Hiába olcsó a hús itthon, mégis sokat kell dolgoznunk érte

Hiába olcsó a hús itthon, mégis sokat kell dolgoznunk érte

Messze Svájcban a legdrágább a hús, legyen szó marháról, csirkéről, sertésről, halról vagy bárányról, a magasabb fizetések miatt viszont ez nem olyan megterhelő a helyiek pénztárcája számára - olvasható ki a Caterwings 52 országra vonatkozó felméréséből. A helyi bérek függvényében Dániában lehet a legolcsóbban húshoz jutni, Magyarország a relatíve alacsony árak ellenére a középmezőnyben helyezkedik el.

WHO: rákkeltőek a feldolgozott hústermékek

A feldolgozott hústermékek fogyasztása rákkeltő, és "valószínűleg" a vörös húsé is - derül ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) rákkutató ügynökségének hétfőn nyilvánosságra hozott tanulmányából.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.