Kiderült, ki kapta 2024-ben
Ingatlan

Kiderült, ki kapta 2024-ben "Az Év Építőipari Személyisége" díjat

Portfolio
Hatodik alkalommal rendezzük meg az Építőipar 2024 konferenciát, ahol az iparágat érintő legaktuálisabb kérdéseket, problémákat és megoldásokat feszegető előadások, és panelbeszélgetések mellett, idén is kihirdettük az "Év Építőipari Személyisége" díj nyertesét. A díjat 2024-ben Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezető igazgatója kapta.

A Portfolio hatodik építőiparral foglalkozó konferenciáján hirdettük ki a Market Építő Zrt. és a Portfolio által közösen alapított "Év Építőipari Személyisége" díj nyertesét. A szakma jelentős képviselőinek az elismerése, a munkájuk díjazása, az iparág egyik elmaradhatatlan feladata évről évre. Különösen igaz ez akkor, amikor nehezebb időszakot él meg az építőipar, amikor bizonytalanság és egyben változás övezi az építőipart.

A díjátadó előtt egy hattagú szakmai zsűri döntött a díjazott személyéről:

  • Koji László, ÉVOSZ elnök
  • Kreinbacher József, a Metál Hungária Holding Zrt. alapítója (2019-es "Év Építőipari Személyisége" díj nyertese)
  • Scheer Sándor, Market Építő Zrt. vezérigazgató
  • dr. habil. Stocker György docens, tanszékvezető Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Kar, Építőanyagok és Magasépítés Tanszék
  • Bán Zoltán Portfolio vezérigazgató
  • Ditróy Gergely, Portfolio üzletfejlesztési igazgató

A zsűri képviseletében Koji László méltatta a díjazottat: "A nyertes maga, a cége, és a kollégái sokat tesznek az építőipar hatékonyágának javítása érdekében. A mikro- és kisvállalkozások folyamatos támogatásában éllovas a cég, illetve a díjazott cégvezető - mondta el az ÉVOSZ, elnöke.

A zsűri döntése alapján, "Az Év Építőipari Személyisége" díjat Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezető igazgatója kapja 2024-ben.

"A küldetésünk, hogy segítsük az emberek, cégek építési álmait megvalósítani. 25 éve rájöttünk arra, hogy a tudásátadás, az oktatást szeretnénk a zászlónkra tűzni. Egy másik küldetésünk, hogy küzdjük a kóklerek ellen az építőiparban. Azt kívánom mindenkinek, hogy ne foglalkozzon azzal, amire nincs hatással, helyette közösen hozzuk ki a legtöbbet az idei évből." - mondta el Markovich Béla a díjátadón.

MM_Portfolio_Építőipar_díjátadó-19
Kép forrása: Mónus Márton/Portfolio

A 2024-es év "Építőipari Személyisége"

Markovich Béla 30 éve a Mapei Kft. ügyvezető igazgatója, vezetése alatt, egy 4 fős, 60 millió Ft árbevételű cégből a Mapei egy 248 fős, évi 33,5 milliárd Ft árbevételű vállalkozássá fejlődött. Ügyvezető igazgatói tisztsége mellett a társadalmi felelősségvállalásra fókuszált az elmúlt években, személyes küldetésnek tekintette, hogy tudását átadja, az emberek életét jobbá tegye. Hitvallása szerint egy jó vezetőnek folyamatosan tanulnia kell, és át kell adnia a tudását. Ez a filozófia vezérelte, amikor átvette a cég vezetését, és rájött, hogy a siker csak csapatmunkával és a munkatársak képzésével érhető el. Hiszi, hogy egy cégben a legfontosabb érték az ember, ezért folyamatosan dolgozik azon, hogy a dolgozók termelési szándékát, munkakedvét magas szinten tartsa és folyamatosan növelje. A szakma és a társadalom fejlesztését konferenciák, akadémiák szervezésével, a közösségek segítésével támogatja.

A konferencián készült beszámolók:

Gratulálunk a győztesnek! Jövőre folytatjuk.

Címlapkép forrása: Portfolio

Kiszámoló

Kiszámoló bankszámla......helyett

Most, hogy a Raiffeisen valami okból elkezdte elüldözni a prémium ügyfeleket (pedig nemrég még 50 ezer forintot is fizetett ugyanezen embereknek, hogy nála nyissanak számlát), arra gondoltam, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Főpolgármester-választás: Karácsony Gergely győzött, de új választás jöhet Budapest vezetéséért

Könyvelő

Könyvelő
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
2024. június 12.
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Ez is érdekelhet
új lakások