Grandiózus építkezés zajlik a Millenárison
Ingatlan

Grandiózus építkezés zajlik a Millenárison

Portfolio
Március végéig elkészülnek a végleges kivitelezési tervek a Nemzeti Táncszínház új játszóhelyéhez, amely Budapest II. kerületének közösségi, kulturális, tudományos és turisztikai központjában, a Millenáris parkban kap helyet - írja az MTI.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet
A munkaterületet január 18-án adták át, jelenleg a Millenáris Teátrum külső gépi és belső kézi bontása zajlik. A Nemzeti Táncszínház és közönsége 2018 tavaszán veheti birtokba a multifunkcionális épületet. A Millenáris Teátrum beruházásának összértéke 3,3 milliárd forint. Az új épületben egy nagyszínpad, valamint a kisebb társulatok és kísérletező műfajok bemutatását szolgáló kis kamaraterem is lesz.

Az építkezés egyébként a Millenáris B épületének közelében zajlik, ahol március 24-én megrendezésre kerül a Portfolio Lakás Konferencia 2017 nevű rendezvény is. A munkálatok azonban semmiben nem fogják akadályozni a nagyszabású rendezvény megtartását.

Grandiózus építkezés zajlik a Millenárison
Forrás: MTI / Máthé Zoltán

Lakás Konferencia 2017 A Portfolio által szervezett Lakás Konferencia 2017 egyik kiemelt témájaként a hazai lakáspiac és az új építésű lakóparkok előtt álló lehetőségekkel és kihívásokkal foglalkozunk, részletezve az árak, a támogatások, a hitelek, a műszaki fejlődés lehetőségeit és irányait, illetve a szektort komolyan érintő munkaerőpiaci kihívásokat. A Portfolio LAKÁS 2017 kiállítás és vásár kísérőrendezvénye március 24-én kerül megrendezésre.

maci
koronavirus
gyorsteszt
trend és varos
Elárulta a bitcoinguru, meddig mehet az árfolyam
disneyland
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. október 8.
Budapest Economic Forum 2020
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Elmondjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni és igénybe venni a Portfolio tanácsadóit!
Online előadás
Trendelemzés, piaci érdekességek, vételi, eladási pontok.
városliget