Megvan, ki kapta 2023-ban
Ingatlan

Megvan, ki kapta 2023-ban "Az Év Építőipari Személyisége" díjat

Portfolio
Már az ötödik alkalommal rendezzük meg az Építőipar 2023 konferenciát, ahol az iparágat érintő legaktuálisabb kérdéseket, problémákat és megoldásokat feszegető előadások, és panelbeszélgetések mellett, idén is kihirdettük a Market Építő Zrt. és a Portfolio által közösen alapított "Év Építőipari Személyisége" díj nyertesét. A díjat 2023-ban Wolf András, a Market Építő Zrt. műszaki igazgatója, műszaki vezérigazgató-helyettese kapta.

A Portfolio ötödik építőiparral foglalkozó konferenciáján hirdettük ki az "Év Építőipari Személyisége" díj nyertesét. A szakma jelentős képviselőinek, a munkájuknak az elismerése, az iparág egyik elmaradhatatlan feladata évről évre, különösen akkor, amikor ennyi bizonytalanság és egyben változás övezi az építőipart.

A díjátadó előtt egy hattagú szakmai zsűri döntött a díjazott személyéről:

  • Koji László, ÉVOSZ elnök
  • Kreinbacher József, a Metál Hungária Holding Zrt. alapítója (2019-es "Év Építőipari Személyisége" díj nyertese)
  • Scheer Sándor, Market Építő Zrt. vezérigazgató
  • dr. habil. Stocker György docens, tanszékvezető Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Kar, Építőanyagok és Magasépítés Tanszék
  • Bán Zoltán Portfolio vezérigazgató
  • Ditróy Gergely, Portfolio üzletfejlesztési igazgató

A zsűri döntése alapján, "Az Év Építőipari Személyisége" díjat Wolf András, a Market Építő Zrt. műszaki igazgatója, műszaki vezérigazgató-helyettese kapta. 

Hosszú út vezetett idáig, pár héttel ezelőtt volt a 20. évfordulóm a Market Zrt-nél. Köszönöm szépen a csapatomnak, az egész cégnek, a családomnak és mindazoknak, akik segítették a munkámat.

- mondta el a díjátadón Wolf András.

Wolf András
Építőipar 2023 konferencia, Wolf András, forrás: Kaiser Ákos/Portfolio

A 2023-as év "Építőipari Személyisége"

Wolf András 2000-ben építőmérnökként szerzett diplomát a győri Széchenyi István Műszaki Főiskolán, majd munkahelyi mérnökként és építésvezetőként kezdte el pályafutását. András 20 éve erősíti a Market Építő Zrt. műszaki-kivitelezői csapatát, 2003-tól építésvezetőként, majd mindössze 5 után már műszaki igazgatóként menedzselte és jelenleg is menedzseli a legkomplexebb projekteket. 2023. januártól műszaki vezérigazgató-helyettes pozícióba lépett elő a vállalatnál. Szakmai pályafutása legkiemelkedőbb projektjei közé tartozik a BudaPart irodaház projektek, a Telekom és T-Systems székház, a CEU Közép-európai Egyetem, a MOME Campus – I. üteme, az Árkád bevásárlóközpont (Budapest, Szeged), a Mercedes gyár (Kecskemét), az Oxygen Wellness, vagy a Lánchíd-19 Hotel. Ezeken túl, András műszaki irányítása alatt valósult meg a MOL Campus kivitelezése, melyhez a magas szakmai tudás mellett a szakembert jellemző felelősségre, szorgalomra, hatékony együttműködésre való törekvésre is szükség volt. Wolf András az elmúlt 20 évben 38 sikeres projekt irányítását tudhatja maga mögött. Elhivatottságában és munkája minőségében is minden ponton megmutatkozik, hogy az építőipar számára valódi szenvedély.

A konferencián készült beszámolók:

Gratulálunk a győztesnek! Jövőre folytatjuk.

Címlapkép forrása: Kaiser Ákos/Portfolio

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
logisztika-raktár - pakolás