Erdős Mihály a MABISZ új elnöke

Az előző elnökség mandátumának lejártával március 24-én új nyolctagú ügyvezető elnökséget választott a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

Mi lesz a magyar biztosítókkal 2022-ben? Elmondták nekünk a biztosítóvezérek

Mi lesz a magyar biztosítókkal 2022-ben? Elmondták nekünk a biztosítóvezérek

A Portfolio hagyományainak megfelelően a nyolc legnagyobb hazai biztosító első számú vezetőjét arra kértük év végén, értékeljék a mögöttünk álló esztendőt és adjanak előrejelzést 2022-re. Alábbi kérdéseinkre válaszoltak a biztosítóvezérek:

1. Hogy értékeli 2021-et saját biztosítója és a biztosítási piac szempontjából?
2. Mit tekint saját biztosítója és a szektor előtt álló legnagyobb kihívásnak 2022-re?
3. Mely termékek, szolgáltatások és innovációk területén hozhat növekedést, előrelépést 2022 saját biztosítójánál, illetve a biztosítási szektorban?

Változások az Uniqa menedzsmentjében

Változások az Uniqa menedzsmentjében

2021. január 1-től Kurtisz Krisztián az Uniqa magyar és nemzetközi felügyelőbizottságának elnöki posztjában folytatja munkáját, míg Dinsdale Julianna a hazai Uniqa Biztosító vezérigazgatói pozícióját veszi át - olvasható az Uniqa közleményében. 

Nehéz év áll előttünk, de a legnagyobbak között a helyünk

Nehéz év áll előttünk, de a legnagyobbak között a helyünk

A biztosítók számára az idei még jó évnek számít, jövőre viszont várhatóan be fognak gyűrűzni a piacra a gazdasági visszaesés negatív hatásai – mondta a Portfolio-nak adott interjújában Kurtisz Krisztián, az Uniqa Biztosító vezérigazgatója, aki közölte: január 1-jével Dinsdale Juliannának adja át a biztosító vezérigazgatói székét. A nemzetközi Uniqa bejelentéseiről, az értékesítés idei alakulásáról, az utasbiztosítások mélyrepüléséről és a Németországban terjeszkedő Cherriskről is kérdeztük a biztosítóvezért. Elárulta: az öt legnagyobb biztosító egyike lennének Magyarországon.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az EU kirakta a fegyvereket az asztalra, kereszttűzbe kerülhet Magyarország
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.