A Bálna és a volt MÁV székház átalakítására várják a hallgatók ötleteit
Ingatlan

A Bálna és a volt MÁV székház átalakítására várják a hallgatók ötleteit

Portfolio
Szeptember 30-ig jelentkezhetnek a jövő ingatlanfejlesztői az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület VI. Hallgatói Ötletbörze Pályázatára. A feladat nem kisebb, mint a Bálna funkcióváltása és átalakítása, vagy az Andrássy úti volt MÁV székház teljes átalakítása, illetve a Népszigeten egy városrész megtervezése. A pályázatra október 31-ig lehet jelentkezni, az eredményhirdetésre és a díjátadóra november 20-án, a VI. Ingatlanfejlesztés Napján kerül sor - szerepel az IFK közleményében.
Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület által júniusban meghirdetett VI. Hallgatói Ötletbörze Pályázat iránt nagy az érdeklődés, a felsőoktatás résztvevőiből összeálló csapatok egy része már meg is kezdte az információgyűjtést. Az ötletbörzén való részvételre szeptember 30-áig lehet regisztrálni. A pályázati témák között szerepel egy panelház korszerűsítése és megújítása vagy modern panelház megtervezése; új funkciót adhatnak a Bálnának, vagy az Andrássy úti MÁV-székháznak, de új városrészt is tervezhetnek a Népszigeten.

"Hatalmas lehetőség a leendő ingatlanfejlesztőknek, hogy egy-egy városrész vagy meghatározó épület átalakításán keresztül megtapasztalhatják az ingatlanfejlesztés összetettségét. A pályázattal motiváljuk a jövő szakembereit, az Y-Z-generációt pedig csak az izgalmas kihívásokkal lehet az megszólítani, hogy ösztönözzük és támogassuk a szakmai fejlődésüket" - mondta el az IFK elnöke, Takács Ernő, aki beszámolt róla, hogy a tavalyi nyertesek nagyon lelkesek, mert a mentorprogram keretében részt vehetnek a Münchenben 21. alkalommal megrendezésre kerülő EXPO REAL-on, a világ legnagyobb ingatlanfejlesztési kiállításán.


Dr. Takács Ernő

portfolióért felelős vezérigazgató-helyettes

WING Zrt., (Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK), elnök)

Dr. Takács Ernő a budapesti államigazgatási főiskolán végzett igazgatásszervezőként és szakigazgatás-szervezőként, majd a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen doktorált jogászként. A magyar ingatlanszektor elismert... Tovább »

A pályázóknak a megszokott és új eszközökkel kell megfelelő választ találni a friss kihívásokra, mint például új külsőt és funkciót adni bizonyos területek, épületek számára. A pályázat résztvevőinek mentorprogramot is indít az IFK, valamint az első három helyezettnek a díjak és a pénzjutalmak mellett szakmai fejlődési lehetőségeket is biztosít, hogy motiválják a jövő szakembereit.

Pályázni október 31-éig lehet. A VI. Hallgatói Ötletbörze legjobb tervét kidolgozó csapat az "IFK Talentum 2018" díjat és a vele járó 800.000 forintos pénzjutalmat a VI. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából, november 20-án rendezett gálavacsorán veheti át. A második helyezett 500.000 forint, a harmadik helyezett csapat 300.000 forint pénzjutalomban részesül.

A részletes pályázati kiírás az IFK honlapján található.

A Bálna és a volt MÁV székház átalakítására várják a hallgatók ötleteit
Mystery_Hotel_Budapest - 8
IMG_20190910_155319
A River Estates irodaháza többek között a DIGI kábeles mûsorszolgáltató székhelye a XIII. kerület, Váci út 35-ben.
An electrical charging port sits on the bodywork of a Kuga Vignale hybrid automobile displayed during a Ford Motor Co. launch event in Amsterdam, Netherlands, on April 2, 2019.
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Digitalizációs szakértő

Digitalizációs szakértő

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Mystery_Hotel_Budapest - 8