Prémium

Leugrunk csúszdázni egyet a parkba?

PR cikk
Fitneszterem, szauna és csúszdapark: nyílt napot tart a Metrodom!

Tárt kapukkal várják az új építésű otthont keresőket a Madarász38 lakóparkban! A pesti oldal egyik legkedveltebb részén fekvő, a XIII. kerületi Madarász Viktor és Szobor utca sarkán épülő társasházban rendez nyílt napot a Metrodom.

Nem mindennapi, hogy egy ingatlanfejlesztő beengedje az érdeklődőket a hamarosan átadásra kerülő lakóparkjába és annak közösségi tereibe, emellett az is egy újfajta tendencia, hogy a hazai lakóingatlan építészet a lakásokon túl a közösen használható terek kialakítására is nagy gondot fordít.

madarasz_03

Fontos szerepe van a közösen használható tereknek

Nagyban növeli az otthonosság- és komfortérzetet, ha egy lakóházban vannak olyan terek, amelyek bármikor szabadon használhatók, ezzel az ott élő úgy érzi, hogy otthona mellett extra szolgáltatások is könnyen elérhetők a számára. A Madarász38 lakópark esetében már a bejáratnál felkapjuk a fejünket, ugyanis nem csupán egy barátságtalan lépcsőház, hanem egy igényesen berendezett fogadótér várja a haza érkezőt, ahol 24 órás portaszolgálat garantálja az ott élők biztonságát.

A Madarász38 lakóparkban élők bármikor használhatják a játszósarokkal kialakított közösségi nappalit, a fitnesztermet és a szaunákat, a gyerekeknek pedig bizonyára izgalmas időtöltést nyújt majd a belső kertben található mini csúszdapark a játszótérrel együtt. „A közösségi terekkel az ott élőket arra szeretnénk ösztönözni, hogy beszélgessenek és új ismeretségeket kössenek egymással, feltöltődjenek. Az a célunk, hogy a beköltözés után valódi lakóközösség kovácsolódjon, amelyhez a mindenki által igénybe vehető terek nagyon jó platformot nyújtanak. A nyílt nap során ezeket a tereket szeretnénk egy kicsit jobban megismertetni a lakáskeresőkkel, és megmutatni egy családias környezetet a jövőbeli lakók számára” – meséli Boskovitz Nikolett, a Metrodom marketing vezetője.

madarasz_04

Minőségi és okos is

Sokszor probléma, hogy a leendő tulajdonos egyáltalán nem tudja, hogy az általa megvásárolt ingatlan milyen minőségben épül meg, és hogy pontosan milyen műszaki felszereltséggel bír majd, így különösen fontos, hogy a beépített anyagok minőségét is ellenőrizhesse az érdeklődő.

A közösségi tereken túl ezért a berendezett mintalakás is bejárható, így megtekinthetők a beépítésre kerülő anyagok minősége, és a látogató képet kaphat az okosotthon rendszer működéséről, valamint inspirációt nyerhet a lakások praktikus berendezhetőségéről.

Regisztráljon a Metrodom nyílt napjára, és nézze meg, hogy milyen egy igazán családias lakópark, kertvárosias környezetben!

(X)

tőzsdeapp brókerapp részvénykereskedelem
UBS CS
franciaország tüntetés
forint-penz-villanyora-rezsiemeles-2022-rezsi-rezsicsokkentes-rezsiarak-rezsidij-rezsiszamla
munkahelyet vesztett nő leépítés munkanélküliség
európai bizottság brüsszel eu európai unió
new york stock exchange epulet

Kasza Elliott-tal OTP - kereskedés

Hétfőn megvettem a második csomag OTP-met 9000-ért, evvel 9831 forint az átlagom. Többet nem akarok venni, sőt egyáltalán...

Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Mit mutatnak a grafikonok? Hogyan lehet a technikai képet egy értékalapú befektető szemléletével ötvözni?
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Portfólió menedzser

Portfólió menedzser
2023. május 4.
Hitelezés 2023
2023. május 10.
Gen Z Fest 2023
2023. április 25.
Sustainable Tech 2023
2023. április 18.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
cimlap