ev_ingatlanpiaci_tehetsege2020_cimlapkep_1500x844
Ingatlan

Legyél te 2020-ban "Az Év Ingatlanpiaci Tehetsége" - Jelentkezz a pályázatra!

Portfolio
Rendkívüli év az idei, amely eddig soha nem látott kihívások elé állította a gazdaságot, így az ingatlanpiaci szakembereket is. Többek között ezért is tartotta kiemelten fontosnak az Indotek Group és a Portfolio Csoport, hogy az idei évben is odaítélje az Év Ingatlanpiaci Tehetsége Díjat annak a tehetséges szakembernek, aki értékteremtésével idén is maradandót alkotott az ingatlanpiacon. A díj legfőbb célja, hogy idén is inspirálja mindazon tehetséges fiatalokat, akik elhivatottak a munkájuk iránt és teljesítményükkel szeretnének valós értéket teremteni. A jelentkezés elindult, november 9-ig várjuk a jelölteket, illetve a jelöléseket, az idei év újdonsága ugyanis, hogy nemcsak jelentkezni lehet a díjra, hanem jelölni is a munkatársakat és a szakmai partnereket.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Az idei, rendkívüli év eddig soha nem látott kihívások elé állította a piacokat és az ingatlanpiaci szakembereket, ugyanakkor jó volt arra, hogy megmutassa, kik a minden helyzetben helytálló igazi tehetségek. Azokat a fiatal szakembereket szeretnénk elismerni ebben a kifejezetten nehéz időszakban, akik munkájukkal maradandót alkotnak a hazai ingatlanpiacon. Ebből a célból alapította meg az Indotek Group és a Portfolio Csoport tavaly hagyományteremtő jelleggel az Év Ingatlanpiaci Tehetsége Díjat. Tavaly a fiatal tehetségek biztatása, most a támogatásuk lett az ingatlanpiac egy nagy feladata. 

Lássuk a díjat! - A jövő tehetségei

Az idei év újdonsága, hogy nem csak jelentkezni lehet a díjra, hanem jelölni is a munkatársakat és a szakmai partnereket, amennyiben a jelölt ingatlanszakmában végzett tevékenysége kiemelkedő.

"Az Év Ingatlanpiaci Tehetsége Díj 2020" nyertesének, a magas presztízsű szakmai elismerést jelentő díj mellett a Portfolio.hu lehetőséget biztosít egy kiemelt interjúra, melynek keretében a nyertes tehetség részletesen mesélhet a szakmában végzett munkásságról és piaci meglátásairól.

Emellett a VIP jegyet biztosítunk a hazai ingatlanszakma egyik legfontosabb eseményére a „Shortlist”-re kerülő négy jelölt számára, akik így részt vehetnek a 2020. november 19-én megrendezésre kerülő Property Investment Forum konferencián. 

JELENTKEZÉSI IDŐSZAK: 2020. október 16. ÉS 2020. november 9. KÖZÖTT, A RÉSZLETEK IDE KATTINTVA ÉRHETŐK EL.

A jelentkezéshez és a részletekért kattints ide!

Az egész ingatlanpiac most egy bizonytalan időszakot él át, nem tudni, hogy mikorra tér vissza a lendület a gazdaságba, de az biztos, hogy a fiatal és tehetséges munkavállalókra ebben a nehéz időben is szükség van, talán még jobban is, mint máskor.

Hagyományteremtő jelleggel hoztuk létre a díjat, annak érdekében, hogy ezzel is honoráljuk azon szakemberek munkáját, akik egész évben azért dolgoznak, hogy a tevékenységük által fejlődhessen az ingatlanpiac. A mostani járvány által átitatott évben pedig különösen fontos a kiemelkedő és fáradhatatlan munka elismerése, hiszen idén a megszokottnál is nagyobb helytállásra van szükség a szakemberek részéről.” - mondta el Jellinek Dániel az Indotek vezérigazgatója.

Jellinek Dániel
Indotek, vezérigazgató
Jellinek Dániel 1999-ben szerzett közgazdász diplomát. Az általa alapított Indotek csoport 1997 óta van jelen az ingatlan fejlesztési piacon, és ma vezető szereplő a B és C kategóriás kereskedelmi ing
Tovább
Jellinek Dániel 1999-ben szerzett közgazdász diplomát. Az általa alapított Indotek csoport 1997 óta van jelen az ingatlan fejlesztési piacon, és ma vezető szereplő a B és C kategóriás kereskedelmi ing Tovább

Jelentkezési határidő: 2020. november 9., a részletek ide kattintva érhetők el.

A tavalyi évi díjátadóról ebben a cikkben számoltunk be: 

Ismét összegyűlik a hazai ingatlanpiac november 19-én, a Property Investment Forumon!
koronavirus jarvany halaos aldozat
unhappy_2
amerikai elnökválasztás trump biden usa
valasztas
törökország erdogan
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
tescoextra