Decemberben több százmillió euró és több százezer négyzetméter sorsa dől el az ingatlanpiacon

Decemberben több százmillió euró és több százezer négyzetméter sorsa dől el az ingatlanpiacon

Válsághangulat ide vagy oda, a hazai ingatlanpiac 2023-ban is bővelkedett új kereskedelmi és lakóprojektekben, de nemcsak átadókra, hanem jó néhány adásvételre is sor került az elmúlt egy évben. Az ipari-, és az irodapiaci bérleti tranzakciók mellett a belföldi és a külföldi befektetések, cégfelvásárlások is megdolgoztatták a tanácsadókat, finanszírozókat, ingatlankezelőket, de az épületüzemeltetőknek sem volt könnyű dolga az energiapánik kirobbanása óta. Nem csak lekövettük a legmeghatározóbb magyarországi ingatlanpiaci eseményeket (és néha a külföldi üzleteket is) 2022 végétől, de egyúttal díjazzuk is összesen 17 kategóriában a legkiválóbb, legsikeresebb projekteket, személyeket. November 17-ig várjuk a projektek, ingatlanos cégek bemutatását, hiszen idén már nem csak az Év Ingatlanpiaci Tehetsége díjra fogadunk be pályázati anyagokat, hanem még további 13 kategóriában. Nevezz, jelölj, jelentkezz! Több százezer négyzetméternyi fejlesztést, és több százmillió euró értékű ingatlanprojektet ismer el a zsűri az ünnepélyes díjátadón, amire december 5-én kerül sor a Portfolio Property Awards gálán, ahol idén még egyszer összegyűlik a hazai ingatlanszakma, hogy méltón lezárja a 2023-as évet.

Díjazzuk a kemény munkát - Legyél te a fiatal tehetségdíjunk nyertese!

Díjazzuk a kemény munkát - Legyél te a fiatal tehetségdíjunk nyertese!

Folytatódik a kihívássorozat: az elmúlt két-három év sokkszerű változást hozott az egész világ gazdasága és társadalma számára, az infláció, a nehéz gazdasági helyzet, a klímaválság és az újabb háború azonban továbbra sem hagyja, hogy a piacok hátradőlve várjanak a csodára. A folyamatos változásra reagálnia, alkalmazkodnia kell minden iparág minden egyes szereplőjének, méghozzá elég gyorsan. Igen, még az ingatlanpiacnak is, ami tipikusan nem a villámgyors reakciókról híres. A jövőformálásban és a változások gyakorlásában a fiatal ingatlanpiaci tehetségeket hívja segítségül a szakma: immáron 5. éve szeretnénk inspirálni és egyben bátorítani az Indotek Group támogatásával létrejött díjjal a munkájuk iránt legelhivatottabb fiatal szakértőket. A jelentkezés november 17-ig tart - jelöld kollégádat vagy jelentkezz a díjra!

2022-ben ők lettek az ingatlanpiac legjobbjai!

2022-ben ők lettek az ingatlanpiac legjobbjai!

Már a tizenharmadik alkalommal osztottuk ki a Portfolio Property Awards díjait, ezel elismerve a 2022-es év legkülönlegesebb és legmeghatározóbb ingatlanpiaci projektjeit és tranzakcióit. A 8 tagból álló szakmai zsűri döntött az év PM és FM cégéről, az év finanszírozójáról, az év lakóprojektjéről (100 lakás felett és alatt), az év irodabérleti és raktárbérleti tranzakciójáról, valamint hotelprojektjéről, az év ipariingatlan-fejlesztéséről, illetve irodafejlesztéséről, az év befektetési tranzakciójáról (belföldön és külföldön) és az év ingatlanpiaci tehetségéről. Díjaztuk továbbá az év legjobb koncepcióját is, amelyről a Property Investment Forum résztvevői szavazhattak. Kiosztottunk egy emlékdíjat, valamint a 16. díjazott egy különdíjat kapott elismerésül.

Sosem látott kockázatok és átalakulások terhelik a világot - A kulcs a fiataljaink kezében!

Sosem látott kockázatok és átalakulások terhelik a világot - A kulcs a fiataljaink kezében!

