Prémium

Aggodalommentes irodai biztonság egyetlen gombnyomással (x)

PR cikk
Folyamatosan frissülő védelem a Canon nyomtatókban is a McAfee-vel.

A modern irodában már nem csak egy nyomtatót használunk, hanem gyakorlatilag egy csatlakoztatott „adattárat”, amely számos felhőalkalmazást támogat a munkafolyamatok racionalizálása érdekében. Technológia-vezérelt világunkban már gyorsabban bukkannak fel újabb rosszindulatú programok, mint korábban, ezért a Canon és a McAfee mérnökei együttesen fejlesztik a multifunkcionális nyomtatókba beépített védelmet, melyek az imageRUNNER ADVANCE harmadik generációs kiadású készülékeiben debütálnak. Versenyre kelve a fenyegetésekkel, a McAfee Beágyazott Vezérlőszoftvere gyorsan frissül, így megvédi a csatlakoztatott eszközöket a ma még ismeretlen veszélyekkel szemben is. Nem lesz szükség hardver cserére, informatikai befektetése értékálló marad a fél évente esedékes frissítésekkel. A McAfee Beágyazott Vezérlés biztosítja a rendszerek integritását azáltal, hogy csak engedélyezett hozzáférést tesz lehetővé az eszközökhöz és blokkolja a nem engedélyezett futtatható fájlokat.

Egy egyszerű fénymásolás is hozzáférhetővé tehet bizalmas dokumentumokat. Az érzékeny információk illetéktelen továbbadása megelőzhető, ha a készülékek különböző funkcióit a felhasználók számára korlátozzuk különböző mértékben. A rugalmas munkamódszerekhez rendelhető, skálázható támogatás segítségével a dolgozók menet közben is biztonságosan szkennelhetnek és nyomtathatnak, és mobileszközeiket gyorsan, közvetlenül csatlakoztathatják az üzleti munkafolyamatokhoz. Lehetővé tehetjük kollégáinknak, hogy bárhol, bármikor és bármilyen módon biztonságosan hozzáférjenek a dokumentumaikhoz, kezelhessék és feldolgozhassák azokat, így nem feltétlenül kell az íróasztalnál, az irodai számítógépen dolgozni. A uniFLOW Online Express egy fejlett felhőalapú dokumentumrögzítési és -kezelési megoldás, mellyel a költségek jól nyomon követhetők eszközök vagy felhasználók alapján és szabályok létrehozásával minimálisra csökkenthetők a nyomtatási kiadások és nincsenek szerver vagy karbantartási költségek. A több gyártótól származó, vegyes eszközparkkal rendelkező környezeteket is támogatva a Canon uniFLOW Online integrálható meglévő eszközeivel, így az eszközparkba való befektetése maximálisan kihasználható. Az optimalizálást segítő technológia révén növelhető a fenntarthatóság is: a hulladékmennyiség, valamint az energia- és a papírfogyasztás mérséklése érdekében beállíthatja a dokumentum kezelési feladatok befejezési lehetőségeit.

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13