Prémium

Hogyan segítik az okosmobilok a behajtással foglalkozó cégeket? (x)

Portfolio
Bosszantó dolog kőkorszaki, a hatékonyságot hírből sem ismerő módszereket használni, amikor a munkatársak zsebében ott lapul a megoldás. Az okostelefonok olyan lehetőségeket adnak a kezünkbe, amivel a mindennapi, evidensnek tűnő módszereket cserélhetjük le egy sokkal hatékonyabbra.

Az okostelefon képes például arra, hogy folyamatosan megossza az aktuális pozícióját egy szerverrel. Ezt nem csak az autós navigációnál lehet kihasználni, de arra is alkalmas, hogy a munkatársak helyzetét mindig láthassák. Ez kiemelt jelentőségű olyan munkát végző emberek esetén, akik gyakran kerülhetnek akár veszélyes helyzetekbe, vagy akiknek bizonyítaniuk kell, hogy adott időben, adott helyszínen jártak. Ráadásul helyszíni munkaidő-nyilvántartást is lehet ilyen módon vezetni, automatikusan, egy segédszoftverrel.

Hogyan segítik az okosmobilok a behajtással foglalkozó cégeket?
Ugyanez a módszer alkalmas arra is, hogy az operátor a központban valós időben láthassa a területeken dolgozó embereket, így azt is mindig tudja, mikor ki vethető be leggyorsabban.

Mire lehet még alkalmas egy okostelefon? Fotózni lehet vele a helyszínen, bizonyítva, hogy a behajtó ott járt, mit látott, mit tapasztalt. Ha fényképezőgéppel tesszük ezt, meg kell várni, amíg a gép visszaér a központba, a memóriakártya tartalmát lementik, a képeket könyvtárakba rendezik, és elnevezik. Ha azonban okostelefonnal és speciális szoftverrel tesszük ugyanezt, a képek automatikusan és azonnal feltöltésre kerülnek egy szerverre, a megfelelő helyre, akár közvetlenül a vállalatirányítási rendszerbe. Láthatjuk, a kép mikor és hol készült, ki fényképezte és milyen feladat részeként. Hibázás, tévedés nincs, a csalás lehetősége a zárt rendszer, valamint a hely- és időbélyeg miatt kizárva.
Ugyanezt megtehetjük az elhangzott beszélgetéssel is. A munkatárs az ügyfél beleegyezésével rögzítheti a beszélgetést, a megegyezést, ami hely- és időbélyeggel ellátva azonnal elérhető a szerveren az irodai munkatársak számára.

Hogyan segítik az okosmobilok a behajtással foglalkozó cégeket?
De a küldött SMS-ek, azok tartalma, az elküldés ide, helye szintén rögzítésre kerülhet, így abban sem lehet vita, hogy az ügyfél megkapta-e a korrekt és részletes tájékoztatást a megfelelő időben, a megfelelő számban.

A behajtással foglalkozó cégek telefonon történt beszélgetését törvényi kötelezettség rögzíteni. Ez a vezetékes telefonok esetén nem gond, azonban mobiltelefonon ma még mindig nem megoldott. Pedig nem hatékony minden ügyfélhívás előtt az irodába visszamenni, vagy bejövő hívások esetén nem felvenni és később visszahívni.

Van egy szoftver, ami mindezt tudja: a Synaptel. Ráadásul mindezt drága hardverek telepítése nélkül, egy egyszerű beüzemelést követően, bárki számára könnyen kezelhető módon, kihasználva azt, ami már eleve adott: az okostelefonok képességeit.


Hogyan segítik az okosmobilok a behajtással foglalkozó cégeket?

További információk

(x)
Frankfurti tőzsde
Koronavírus
forint mnb épület sötét magyar jegybank
fedusa_shutter
románia bukarest zászló
Tortenelmi_idok_olaj2020_cimlapkep_1500x844
Dollármilliók csúsztak zsebbe: kipakolt a korrupt olimpiáról a szervező
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Részvények, indexek, devizák és árupiacok élő elemzése, ötletelés.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Vezető könyvelő

Vezető könyvelő
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
2020. szeptember 10.
Property Market RELOADED 2020
2020. szeptember 10.
Lakás Konferencia 2020
03_NHP 2020 nyár_Portfolio GettyImages-453627695