Megvan, ki kapta 2023-ban
Ingatlan

Megvan, ki kapta 2023-ban "Az Év Építőipari Személyisége" díjat

Portfolio
Már az ötödik alkalommal rendezzük meg az Építőipar 2023 konferenciát, ahol az iparágat érintő legaktuálisabb kérdéseket, problémákat és megoldásokat feszegető előadások, és panelbeszélgetések mellett, idén is kihirdettük a Market Építő Zrt. és a Portfolio által közösen alapított "Év Építőipari Személyisége" díj nyertesét. A díjat 2023-ban Wolf András, a Market Építő Zrt. műszaki igazgatója, műszaki vezérigazgató-helyettese kapta.

A Portfolio ötödik építőiparral foglalkozó konferenciáján hirdettük ki az "Év Építőipari Személyisége" díj nyertesét. A szakma jelentős képviselőinek, a munkájuknak az elismerése, az iparág egyik elmaradhatatlan feladata évről évre, különösen akkor, amikor ennyi bizonytalanság és egyben változás övezi az építőipart.

A díjátadó előtt egy hattagú szakmai zsűri döntött a díjazott személyéről:

  • Koji László, ÉVOSZ elnök
  • Kreinbacher József, a Metál Hungária Holding Zrt. alapítója (2019-es "Év Építőipari Személyisége" díj nyertese)
  • Scheer Sándor, Market Építő Zrt. vezérigazgató
  • dr. habil. Stocker György docens, tanszékvezető Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Kar, Építőanyagok és Magasépítés Tanszék
  • Bán Zoltán Portfolio vezérigazgató
  • Ditróy Gergely, Portfolio üzletfejlesztési igazgató

A zsűri döntése alapján, "Az Év Építőipari Személyisége" díjat Wolf András, a Market Építő Zrt. műszaki igazgatója, műszaki vezérigazgató-helyettese kapta. 

Hosszú út vezetett idáig, pár héttel ezelőtt volt a 20. évfordulóm a Market Zrt-nél. Köszönöm szépen a csapatomnak, az egész cégnek, a családomnak és mindazoknak, akik segítették a munkámat.

- mondta el a díjátadón Wolf András.

Wolf András
Építőipar 2023 konferencia, Wolf András, forrás: Kaiser Ákos/Portfolio

A 2023-as év "Építőipari Személyisége"

Wolf András 2000-ben építőmérnökként szerzett diplomát a győri Széchenyi István Műszaki Főiskolán, majd munkahelyi mérnökként és építésvezetőként kezdte el pályafutását. András 20 éve erősíti a Market Építő Zrt. műszaki-kivitelezői csapatát, 2003-tól építésvezetőként, majd mindössze 5 után már műszaki igazgatóként menedzselte és jelenleg is menedzseli a legkomplexebb projekteket. 2023. januártól műszaki vezérigazgató-helyettes pozícióba lépett elő a vállalatnál. Szakmai pályafutása legkiemelkedőbb projektjei közé tartozik a BudaPart irodaház projektek, a Telekom és T-Systems székház, a CEU Közép-európai Egyetem, a MOME Campus – I. üteme, az Árkád bevásárlóközpont (Budapest, Szeged), a Mercedes gyár (Kecskemét), az Oxygen Wellness, vagy a Lánchíd-19 Hotel. Ezeken túl, András műszaki irányítása alatt valósult meg a MOL Campus kivitelezése, melyhez a magas szakmai tudás mellett a szakembert jellemző felelősségre, szorgalomra, hatékony együttműködésre való törekvésre is szükség volt. Wolf András az elmúlt 20 évben 38 sikeres projekt irányítását tudhatja maga mögött. Elhivatottságában és munkája minőségében is minden ponton megmutatkozik, hogy az építőipar számára valódi szenvedély.

A konferencián készült beszámolók:

Gratulálunk a győztesnek! Jövőre folytatjuk.

Címlapkép forrása: Kaiser Ákos/Portfolio

Holdblog

A Föld legnagyobb részvénytársasága

Kevés olyan közvetlen biológiai jellemzőt találunk, ami kiemelne minket a többi faj közül, leginkább fejlett kommunikációs képességeink tesznek minket azzá, amik vagyunk. Lehet minket, embere

Kiszámoló

Kiszámoló bankszámla......helyett

Most, hogy a Raiffeisen valami okból elkezdte elüldözni a prémium ügyfeleket (pedig nemrég még 50 ezer forintot is fizetett ugyanezen embereknek, hogy nála nyissanak számlát), arra gondoltam, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Főpolgármester-választás: Karácsony Gergely győzött, de új választás jöhet Budapest vezetéséért

Könyvelő

Könyvelő
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
2024. június 12.
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Ez is érdekelhet
Bánya, teherautó