Találd meg álmaid lakását most hétvégén
Prémium

Találd meg álmaid lakását most hétvégén (x)

Portfolio
Találd meg álmaid lakását Magyarország legnagyobb ingatlankiállításán a Lakás 2016 Kiállítás és Vásáron szeptember 16-18 között. Óriási választék, a legújabb projektek, aktuális témák és ingyenes tanácsadás.
A magyar ingatlanpiac elképesztő sebességgel száguld: egyre másra indulnak az új beruházások. Jelenleg 230, egyenként legalább négylakásos lakásprojekt épül vagy van tervezés alatt csak Budapesten, ami 8200 új lakást jelent 1-2 éven belül. Nem csak a fővárosban lendült fel a lakáspiac, a vidéki városokban közel harmadával több ingatlan cserélt gazdát 2016 első negyedévében, mint 2015 végén. Szinte mindenki lakást, házat akar venni, építeni, eladni, kiadni, vagy felújítani, ráadásul a CSOK és a 10+10 milliós állami támogatás azoknak a fantáziáját is megmozgatta, akik nemrég még nem is gondolkodtak lakásvásárlásban. De hogyan és hol érdemes lakást vásárolni?

Találd meg álmaid lakását most hétvégén

Miért érdemes eljönni?

A tavaszi LAKÁS 2016 lakáskiállítás és vásár sikere után a Portfolio ősszel ismét megrendezi Magyarország legnagyobb ingatlankiállítását a Millenáris B épületében. Három napig minden a lakásvásárlásról és a lakásvásárlóknak szól szeptember 16. és 18. között.

A lakásvásár 70 kiállítója között 50 projekt lesz jelen, mintegy 10 ezer eladó új építésű lakással, közel 100 ezer eladó használt lakással, és összesen várhatóan közel 6 millió eladó új és használt négyzetméterrel.

A mintegy 1200 négyzetméteres kiállítóterületen ingyenes tanácsadás is várja a látogatókat, akik az ingatlanos és banki szakértőktől a legegyedibb kérdésekre is választ kaphatnak.

Álmaid otthona téged is vár

A LAKÁS 2016-on akár tervrajzról is foglalhatsz lakást, a legnagyobb bankok szakértői pedig az egyéni hitelkérdésekben is személyes tanácsadással várnak. A kiállítók között megtalálhatod a legnagyobb lakásprojekteket, például a Cordia Terrace Residence-t, a Metrodom Youngot, a Sasad Ligetet vagy a Dagály Residence-et, de olyan exkluzív fejlesztésekből is válogathat, mint a Klauzál Residence és a Marina Part.

Az ingatlanközvetítői piacvezető szereplői is jelen lesznek teljes adatbázisukkal, vagyis rengeteg eladó lakásból lehet válogatni - köztük az Otthon Centrum, a Duna House, valamint a legnagyobb online ingatlankeresők, csak úgy mint az Otthontérkép, Ingatlan.com és a Jófogás ajánlataiból -,

így egy helyen válik elérhetővé a piacvezetők kínálatában szereplő összes ingatlan.

Nem csak lakásvásárlóknak

Itt a helyed, ha új vagy használt lakást vennél saját vagy befektetési célra, lakást akarsz eladni, bérelnél vagy bérbe adnál, hitel felvételén gondolkodsz, felújítanál, modernizálnál, bővítenél, komplett szolgáltatást és teljes körű tájékoztatást szeretnél kapni szakértőktől a lakásvétel vagy eladás menetéről. A már konkrét szándékkal rendelkezők mellett azokat is várják a szervezők, akik a közeljövőben vagy középtávon gondolkodnak lakásvásárláson, lakáseladáson, lakáshasznosításon vagy éppen előnytelen hiteleik kiváltásán. A több ezer eladó lakás mellett a műszaki és esztétikai fejlesztésen gondolkodókat olyan cégek ajánlatai és tanácsadói várják, akik lakásfelújításban- és modernizálásban nyújtanak segítséget.

(X)
országok zászló usa lakás
portland tüntetés
korona vakcina
kína covid
GettyImages-853538994 (2)
cramer
koronavírus oltás pfizer
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Az MNB Digitalizációs igazgatósága főosztályvezetőt keres

Az MNB Digitalizációs igazgatósága főosztályvezetőt keres
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
company-gift-cufflinks-skanska[1]