FONTOS Aggódnak a magyarországi német cégek, eurót és kiszámíthatóbb gazdaságpolitikát akarnak
Kiderült, ki kapta 2024-ben
Ingatlan

Kiderült, ki kapta 2024-ben "Az Év Építőipari Személyisége" díjat

Portfolio
Hatodik alkalommal rendezzük meg az Építőipar 2024 konferenciát, ahol az iparágat érintő legaktuálisabb kérdéseket, problémákat és megoldásokat feszegető előadások, és panelbeszélgetések mellett, idén is kihirdettük az "Év Építőipari Személyisége" díj nyertesét. A díjat 2024-ben Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezető igazgatója kapta.

A Portfolio hatodik építőiparral foglalkozó konferenciáján hirdettük ki a Market Építő Zrt. és a Portfolio által közösen alapított "Év Építőipari Személyisége" díj nyertesét. A szakma jelentős képviselőinek az elismerése, a munkájuk díjazása, az iparág egyik elmaradhatatlan feladata évről évre. Különösen igaz ez akkor, amikor nehezebb időszakot él meg az építőipar, amikor bizonytalanság és egyben változás övezi az építőipart.

A díjátadó előtt egy hattagú szakmai zsűri döntött a díjazott személyéről:

  • Koji László, ÉVOSZ elnök
  • Kreinbacher József, a Metál Hungária Holding Zrt. alapítója (2019-es "Év Építőipari Személyisége" díj nyertese)
  • Scheer Sándor, Market Építő Zrt. vezérigazgató
  • dr. habil. Stocker György docens, tanszékvezető Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Kar, Építőanyagok és Magasépítés Tanszék
  • Bán Zoltán Portfolio vezérigazgató
  • Ditróy Gergely, Portfolio üzletfejlesztési igazgató

A zsűri képviseletében Koji László méltatta a díjazottat: "A nyertes maga, a cége, és a kollégái sokat tesznek az építőipar hatékonyágának javítása érdekében. A mikro- és kisvállalkozások folyamatos támogatásában éllovas a cég, illetve a díjazott cégvezető - mondta el az ÉVOSZ, elnöke.

A zsűri döntése alapján, "Az Év Építőipari Személyisége" díjat Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezető igazgatója kapja 2024-ben.

"A küldetésünk, hogy segítsük az emberek, cégek építési álmait megvalósítani. 25 éve rájöttünk arra, hogy a tudásátadás, az oktatást szeretnénk a zászlónkra tűzni. Egy másik küldetésünk, hogy küzdjük a kóklerek ellen az építőiparban. Azt kívánom mindenkinek, hogy ne foglalkozzon azzal, amire nincs hatással, helyette közösen hozzuk ki a legtöbbet az idei évből." - mondta el Markovich Béla a díjátadón.

MM_Portfolio_Építőipar_díjátadó-19
Kép forrása: Mónus Márton/Portfolio

A 2024-es év "Építőipari Személyisége"

Markovich Béla 30 éve a Mapei Kft. ügyvezető igazgatója, vezetése alatt, egy 4 fős, 60 millió Ft árbevételű cégből a Mapei egy 248 fős, évi 33,5 milliárd Ft árbevételű vállalkozássá fejlődött. Ügyvezető igazgatói tisztsége mellett a társadalmi felelősségvállalásra fókuszált az elmúlt években, személyes küldetésnek tekintette, hogy tudását átadja, az emberek életét jobbá tegye. Hitvallása szerint egy jó vezetőnek folyamatosan tanulnia kell, és át kell adnia a tudását. Ez a filozófia vezérelte, amikor átvette a cég vezetését, és rájött, hogy a siker csak csapatmunkával és a munkatársak képzésével érhető el. Hiszi, hogy egy cégben a legfontosabb érték az ember, ezért folyamatosan dolgozik azon, hogy a dolgozók termelési szándékát, munkakedvét magas szinten tartsa és folyamatosan növelje. A szakma és a társadalom fejlesztését konferenciák, akadémiák szervezésével, a közösségek segítésével támogatja.

A konferencián készült beszámolók:

Gratulálunk a győztesnek! Jövőre folytatjuk.

Címlapkép forrása: Portfolio

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egy egész fegyvernemnek kell szembenéznie az új trónkövetelővel: bemutatkozik az RHC-155
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
múzeum, kiállítás, unalmas