Prémium

Közösségi autóval és kerékpárral hódítana a jövő irodaháza (x)

Portfolio
Intelligens és fenntartható technológiák, okos épületmenedzsment, a benapozottságot optimalizáló, automatizált árnyékolástechnika, decentralizált melegvíz-ellátás, intelligens öntözőrendszerrel szerelt tetőpark, illetve alacsony kibocsátású hűtő-fűtőrendszer - csak néhány a jövő irodaházainak legfontosabb jellemzői közül. Ebben a szellemben kezdte meg legújabb irodaházának építését a Futureal-csoport. A Váci úton megvalósuló Advance Tower a vállalatcsoport folyamatban lévő, összesen közel 100 ezer négyzetméteres fővárosi irodafejlesztési projektjének második lépése.
Közösségi autóval és kerékpárral hódítana a jövő irodaháza
Dr. Tóth József, a XIII. kerület polgármestere és Futó Gábor, a Futureal-csoport alapítója az Advance Tower irodaház alapkőletételén

A Budapest XIII. kerületében megvalósuló, 11 900 négyzetméter bérbeadható alapterületű, 36 millió euró értékű (11,2 milliárd forint) beruházással megvalósuló, hat szintes, 'A' kategóriás Advance Tower BREEAM-tanúsítványt szerezett, vagyis a legszigorúbb fenntarthatósági követelményeknek is megfelel. Az innovatív megoldások mellett az épület fejlesztési tervei között közösségi elektromos autó- és kerékpárbérlő szolgáltatás bevezetésének lehetősége is szerepel, a Mérték Építészeti Stúdió által tervezett, modern formavilágú épület üvegfelületei pedig arra jelentenek garanciát, hogy az irodákban nagy lesz a természetes fény aránya.

Közösségi autóval és kerékpárral hódítana a jövő irodaháza
A Futureal-csoport az elmúlt több mint egy évtizedben 900 millió euró értékben, több mint 600 ezer négyzetméter bruttó alapterületű ingatlanfejlesztési projektet valósított meg. A piaci igények alapján a vállalatcsoport számos ambiciózus irodaprojektet indít el. A fejlesztések közel százezer négyzetméter bérbeadható területtel növelik majd meg a fővárosi irodapiaci kínálatot, ahol a bérlők összességében akár 10 ezer dolgozót is foglalkoztathatnak - mondta Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója. A cégcsoport a most épülő Advance Tower irodaház iránti jelentős bérlői érdeklődés eredményeként már megkezdte a 8 ezer négyzetméter bérbe adható alapterületű 2. ütem tervezését is, az épület bérbeadható területe így közel 20 ezer négyzetméterre emelkedik majd.

Közösségi autóval és kerékpárral hódítana a jövő irodaháza
Budapesten egyébként az idei első félévben valamivel több mint 31 ezer négyzetméter irodaterületet adtak át, ami 56 százalékos növekedést jelent az előző évi azonos időszakhoz képest a CBRE adatai szerint. A Futureal-csoport által bejelentett irodafejlesztési volumen önmagában háromszorosa ennek az eredménynek.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
kep_szoveg