Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

BIF árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
BIF ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
BIF kötéslista
Idő Ár Darab Érték
BIF statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 134901.4868
Nyitó ár: 470
Előző záró ár: 476
Napi átlagár: 470
180 napos átlagár: 358.08461892469
360 napos átlagár: 308.5386724948
Napi minimum: 470
Napi maximum: 470
Éves minimum: 185 2023-03-21
Éves maximum: 505 2023-11-14
Történelmi minimum: 22 2014-02-05
Történelmi maximum: 505 2023-11-14
Forgalom (db): 116
Forgalom: 54520
Árfolyamváltozás 1 hó: 5.3097345132743%
Árfolyamváltozás 6 hó: 76.296296296296%
Árfolyamváltozás 12 hó: 126.66666666667%
Adatlap
BIF
Rating
Értékpapír megnevezése BIF share
Értékpapír kibocsátója Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési nyilvánosan mûködõ Rt.
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000167986
Kijelzés módja (Ticker) BIF
Értékpapír névértéke 10 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 287 024 440
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1998-02-16
Első Kereskedési Nap 1998-02-16
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1163
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a BIF árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

BIF hírek

Gyengélkedett ma a magyar tőzsde

Bár néhány hazai kispapírban ma is komoly emelkedést láttunk, a nagyrészt a blue chipek és összességében a BUX is gyengén szerepelt ma, összhangban a nemzetközi hangulattal.

Nem tud javítani a magyar tőzsde, lefordult a sztárrészvény

A hazai blue chipek kivétel nélkül mínuszban vannak, ennél fogva nem meglepő, hogy a BUX index is esik. Ma is az elmúlt napok sztárrészvényében, az MBH Jelzálogbankban van az egyik legnagyobb forgalom: egészen elképesztő kilengések mentén alakul a papír árfolyama, délelőtt még 60 százalékos pluszban is állt a jegyzés, mostanra azonban teljesen visszaadta a mai pluszt a papír.  

A végére lendült be a magyar tőzsde

A mai nap folyamán gyakorlatilag végig óvatos optimizmus jellemezte a nemzetközi piacokat, amivel a magyar tőzsde is emelkedni tudott, sőt, a nap végére lendületet is vett a BUX így végül 0,7 százalékos pluszban zárt a hazai részvényindex.

A Richter vezette a blue chipek esését

A nemzetközi hangulatnak megfelelően mínuszban zárt a magyar tőzsde, a blue chipek közül a Richter részvényei estek a legnagyobb mértékben.

Nagyot ment az OTP

A kimondottan pozitív nemzetközi részvénypiaci hangulatban jól teljesített a magyar tőzsde is, a BUX 1 százalékos pluszban fejezte be a napot. Mind a négy hazai blue chip feljebb került a kereskedésben, az OTP volt az élen ma.

Nagy forgalom mellett esik a magyar tőzsde új sztárja

Az európai tőzsdékhez hasonlóan a magyar piacon is visszafogott mozgásokat látszanak a mai kereskedésben. A midcapek közül viszont kiemelkedik az elmúlt napok sztárjának számító Appeninn, amely az átlagot jelentősen meghaladó forgalom mellett esik ma. Az OTP után az Appeninn a legforgalmasabb részvény ma a magyar tőzsdén.

Az Appeninn volt a nap sztárja

A nemzetközi hangulathoz képest jócskán alulteljesített ma a BUX. Ennek ellenére nem volt hiány jó sztorikból a hazai tőzsdén: a pénteki nap után hétfőn is folytatódott az Appeninn ralija, illetve a 4iG is erősen teljesített a friss bejelentések után.

Hiába a jó sztorik, nem találja az irányt a tőzsde

A kereskedési idő felénél nem láthatunk markáns elmozdulást a vezető hazai blue chipeknél. A BUX is stagnál, pedig vannak izgalmas sztorik a tőzsdén: folytatódik az Appeninn pénteki ralija, illetve a 4iG is jól teljesít a friss bejelentések után.

Ismét a Magyar Telekom vitte a prímet

Stagnált csütörtökön a BUX, a Mol kivételével azonban emelkedni tudott az összes hazai blue chip. Az emelkedést ma is a Magyar Telekom vezette.

A Magyar Telekom volt a nap sztárja

A hazai blue chipek közül a Magyar Telekom vitte a prímet hétfőn, miután a Concorde 950 forintra emelte a vállalat részvényeinek célárát.

Továbbra is a Magyar Telekom viszi a prímet

A kereskedési idő felénél kisebb mínuszban van a magyar tőzsde, a blue chipek közül pedig egyedüliként a Magyar Telekom részvényei emelkednek.

A Richter vitte a prímet

A Magyar Telekom kivételével az összes hazai blue chip pluszban zárta a napot, legnagyobb mértékben a Richter részvényei emelkedtek, miután a vállalat bejelentette, hogy az Európai Bizottság jóváhagyta egyik készítményének forgalmazását.

Az OTP húzza a magyar tőzsdét

Kitart a lendület a magyar tőzsdén a kora délutáni órákban, a blue chipek azonban vegyes képet mutatnak: Szárnyal az OTP és minimális pluszban van a Mol is, a Richter és a Magyar Telekom részvényei azonban mínuszban vannak.

Az OTP és a Richter húzzák a magyar tőzsdét

A kereskedési idő felénél kisebb emelkedésben van a magyar tőzsde, a hazai blue chipek közül az OTP és a Richter részvényei vannak pluszban, stagnál a Mol, esik a Magyar Telekom.

Az OTP és a Mol húzza a magyar tőzsdét

Az európai piacokon megfigyelhető hangulatjavulással párhuzamosan a magyar tőzsde is emelkedik, elsősorban az OTP és a Mol jó teljesítményének köszönhetően.

Hasonló témákról, többek között a magyar és külföldi részvényekről a Portfolio Investment Day 2023 befektetői eseményen is szó lesz.

Továbbra is az OTP húzza a magyar tőzsdét

A kereskedési idő felénél határozott emelkedésben van a BUX, elsősorban az OTP mai teljesítményének köszönhetően, de szép pluszban vannak a Richter részvényei is.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra