Előfizetői tartalom

Elindultunk: úton a Portfolio élménykonferenciájára a biciklisek!

Portfolio
A Property X konferencia nulladik napján a résztvevők egy kisebb csoportja elindult az Etele Plaza Tejmadár kávézójától, hogy biciklivel jusson el, a fenntarthatóság jegyében is, a balatonfüredi eseményre, amelynek 2024-ben is az Anna Grand Hotel ad helyet. A konferenciára még lehet jelentkezni, a május 29-30. közötti rendezvényen az ingatlanpiacot leginkább lázban tartó kérdésekről, a gazdasági kilátásokról, turizmusról, építőiparról, az ESG-ről, valamint a jövőbeli várakozásokról lesz szó. A szakmai program ezen a linken érhető el.

Biztonság. Élmény. Ingatlan." - ezzel a szlogennel indult el a CPI Property Group támogatásában megvalósuló túra mintegy 40 lelkes résztvevője a Property X konferenciára, Balatonfüredre. A 150 kilométeres biciklitúrát követően május 29-én (szerdán) az ingatlanpiac, illetve az ehhez kapcsolódó szektorok, mint finanszírozás, építőipar lesznek fókuszban, míg 30-án (csütörtökön)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés