Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

BIF árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
BIF ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
BIF kötéslista
Idő Ár Darab Érték
BIF statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 75487.42772
Nyitó ár: 267
Előző záró ár: 267
Napi átlagár: 266.89
180 napos átlagár: 267.77717047896
360 napos átlagár: 266.11931691674
Napi minimum: 263
Napi maximum: 267
Éves minimum: 228 2020-11-02
Éves maximum: 308 2020-04-27
Történelmi minimum: 22 2014-02-05
Történelmi maximum: 354 2019-04-12
Forgalom (db): 800
Forgalom: 213512
Árfolyamváltozás 1 hó: 0.37593984962405%
Árfolyamváltozás 3 hó: 12.18487394958%
Árfolyamváltozás 12 hó: 12.18487394958%
Adatlap
BIF
Rating
Értékpapír megnevezése BIF share
Értékpapír kibocsátója Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési nyilvánosan mûködõ Rt.
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000167986
Kijelzés módja (Ticker) BIF
Értékpapír névértéke 10 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 287 024 440
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1998-02-16
Első Kereskedési Nap 1998-02-16
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1163
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a BIF árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

BIF hírek

Hol épül Budapesten belül a legtöbb iroda?

A budapesti irodaállomány jelentős része a 2008-as válság előtt épült fel, majd 2009 után gyengébb évek következtek. Az utóbbi években azonban ismét felerősödött a fejlesztési kedv, így a mostani és a következő évek időszaka valószínűleg egy újabb irodaépítési hullámként kerül majd be a hazai piac történetébe. Hogy mit jelent ez számokban, azt a Cushman & Wakefield elemzése alapján mutatjuk be.

Van egy szektor az ingatlanpiacon, ahol a Covid miatt duplájára nőttek a megrendelések

Az FM piac az egyik olyan szereplője az ingatlanpiacnak, ahol a járvány alatt, szolgáltatóként sokkal több megrendeléshez lehetett jutni. Nem hogy visszaesés nem volt, de az egészségügyi intézményekben és a Covid alatt is működő irodákban duplájára nőttek a megrendelések. Hogy a fokozódó higiéniai igények 2021-ben is velünk maradnak-e, arról Kis-Szölgyémi Ferenc, a B+N Referencia Zrt. vezérigazgatója beszélt a Property Investment Forum 2020 konferencián. A cikk a szilveszteri, 18 részes ingatlan-kalendárium része, melynek eddig megjelent videói ide kattintva érhetők el.

Ezért nem maradhat velünk hosszú távon a home office

A koronavírus-járvány megjelenése ellenére a befektetési hangulat jelentősen nem változott, ami a fundamentálisan erős gazdasági helyzettel magyarázható. A pénzpiaci hozamok és az üresedési ráták alacsonyak, pénz továbbra is van a piacon és tranzakciókat is látunk. Hogy a Covid-nak milyen hosszútávú hatásai lehetnek az ingatlanpiac egészére és kiemelten az irodai munkavégzésre nézve, arról Fekete Zoltán, az Optima Befektetési Zrt. vezérigazgatója, a GTC felügyelőbizottságának elnöke beszélt a Property Investment Forum 2020 konferencián. A cikk a szilveszteri, 18 részes ingatlan-kalendárium része, melynek eddig megjelent videói ide kattintva érhetők el.

Egy vadiúj budai irodaházba költözik a hatalmas IT cég

Elkészült az evosoft Hungary Kft.-nek épített irodaház, a Siemens leányvállalatának új székháza, a Rákóczi híd budai hídfőjénél. A WING fejlesztésében felépült, 22 000 négyzetméteres komplexum a Magyar Nobel-díjasok Kutatás-Fejlesztési Park második ütemének eleme. A hatemeletes kutatás-fejlesztési funkcióknak is otthont adó épület LEED Gold környezettudatossági minősítést szerzett. Az evosoft beköltözése várhatóan 2020 decemberétől indul.

Megerősítette a BIF minősítését a Scope Ratings

Nagy volumenű kötvénykibocsátást tervez a BIF a Növekedési Kötvényprogram keretében, ezzel kapcsolatban a Scope Ratings minősítést készített a vállalatról és a kibocsátandó kötvényekről, most pedig a hitelminősítő elvégezte a minősítés éves felülvizsgálatát, amelyben megerősítette a korábban meghatározott moinősítést.

Emelkedő bevétel, megugró profit a BIF-nél

Mérsékelten emelkedtek a bevételek, az adózott eredmény pedig jelentősen bővült a BIF-nél az első féléves számok alapján. A koronavírus hatása egyelőre mérsékelten látszik, többek között a parkolásidíj-bevételeknél látható.

Saját részvényeket szerzett a BIF

A BIF június 24-én 5,2 millió darab a társaság által kibocsátott részvényt szerzett meg, a Budapesti Értéktőzsdén kívül kötött ügylet keretében.

2,6 milliárd forint osztalékot fizet a BIF

A BIF igazgatótanácsa 2,56 milliárd forint összegű osztalék megállapítását és kifizetését hagyta jóvá. A kifizetendő bruttó osztalék összege részvényenként 10 forint. A BIF részvényenként 10 forintos osztalékával és a keddi záróárral kalkulálva 3,27 százalékos osztalékhozam adódik.

Megemelte a BIF-célárát az MKB

A BIF nemrég több fontos bejelentetést is tett, amelyet követően az MKB elemzői frissítették modelljüket, és megemelték célárukat. A BIF-részvények esetében az új egyéves célár 345 forint lett, ami 12 százalékkal magasabb a jelenlegi piaci árfolyammal összehasonlítva.

Sorra jelentik be az új akvizíciókat - Megszólalt a BIF az ingatlanvásárlásokról

Sorra jelenti be új ingatlanvásárlásait a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF), év elején egy XII. kerületi irodaházról, míg májusban a X. kerületben többféle funkciójú ingatlan akvizíciójáról számoltunk be. A jövőbeli tervekről, a járványhelyzetben hozott döntésekről, valamint a fejlesztés és felújítás alatt álló ingatlanokról Hrabovszki Róbertet a BIF Nyrt. gazdasági vezérigazgató-helyettesét kérdeztük.

Felülvizsgálat alatt a BIF célára az MKB-nél

A BIF kedden jelentette be, hogy ingatlan adásvételi szerződést kötött a Magyar Posta Zrt.-vel, mint eladóval a Budapest X. kerület, Üllői út 114-116. szám alatt elhelyezkedő ingatlan 511/1000 tulajdoni hányadának megvásárlásáról. A hírt az MKB elemzői pozitívan értékelték, és felülvizsgálat alá helyezték a BIF-célárukat, mivel az elemzők a bejelentés után frissítik modelljüket.

Újabb ingatlant vásárolt a BIF

Egy januári ingatlanvásárlás után ma újabb ingatlant vett meg a BIF, ezúttal Budapesten, a X. kerületben.

A BIF 2,6 milliárd forint osztalékot fizet

A BIF közzétette társaság igazgatótanácsa által közgyűlési hatáskörben meghozott határozatokat, amelyekből többek között kiderült, hogy a BIF 2,56 milliárd forint összegű osztalék megállapítását és kifizetését hagyta jóvá, és az igazgatótanács saját részvény vásárlására is felhatalmazást kapott.

A BIF igazgatótanácsa dönthet a közgyűlés napirendi pontjairól

A BIF pénteki tájékoztatása szerint a vonatkozó kormányrendelet alapján a már összehívott közgyűlés nem tartható meg a részvényesek személyes részvételével, ezért a társaság nem tartja meg a 2020. április 29-ére összehívott éves rendes közgyűlését. A vonatkozó kormányrendelet értelmében a 2020. március 29-én közzétett közgyűlési meghívó napirendjében szereplő valamennyi kérdésben a társaság igazgatótanácsa fog dönteni április 29- én, a korábban közzétett határozati javaslatok szerinti döntések meghozatalával, akár a közzétett határozati javaslatoktól eltérve.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR