A sokkon túl vagyunk, de a jövő ködös: most indul az új ingatlanpiac
Ingatlan

A sokkon túl vagyunk, de a jövő ködös: most indul az új ingatlanpiac

Portfolio
A beruházások életútjáról, a jövőben várható piaci intenzitásról, a hozamokról, az irodabérleti piacról, a kiskereskedelem lehetőségeiről beszélgetett a Property Market RELOADED konferencián Gedai Bori, ingatlanpiaci szakértő, Gereben Mátyás, a CPI Hungary országmenedzsere, Salamon Adorján MRICS, az ESTON International vezérigazgatója és Schrancz Mihály, a Property Market Kft. ügyvezető igazgatója.

Nézd vissza a teljes beszélgetésről készült videót!

Nem az idei lesz az elmúlt öt év legjobb éve, sőt 2021 is lassú lesz - vélik a konferencia első kerekasztal-beszélgetésében részt vett szakértők. A beruházások kapcsán elmondták, hogy a piacon lévő már elindult projektek várhatóan befejezésre kerülnek, aki viszont most kezdene, az előbérlet nélkül feltehetően nem fog belevágni. A hozamokban most sokkal nagyobb különbség lesz, de a jó termékek továbbra is magas árazás mellett fognak menni, a rosszak pedig sokkal nagyobbat zuhanhatnak. Az irodai munkakörülmények változásáról is szó volt, a tapasztalatok alapján a bérlők már most kérik, hogy rugalmasabbak legyenek a bérleti szerződések. A kiskereskedelemben az emberek vásárlási igénye továbbra is érzékelhető, de végig kell gondolni, hogy mi kell, ahhoz, hogy a következő 12-24-36 hónapban életben maradhassanak. 

A konferencia összefoglaló videója

A konferencián készült képek

Holdblog

Lehet még bárki Joe Biden utódja?

A hétvégén dől el, ki képviseli a demokratákat Donald Trump ellen az amerikai elnökválasztáson. Joe Biden, a jelenlegi elnök mentális állapotában egyre többen kételkednek, a... The post Lehe

KonyhaKontrolling

Megéri még a nyelvvizsga?

Sokaknak nagy célja, hogy nyelvvizsgát szerezzen, ezzel bizonyítsa tudását, illetve remélhetőleg jobb esélyekkel induljon a munkaerőpiacon. Ebben a bejegyzésben a nyelvtanulás és a nyelvvizsga

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Üzemanyagválság felé halad Magyarország, kiadták a figyelmeztetést
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
forma 1 versenyautó