Üzlet

Szinte üres piacra érkezik a Fiat Tipo

Hámor Iván
A Fiat ismét leporolt egy jól csengő nevet, jelen esetben a Tipo-t. Az 1990-es években korát messze megelőzte az azonos néven futó alsó-középkategóriás modell, tágasságával, digitális műszerfalával, műanyag csomagtér ajtajával sok olyan megoldást vonultatott fel, ami 10, sőt 20 évvel is megelőzte ezek szélesebb körű elterjedését. Az új változat előbb 4-ajtós szedánként érkezik 2016 első negyedévében, a többi karosszériaváltozat a későbbiekben követi.
Némi várakozás előzte meg a Fiat új kompakt szedánjának hivatalos típusnevét. A történelmi jelentőségű nevet magára öltő új lépcsőshátú modellt a májusi Isztambuli Autószalonon Fiat Ægea Projektként ismerte meg a világ. A modell értékesítését decemberben kezdik meg Olaszországban, majd fokozatosan vezetik be az EMEA térség további országaiban.

Szinte üres piacra érkezik a Fiat Tipo
Tipo lesz a hivatalos modellneve az új kompakt szedánnak a teljes EMEA ((Európa, Közel-Kelet, Afrika) térségben, Törökország kivételével, ahol a projekt név olyan sikeresnek bizonyult, hogy megőrzi eredeti elnevezését. A szimbolikus nevet a Fiat korábban már használta, és az új globális modell visszatérése válasz a jövő kihívásainak kezelésére.

A Fiat Tipo minden ízében vadonatúj. Az autó a kezdetektől fogva lépcsőshátúnak tervezték, megtestesítve a "Szedánnak született" koncepciót, valamint hogy az olasz formatervezés sajátjának tekinthető, kiegyensúlyozott formavilággal és stílussal ruházza fel, anélkül hogy le kellene mondani a funkcionalitásról.
Az eredmény egy hasznos megoldásokban bővelkedő, versenyképes áron kínált, funkcionális gépkocsi, amely pontosan a vásárlók által legnagyobbra tartott jellemzők terén jeleskedik, és mindezt letisztult választékkal és áttekinthető értékesítési konstrukcióval teszi elérhetővé. A modell vásárlói négyféle erőforrás - két Multijet II turbódízel, és két benzinmotor - közül választhatnak; a 95-120 LE teljesítményű motorok kézi vagy automatikus sebességváltóval társíthatók.
Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
10 éve menetelnek felfelé a tőzsdék