Újraíródnak a játékszabályok? – Minden megváltozik az iroda és a retail piacon
Ingatlan

Újraíródnak a játékszabályok? – Minden megváltozik az iroda és a retail piacon

Portfolio
Az iroda és a kiskereskedelmi piac az elmúlt hónapok során jelentősen megváltozott. Hogy mik voltak ezek a változások és hogyan érintették a piac egészét, arról a Property Market RELOADED konferencián Kalaus Valter MRICS, a VLK Cresa ügyvezető partnere, Dr. Szilágyi Melinda, a Diófa Alapkezelő Zrt. Asset Managere, Kovács András, az Indotek Group Sales Directora, Madler Attila, a CPI Hungary Asset Management Directora és Berendi András, a Roland Divatház Zrt. vezérigazgatója és Dr. Takács Ernő, az IFK elnöke és a Wing portfolióért felelős vezérigazgató-helyettese beszélgetett.

Nézd vissza a teljes beszélgetésről készült videót!

A konferencia kerekasztal-beszélgetése során a szakértők többnyire egyetértettek abban, hogy elkezdtek belefáradni az emberek a home office-ba, és ugyan csak egy rövid időszakra, de jó volt visszamenni az irodába. A bérlőket látva azt lehet tapasztalni, hogy hosszú távon nem feltétlenül tartják hatékony munkavégzésnek az otthoni munkát. Az újabb hullám alatt a ház tulajdonosoknak érdekük, hogy figyeljék a bérlőkkel együtt a teljesítményt, és ennek megfelelően tárgyalják át a szerződéseket. A retail piacról a szakértők elmondták, hogy a retail parkok a nyertesei, míg a bevásárlóközpontok, ahol zárt terek vannak, azok a vesztesei voltak az eddigi helyzetnek. A bérlők és bérbeadók többsége megértette, hogy egy hajóban eveznek, és ezt együtt kell túlélni. Egy hasonlattal élve: "ez olyan, mint a csiga és a háza, a ház nagyon hülyén néz ki csiga nélkül, a meztelencsiga pedig nagyon undorító."

A konferencia összefoglaló videója

A konferencián készült képek

Címlapkép: Stiller Ákos

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
logisztika-raktár - pakolás