Pár hónap múlva átadásra kerül a bel-budai irodaház

2018. június 20. 13:46    
nyomtatás
 
A budapesti Ecodome irodaházban, a Cushman & Wakefield Magyarország közreműködésével 1250 négyzetméternyi terület bérbeadásáról kötöttek megállapodást, a leendő bérlő a Kulcs-Soft Nyrt. Ezzel a tranzakcióval, az 5 000 négyzetméteres, A kategóriás irodaépület közel teljes bérbe adottságot ért el - szerepel a vállalat közleményében.


A Kulcs-Soft Nyrt, üzleti szoftverekkel kereskedő magyar vállalat várhatóan 2018 szeptemberében költözik az új, földszinti és első emeli irodaterületre. A Redwood Real Estate Holding Kft. által fejlesztett Ecodome irodaház a LEED Platinum minősítésnek megfelelően épül, az ingatlanhoz elektromos autók töltésére kijelölt állomás is a bérlők rendelkezésére áll majd. A spekulatív alapon fejlesztett
I. kerületi épület átadására, a következő hónapokban kerülhet sor.

Pár hónap múlva átadásra kerül a bel-budai irodaház

Kép forrása: Cushman & Wakefield
Pár hónap múlva átadásra kerül a bel-budai irodaház

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium