Prémium

IBC-Világgazdaság konferencia a PPP-ről

Portfolio
A Public Private Partnerships (PPP) számos területen alkalmazott, sikeres fejlesztési technika, amely a magán- és a közszféra együttműködésével valósítja meg döntően állami beruházások költséghatékony ellátását.

Sikeres megvalósításához minden feltétel adott lehet Magyarországon is, a köz- és magánszféra kölcsönösen realizálhatják különböző irányultságú, de azonos célt szolgáló elképzeléseiket. A 2005. március 29-30-án a Hilton Budapest WestEnd Hotelben megrendezésre kerülő, "A Public Private Partnerships (PPP) jelene és jövője Magyarországon" c. IBC-Világgazdaság konferencián átfogó képet kaphat ezen egyedülálló finanszírozási konstrukcióról, mely hazai önkormányzatok jövőbe mutató, ámbár tőkeigényes terveinek mihamarabbi megvalósulását vetíti elő.
A magán szektor szakértelmének mozgósítása a beruházások gyorsabb megvalósítását, és egyben a működés gyorsabb megkezdését szolgálja. Ennek köszönhetően a PPP a jövőbeni fejlesztések egyik legfőbb fininszírozási eszközévé válhat Magyarországon csakúgy, mint az már több esetben megtörtént az Unió egyéb államaiban vagy akár a tengerentúlon.
A PPP finanszírozás széleskörű elterjedésében jelentős szerepet játszik a magán szektor innovációs képessége, valamint beruházási tapasztalatai és hatékonysága, mely ezáltal hozzájárul a "hagyományosan" állami szektor által végzett szolgáltatások minőségi javulásához.

Több Minisztérium, Önkormányzat, valamint számos befektető aktív szerepvállalása révén jelentős projektek megvalósítása már folyamatban van, és még több hasonló pályázat meghirdetése várható a közeljövőben. Terület- és városfejlesztési program, a Nemzeti Fejlesztési Terv, valamint a Strukturális Alapok által nyújtott megoldások valamennyi szektor számára tálcán kínálnak jobbnál jobb lehetőségeket.

Az eljárásokban használatos naprakész, elengedhetetlen információkat neves minisztériumi előadók, befektetők, jogászok, hazai és külföldi tapasztalatokkal rendelkező PPP szakértők osztják meg Önökkel. A PPP révén az önkormányzatok beruházásai új lendületet vehetnek, hozzájárulhatnak a helyi közösségek életminőségének javulásához, s egyben Magyarország felzárkóztatásához, s mindeközben a finanszírozó vállalkozások is prosperáló befektetéseket valósíthatnak meg.

A konferencia részletes programját megtekintheti honlapunkon: www.ibc-hungary.hu, illetve bővebb felvilágosítást kaphat a (06) 1 225- 3861-es telefonszámon.
bankjegy forint
kina-oroszorszag-zaszlo
tőzsde
orosz ukrán háború páncélos ukrajna oroszország donbasz
US_Navy_030218-N-5362A-011_Naval_Special_Warfare_combatant-craft_crewmen_operate_a_Rigid_Hull_Inflatable_Boat
vlagyimir putyin
Díjmentes online előadás
Mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát?
Díjmentes online előadás
ETF-ek , gyorsnövekedésű részvények, TBSZ.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Portfólió menedzser

Portfólió menedzser
2023. április 18.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
2023. április 25.
Sustainable Tech 2023
2023. május 17.
Portfolio-MAGE Járműipar 2023
2023. június 1.
Financial IT 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
desktop