Prémium

Leugrunk csúszdázni egyet a parkba? (x)

PR cikk
Fitneszterem, szauna és csúszdapark: nyílt napot tart a Metrodom!

Tárt kapukkal várják az új építésű otthont keresőket a Madarász38 lakóparkban! A pesti oldal egyik legkedveltebb részén fekvő, a XIII. kerületi Madarász Viktor és Szobor utca sarkán épülő társasházban rendez nyílt napot a Metrodom.

Nem mindennapi, hogy egy ingatlanfejlesztő beengedje az érdeklődőket a hamarosan átadásra kerülő lakóparkjába és annak közösségi tereibe, emellett az is egy újfajta tendencia, hogy a hazai lakóingatlan építészet a lakásokon túl a közösen használható terek kialakítására is nagy gondot fordít.

madarasz_03

Fontos szerepe van a közösen használható tereknek

Nagyban növeli az otthonosság- és komfortérzetet, ha egy lakóházban vannak olyan terek, amelyek bármikor szabadon használhatók, ezzel az ott élő úgy érzi, hogy otthona mellett extra szolgáltatások is könnyen elérhetők a számára. A Madarász38 lakópark esetében már a bejáratnál felkapjuk a fejünket, ugyanis nem csupán egy barátságtalan lépcsőház, hanem egy igényesen berendezett fogadótér várja a haza érkezőt, ahol 24 órás portaszolgálat garantálja az ott élők biztonságát.

A Madarász38 lakóparkban élők bármikor használhatják a játszósarokkal kialakított közösségi nappalit, a fitnesztermet és a szaunákat, a gyerekeknek pedig bizonyára izgalmas időtöltést nyújt majd a belső kertben található mini csúszdapark a játszótérrel együtt. „A közösségi terekkel az ott élőket arra szeretnénk ösztönözni, hogy beszélgessenek és új ismeretségeket kössenek egymással, feltöltődjenek. Az a célunk, hogy a beköltözés után valódi lakóközösség kovácsolódjon, amelyhez a mindenki által igénybe vehető terek nagyon jó platformot nyújtanak. A nyílt nap során ezeket a tereket szeretnénk egy kicsit jobban megismertetni a lakáskeresőkkel, és megmutatni egy családias környezetet a jövőbeli lakók számára” – meséli Boskovitz Nikolett, a Metrodom marketing vezetője.

madarasz_04

Minőségi és okos is

Sokszor probléma, hogy a leendő tulajdonos egyáltalán nem tudja, hogy az általa megvásárolt ingatlan milyen minőségben épül meg, és hogy pontosan milyen műszaki felszereltséggel bír majd, így különösen fontos, hogy a beépített anyagok minőségét is ellenőrizhesse az érdeklődő.

A közösségi tereken túl ezért a berendezett mintalakás is bejárható, így megtekinthetők a beépítésre kerülő anyagok minősége, és a látogató képet kaphat az okosotthon rendszer működéséről, valamint inspirációt nyerhet a lakások praktikus berendezhetőségéről.

Regisztráljon a Metrodom nyílt napjára, és nézze meg, hogy milyen egy igazán családias lakópark, kertvárosias környezetben!

(X)

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek