szilágyi áron
Podcast

Szilágyi Áron: az élsportolóknak szükségük van pénzügyi szakemberek tanácsaira

Különleges vendége volt a Portfolio Heti podcastjának: Szilágyi Áron háromszoros olimpiai, háromszoros világ- és háromszoros Európa-bajnok magyar kardvívó, a Vasas SC versenyzője és a vívószakosztály elnöke, akit többek között arról kérdeztünk, milyen lehetőségeik vannak az élsportolóknak visszavonulásuk után.
Szilágyi Áronnal személyesen is találkozhatsz a szeptember 21-én megrendezésre kerülő HVCA - Portfolio Investment Conference 2023 rendezvényünkön. Kattints a részletes programért!

Szilágyi Áron Körösparti Gábor sportmenedzserrel közösen hozta létre a Magyar Élsportolók Érdekvédelmi Fórumát. Ennek célja, hogy üzleti partnerek bevonásával és oktatási intézményekkel közösen programokat dolgozzon ki élsportolók számára, karrier-, pénzügyi- és jogi tanácsadást nyújtson, valamint támogassa a magyar élsportolók visszavonulás utáni társadalmi beilleszkedését.

Az olimpikon egyik előadója lesz a szeptember 21-én megrendezésre kerülő HVCA - Portfolio Investment Conference 2023 rendezvénynek is.

A Szilágyi Áronnal készített interjú már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:

KÖVESS MINKET

Címlapkép: Gombkötő Emma/Portfolio

további epizódok
300 ezer szülő csúszhat le a családi adókedvezményről, ha nem figyel
befektető befektetés
krími tatár zászló
bolcsodefejlesztes helyreallitasi programbol
tőzsde
otp bankfiók belső és külső képek, logó
2023. november 29.
Agrárszektor Konferencia 2023
2023. december 5.
Otthonteremtés 2024-ben
2023. december 5.
Property Awards 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!