság brüsszel eu európai unió