Nem túlzás kijelenteni, hogy az elmúlt 2 évben történelmi időket élünk, itt, Európában és a világ többi részén egyaránt. Járvány, ellátási problémák, háború, infláció, energia- és klímaválság – ezekből egy is elég lehetne egy-egy iparág strukturális átalakulásához, ezek együttállása pedig egy teljesen új vágányra teszi többek között az ingatlanpiacot is, miközben az eszközök és a célok alapvetően a régiek. Az ingatlan az ingatlan, a munkavégzés és a lakhatás pedig munkavégzés és lakhatás marad, de a körülmények és az igények változtak és változnak – erről szól a jövő! A jövőt pedig a fiatalok írják, akiknek inspirálása és lelkesítése a tapasztalt elöljárók, a szeniorok feladata. Ezért is tartjuk az egyik legfontosabb küldetésünknek a jövő generáció tagjainak elismerését, melyben idén negyedik éve partnerünk az Indotek Group. A jelentkezés szeptember 7-ig tart - jelöld kollégádat vagy jelentkezz magad a díjra!

Ezek voltak a Property Awards 2021 díjátadó legjobb pillanatai

Ezek voltak a Property Awards 2021 díjátadó legjobb pillanatai

November 18-án rendeztük meg a Portfolio Property Awards eseményünket, ahol a szakmai program mellett a díjátadó és a networking volt a főszerepben. Az ingatlanpiacról, a gazdaságpolitikáról, majd az energiahordozók vezérelte átalakulásról szóló panelbeszélgetések után összesen 17 kategóriában díjaztuk a 2021-es év legkülönlegesebb és legmeghatározóbb ingatlanpiaci projektjeit, valamint tranzakcióit. A közös ünneplésnek pedig az esti állófogadás, a prosecco és gin bár, valamint a champagne és whisky kostoló adott keretet. Gratulálunk a győzteseknek, az összes hosszabb és rövidebb listára felkerült indulónak és köszönjük mindenkinek, aki eljött őket megünnepelni és a kapcsolatait építeni! Jövő tavasszal találkozzunk újra a Portfolio Property X eseményünkön!

Ők lettek 2021-ben az ingatlanpiac legjobbjai!

Ők lettek 2021-ben az ingatlanpiac legjobbjai!

Immár tizenkettedik alkalommal osztottuk ki a Portfolio Property Awards díjait, ezel elismerve a 2021-es év legkülönlegesebb és legmeghatározóbb ingatlanpiaci projektjeit, valamint tranzakcióit. Egy 8 tagból álló szakmai zsűri döntött az év irodaprojektjéről, az év lakóprojektjéről (100 lakás felett és alatt), az év hotelprojektjéről, az év logisztikai fejlesztéséről, az év irodabérleti és befektetési tranzakciójáról (belföldön és külföldön), az év ingatlanpiaci M&A üzletkötéséről, az év PM és FM cégéről, illetve finanszírozójáról, valamint az év ingatlanpiaci innovációjáról és tehetségéről. Díjaztuk továbbá az év legjobb koncepcióját is, amelyről korábban a szeptemberi Property Investment Forumkon résztvevői szavazhattak, valamint a Portfolio olvasói döntése alapján ugyanebben a kategóriában egy közönség szavazás győztest is hirdettünk. A 17. díjazott pedig egy különdíjat kapott elismerésül.

Kezdődik! - Együtt az ingatlanszakma, érkeznek a vendégek a Property Awards díjátadóra

Kezdődik! - Együtt az ingatlanszakma, érkeznek a vendégek a Property Awards díjátadóra

Most kezdődik a Portfolio Property Awards, ahol a szakmai program mellett a díjátadó és a networking lesz a főszerepben. Az ingatlanpiacról, a gazdaságpolitikáról, majd az energiahordozók vezérelte átalakulásról szóló kerekasztal-beszélgetések után összesen 17 kategóriában díjazzuk a 2021-es év legkülönlegesebb és legmeghatározóbb ingatlanpiaci projektjeit, valamint tranzakcióit. Hamarosan a nyertesekről is beszámolunk, előbb viszont jöjjön néhány fotó a helyszínről: érkeznek az ingatlanpiaci szereplők, így zajlik a 2021-es Portfolio Property Awards.

Ma este minden kiderül a hazai ingatlanpiacról

Ma este minden kiderül a hazai ingatlanpiacról

Ma délután kezdődik a Portfolio Property Awards, ahol a szakmai program mellett a díjátadó és a networking lesz a főszerepben. Kiderül, hogy kik szerepelnek az idei top50 legmeghatározóbb ingatlanpiaci szereplői között, majd a szakmai programot követően összesen 17 kategóriában díjazzuk a 2021-es év legkülönlegesebb ingatlanpiaci projektjeit, valamint tranzakcióit. Most még lehet regisztrálni az eseményre.

Melyik ingatlanprojekt hoz lázba a legjobban? - Ma még szavazhatsz 2021 legjobbjára!

Melyik ingatlanprojekt hoz lázba a legjobban? - Ma még szavazhatsz 2021 legjobbjára!

Három hét van csak hátra a hagyományörző, de új struktúrában megvalósított Portfolio Property Awards díjátadó és networking eseményig. Ahogy minden évben, idén is összegyűjtjük, majd a szakmai zsűri segítségével kiválasztjuk, és díjazzuk a 2021-es év legkülönlegesebb projektjeit, legmeghatározóbb eseményeit, a legnagyobb tranzakcióit, legmeghökkentőbb újdonságait, vagy a legtehetségesebb személyét. A korábbi évektől eltérően azonban, idén több újdonsággal készülünk: egyfelől nem a nagy ingatlanpiaci eseményünkön, a Property Investment Forumon, hanem egy önálló díjátadó keretében mutatjuk be a győzteseket november 18-án, másrészt idén az "Év Koncepciója" díj odaítélésében az Olvasóink segítségét is kérjük. Szavazz, és döntsd el te, hogy ki kapja idén az "Év Koncepciója" díjat.

Bemutatkoznak Budapest legújabb ingatlanos projektjei

Bemutatkoznak Budapest legújabb ingatlanos projektjei

Nemcsak ingatlanpiaci előadásokkal és kerekasztal-beszélgetéssel készülünk a holnapi Property Investment Forumon, hanem a legújabb budapesti projektek is bemutatkoznak egy-egy villámprezentáció keretében. Az összesen 8 beruházás az ingatlanpiac különböző szegmenseit képviselik, új irodaházakat, hotel-, és lakóprojektet, illetve multifunkciós épületet is bemutatnak a fejlesztők. Ezekre a konferencia közönsége fog szavazni, a bemutatott projektek ugyanis az „Év koncepciója” díj jelöltjei is egyben.

2020-ban ők lettek az ingatlanpiac legjobbjai!

2020-ban ők lettek az ingatlanpiac legjobbjai!

Rendhagyó formában, online közönség előtt zajlott idén a Portfolio által megrendezett Property Investment Forum, a hagyományoknak megfelelően azonban nem maradhatott el az idei év legjobb projektjeinek a díjazása. Tizenegyedik alkalommal osztottuk ki a Portfolio Property Awards díjait, 2020-ban összesen 13 kategóriában, melyből 12-t a nyolc főből álló szakmai zsűri választott ki, bevonva az olvasóink szavazatait is, amit a legkülönlegesebb lakóprojektekre, hotel és irodafejlesztésekre adtak le. Díjaztuk továbbá az év legjobb koncepcióját is, amelyről a konferencia résztvevői szavazhattak.

Budapest legújabb szállodái, amiért megőrülnek majd a járvány után a turisták - Szavazz 2020 legjobbjára!

Budapest legújabb szállodái, amiért megőrülnek majd a járvány után a turisták - Szavazz 2020 legjobbjára!

A héten ez a negyedik és egyben utolsó szavazós cikkünk, melyben a legkülönlegesebb  budapesti hotelprojektről kérjük ki az Olvasóink véleményét. Jövő héten rendezzük meg az év legjelentősebb hazai ingatlanpiaci eseményét, a Property Investment Forum konferenciát, ahol idén sem maradhat el az év legkülönlegesebb projektjeinek, a legnagyobb tranzakcióinak, vagy a legtehetségesebb személyének a díjazása. Az összessen 12+1 kategóriáról már korábban beszámoltunk, ezek között van 4 olyan, amelyről nemcsak a szakmai zsűri dönt, hanem az Olvasóink szavazatára is számítunk. A héten 4 cikkben lehet szavazni az "Év Irodafejlesztésére" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás alatt)" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás felett)" és az "Év Hotelprojektjére". Legyél részese te is a döntésnek és szavazz! A közönség által legtöbb szavazatot kapott projekt, így plusz egy "igennel" kerül a 8 tagú szakmai zsűri elé. Szerinted melyik a legjobb idén elkészült hotel? Íme a kategória három esélyese.

Felpezsdítik a lakáspiacot az új gigalakóparkok - Szavazz 2020 legjobbjára!

Felpezsdítik a lakáspiacot az új gigalakóparkok - Szavazz 2020 legjobbjára!

