STA_7898 soóki tóth gábor
Ingatlan

Átalakul a város, évtizedes fejlesztési tervek készülnek

Portfolio
A legnagyobb barnamezős területek nem a legdrágább területeken találhatók, ami tovább javíthatja a megfizethetőséget, főleg ha az állam nem hárítja át a terület költségét a majdani fejlesztőre. Soóki-Tóth Gábor, elemzési vezető, Otthon Centrum előadása a Portfolio Lakás 2020 konferencián.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet
Soóki-Tóth Gábor
Otthon Centrum, elemzési vezető
Soóki-Tóth Gábor 1993-ban végzett okleveles építészmérnökként a Budapesti Műszaki Egyetemen. 1999-ben a Nottingham Trent Egyetemen M.Sc in Real Estate fokozatot szerzett. A BME Városépítés tanszékén k
Tovább
Soóki-Tóth Gábor 1993-ban végzett okleveles építészmérnökként a Budapesti Műszaki Egyetemen. 1999-ben a Nottingham Trent Egyetemen M.Sc in Real Estate fokozatot szerzett. A BME Városépítés tanszékén k Tovább

Várostervezési és urbanisztikai szempontból a főváros aranytartalékainak számító rozsdaövezetekkel foglalkozott Soóki-Tóth Gábor MRICS, az Otthon Centrum elemzési vezetőjének előadása.

A rozsdaövezeti kedvezményes lakásáfa hatásaival kiemelten foglalkozunk a november 19-i Property Investment Forum 2020 konferencián. Részletekért kattints!

Ebben a szakértő kiemelte, hogy a budapesti gyárterületek a kiegyezést követően indultak fejlődésnek, majd ez a XX. század során jelentősen bővült. A 90-es évek után a klasszikus iparterület sok helyen átalakult vagy megszűnt a termelés. Éppen ezért ezek a területek nem a város legdrágább részein találatók, ami tovább javíthatja az ott induló lakásprojektek megfizethetőségét.

Az esemény összefoglalója:

A lakás 2020 Konferencia további előadásai és panelbeszélgetései az alábbi cikkekben lévő videókra kattintva tekinthető meg:

Címlapkép forrása: Stiller Ákos

lélegeztetőgép
emanuel macron
panik (2)
Jeffrey Gundlach
palotai dániel
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
spar