Prémium

Célegyenesben a Kassák Residence lakópark (x)

Portfolio
Idén tavasszal megkezdődött a Kassák Residence lakópark építése, a WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája, a LIVING beruházásaként. A projekt célja olyan modern, városi otthonok fejlesztése, amelyek közösségi szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal az ott lakók életminőségét javítják. A WING 20 éves ingatlanfejlesztési tapasztalata, komoly referenciái, pénzügyi stabilitása és a folyamatos innováció iránti elkötelezettsége egyaránt garancia a minőségre és megbízhatóságra.
A Kassák Residence három ütemben épül, az első ütem 231 lakásának kivitelezési munkái már javában zajlanak, az átadás 2019 második felében tervezett. Az újgenerációs lakópark elsőként kínál egyedi, közösségi szolgáltatásokat leendő tulajdonosai számára, melynek köszönhetően a lakók többek közt prémium car-sharing és onsite csomagpont szolgáltatást is igénybe vehetnek. Utóbbinak köszönhetően kényelmesen adhatják vagy vehetik fel csomagjaikat az épület lobby-jában, előbbi pedig azoknak jelent kedvező lehetőséget, akik nem rendelkeznek saját autóval. Mindezek mellett a lakóparkban elérhető takarító szolgáltatás keretein belül egyéni igényekre szabott takarítás is kérhető. A közösségi megoldásoknak köszönhetően a lakók rendelkezésére áll egy teljes körűen felszerelt szerszámos raktár a kisebb-nagyobb műszaki és barkácsmunkák elvégzéséhez.

Célegyenesben a Kassák Residence lakópark
A lakópark a XIII. kerület legdinamikusabban fejlődő részében épül, autóval vagy tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, mégis nyugodt és élhető otthont teremt lakói számára. A közelben található nagyszámú szolgáltatásnak köszönhetően pedig minden gyorsan és egyszerűen elérhető, legyen az munkahely, bevásárlóközpont, óvoda, iskola, vagy sportolási lehetőségek. A biciklis közlekedést a környéket behálózó fejlett kerékpárút-hálózat teszi kényelmessé.,

A Kassák Residence-ben hatékony alaprajzú és magas műszaki színvonalú lakások épülnek, a 30 m2-es stúdiólakásoktól kezdve a 130 m2-es tetőteraszos, panorámás apartmanokig. A felmerülő igényekhez igazodva a legnagyobb számban 50 m2 körüli lakások közül lehet választani. A Kassák Residence elsősorban olyan fiatalok és kisgyerekes családok számára lehetnek vonzó, akik számára fontos a belváros közelsége, a gyorsan elérhető szolgáltatáskínálat, a modern technológia és környezetünk védelme.

Célegyenesben a Kassák Residence lakópark
Az ingatlanszakma oldaláról is komoly elismerést kapott a beruházási projekt. Komplex ingatlanfejlesztési és egyedi szolgáltatási megoldásai révén a szakma Oscarjának nevezett International Property Awards-on lakóingatlan-fejlesztés kategóriában díjazták a projektet.

A Kassák Residence-szel a WING Zrt. ingatlan-portfóliója tovább bővült, egyben a lakáspiacra való belépése is sikeres üzleti döntésnek bizonyult, hiszen az épülő lakóparkban eladásra kínált 231 lakás 80 százalékát már értékesítették. A projekt népszerűsége nyomán a jövőben további új lakóprojektek megvalósítását tervezi a vállalat, melynek részletei a jövő év során válnak nyilvánossá.

(x)
Frankfurt Stock Exchange
The logo of the OECD - Organisation for Economic Co-operation and Development
BÉT-Hiventures_2
shutterstock_564998512
Bales of waste paper
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
kiállítói pr-hez