Prémium

Ötös fölé az FHB Banktól (x)

Portfolio
Az FHB Forte Ötös Kötvényt FHB NetBrókeren vásárlók részére további 2000 forint névértékű befektetési jegyet ír jóvá a bank.


Ötös fölé az FHB Banktól

Az év végéig meghirdetett akcióban az FHB NetBrókeren végrehajtott legalább félmillió forint ügyletértékű FHB Forte Ötös Kötvény vétele után további 2000 db, 2000 Ft névértékű FHB Forte Rövid Kötvény Alap befektetési jegy kerül jóváírásra az ügyfél FHB Befektetési Számláján.

Az FHB Forte Ötös Kötvény (FK15NV02) a rövid- és középtávú befektetések előnyeit kombinálja. Az első, 1 éves kamatperiódus végén fix 5,00% kamatot fizet a teljes, névértékre vetített tőkére, ezzel együtt pedig a névérték 50%-át is törleszti. Az ezt követő második, 1,25 éves kamatperiódusban pedig a fennmaradó 50% tőkére az 1 éves BUBOR értékének megfelelő pénzpiaci kamatot biztosít. Az FHB Forte Ötös Kötvény rugalmasságának köszönhetően már a futamidő első évének végén a tulajdonos rendelkezésére áll az 5,00%-os kamat és a névérték fele. Így az első kamatperiódus végén, az akkori piaci fejleményeket mérlegelve hozható meg a következő befektetési döntés.


Ötös fölé az FHB Banktól

Az FHB Bank 2013. október 01. napjától 2013. december 31. napjáig tartó akciójában az FHB NetBrókeren keresztül minimum 500.000, Ft értékben FHB Forte Ötös Kötvényt vásárló ügyfeleknek az FHB Bank jóváír kétezer darab (összesen 2000,- Ft értékű) FHB Forte Rövid Kötvény Alap befektetési jegyet. A jóváírás 2014. január 15. napjáig történik meg.

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak. Az FHB Forte Ötös Kötvény (FK15NV02) kibocsátója az FHB Jelzálogbank Nyrt., részletes leírását a vonatkozó Hirdetmény és Végleges Feltételek, illetve a Részletes Terméktájékoztató tartalmazza, a kockázatokról a Kockázati Tájékoztató ad részletesebb tájékoztatást. A Kötvény jövőbeni hozama várható hozam, ezen előrejelzésből nem lehetséges a valós jövőbeni hozamra, változásra, illetőleg teljesítményre vonatkozó megbízható következtetéseket levonni.

Kattintson a részletekért ide!

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019