A héten ez a harmadik szavazós cikkünk, melyben a legkülönlegesebb 100 lakásosnál nagyobb budapesti lakóprojektről kérjük ki az Olvasóink véleményét. Jövő héten rendezzük meg az év legjelentősebb hazai ingatlanpiaci eseményét, a Property Investment Forum konferenciát, ahol idén sem maradhat el az év legkülönlegesebb projektjeinek, a legnagyobb tranzakcióinak, vagy a legtehetségesebb személyének a díjazása. Az összessen 12+1 kategóriáról már korábban beszámoltunk, ezek között van 4 olyan, amelyről nemcsak a szakmai zsűri dönt, hanem az Olvasóink szavazatára is számítunk. A héten 4 cikkben lehet szavazni az "Év Irodafejlesztésére" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás alatt)" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás felett)" és az "Év Hotelprojektjére". Legyél részese te is a döntésnek és szavazz! A közönség által legtöbb szavazatot kapott projekt, így plusz egy "igennel" kerül a 8 tagú szakmai zsűri elé. Téged melyik 100 lakásosnál nagyobb, idén átadott gigalakópark nyert meg? Íme a kategória négy esélyese.

Melyik új lakóparkban tudnád elképzelni a mindennapjaid? - Szavazz 2020 legjobbjára!

Melyik új lakóparkban tudnád elképzelni a mindennapjaid? - Szavazz 2020 legjobbjára!

A héten már a második szavazós cikkel jelentkezünk, most a legkülönlegesebb 100 lakásosnál kisebb budapesti lakóprojektről kérjük ki az Olvasóink véleményét. Jövő héten rendezzük meg az év legjelentősebb hazai ingatlanpiaci eseményét, a Property Investment Forum konferenciát, ahol idén sem maradhat el az év legkülönlegesebb projektjeinek, a legnagyobb tranzakcióinak, vagy a legtehetségesebb személyének a díjazása. Az összessen 12+1 kategóriáról már korábban beszámoltunk, ezek között van 4 olyan, amelyről nemcsak a szakmai zsűri dönt, hanem az Olvasóink szavazatára is számítunk. A héten 4 cikkben lehet szavazni az "Év Irodafejlesztésére" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás alatt)" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás felett)" és az "Év Hotelprojektjére". Legyél részese te is a döntésnek és szavazz! A közönség által legtöbb szavazatot kapott projekt, így plusz egy "igennel" kerül a 8 tagú szakmai zsűri elé. Te melyik 100 lakásosnál kisebb, idén elkészült lakóparkban laknál a legszívesebben? Íme a négy esélyes.

A legkülönlegesebb hazai irodaházak - Szavazz 2020 legjobbjára!

A legkülönlegesebb hazai irodaházak - Szavazz 2020 legjobbjára!

Jövő héten rendezzük meg az év legjelentősebb hazai ingatlanpiaci eseményét, a Property Investment Forum konferenciát, ahol idén sem maradhat el az év legkülönlegesebb projektjeinek, legmeghatározóbb üzletkötéseinek, a legnagyobb tranzakcióinak, vagy a legtehetségesebb személyének a díjazása. Az összessen 12+1 kategóriáról már korábban beszámoltunk, ezek között van 4 olyan, amelyről nemcsak a szakmai zsűri dönt, hanem az Olvasóink szavazatára is számítunk. A héten 4 cikkben lehet szavazni az "Év Irodafejlesztésére" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás felett)" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás alatt)" és az "Év Hotelprojektjére". Legyél részese te is a döntésnek és szavazz! A közönség által legtöbb szavazatot kapott projekt, így plusz egy "igennel" kerül a 8 tagú szakmai zsűri elé. Szerinted melyik a legmeghatározóbb irodafejlesztés, amit ebben az évben adtak át a hazai piacon? Íme a négy esélyes.

"Giga-mega" képgaléria az év legnagyobb ingatlanpiaci konferenciájáról

A 15. Portfolio Property Investment Forumon újra rekordot döntöttünk (hasonlóan a hazai ingatlanpiac egyes területeihez) és idén először több mint 1000-en voltunk a konferencián. A nap folyamán 22 panelbeszélgetés és 23 előadás közül válogathattak a látogatók a legkülönbözőbb témákban, majd megszavazhatták az "Év koncepciója" díjat, végigizgulhatták állandó háziasszonyunk, Ördög Nóri vezetésével a Property Awards díjátandónkat, majd Wolf András sztárséf látta vendégül a résztvevőket. Képes beszámoló a 2019-es konferenciáról, kommentár nélkül.

  • 1
  • 2
Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
18 éve nem látott ilyet Magyarország: dől a pénz azokhoz, akik félre tudnak tenni
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.