Prémium

NKM Energia, vállalkozása energiája (x)

PR cikk
Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely a teljes hazai energiafelhasználás egyharmadát is meghaladó, éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére a versenypiacon és az egyetemes szolgáltatásban.

Az NKM Energia Zrt. a hazai felhasználók széles körét szolgálja ki, az egyszemélyes betéti társaságoktól a legnagyobb gyárakig, erőművekig, intézményi partnerekig, ipari termelőkig vagy önkormányzatokig. A társaság szolgáltatása Magyarország teljes területén elérhető.

„A Magyarország harmadik legnagyobb árbevételű cégcsoportjához, az MVM-hez tartozó NKM Energia Zrt. elsődleges feladata a folyamatos és biztonságos földgáz- és áramszolgáltatás biztosítása országszerte 4,2 millió ügyfél részére. Magyarország legnagyobb energetikai csoportjaként feladatunk az ellátásbiztonság tekintetében kiemelt, ennek megfelelően a szolgáltatásainkat a legmagasabb színvonalon kell folyamatosan nyújtanunk. A jelenlegi súlyos járványügyi helyzetben a felelősségünk nagyon nagy, a koronavírus elleni harcban oroszlánrészt vállaló kijelölt kórházak működtetéséhez szükséges gázt és áramot zavartalanul biztosítanunk kell, hogy az erőn felül teljesítő egészségügyi dolgozók az odakerülő beteg embereket megfelelően el tudják látni.” – mondta dr. Tomaj Balázs, az MVM Csoport ügyfél-vezérigazgatóhelyettese.

Az NKM Energia Zrt-t. nagy tekintélyű és eredményes hazai és nemzetközi nagyvállalatok, illetve hasonlóan változatos tevékenységet folytató kis- és középvállalkozások választották partnerüknek a vegyipartól az autó- és gumiabroncsgyártáson és a gyógyszeripari vállalatokon át a szolgáltatóiparig. A társaság versenypiaci ügyfelei számára a legfontosabb a megbízható és fenntartható költségszintű energiaellátás, amely az ellátásbiztonság garanciájával és az ügyfélközpontúsággal kiegészülve nyújt valós megoldást a felhasználók számára. Az NKM Energia Zrt. számára a legnagyobb értéket ügyfelei jelentik, ezért a stratégiai partnerséget és a szolgáltató iránti bizalmat évente megújuló egyedi kedvezményekkel honorálja.

Az energiapiacon működő vállalatoknak nemcsak az árversenyben, vagy a költséghatékonyságban kell helytállniuk, hanem ügyfélközpontúságban is, és a változó üzleti igényekhez leginkább igazodó megoldásokkal kell rendelkezniük, amihez elengedhetetlen a megbízható és stabil háttér.

Az NKM Energia számára kiemelten fontos, hogy a társaság által nyújtott széles körű, komplex alapszolgáltatásokat az ügyfelek egy csatornán keresztül érhessék el, amivel az áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatos ügyek kezelésének ideje jelentősen csökkenthető. Azok a vállalatvezetők, akik az NKM Energia Zrt.-t választják üzleti partnerüknek, jelentős időt és energiát spórolnak meg saját maguk és vállalkozásuk számára.

Az NKM Energia versenypiaci kereskedelmi filozófiájának alapja a hosszú távú kapcsolat kiépítésére való törekvés, ezért az általa elérhető legelőnyösebb szolgáltatási konstrukciót kínálja. A vállalkozások bizalmának elnyerése érdekében az NKM Energia Zrt. már a kezdetektől szakértő segítséget kínál, amelyet többletköltség nélkül biztosít ügyfelei számára szolgáltatásainak igénybevétele során.

(x)

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek