Prémium

Leugrunk csúszdázni egyet a parkba? (x)

PR cikk
Fitneszterem, szauna és csúszdapark: nyílt napot tart a Metrodom!

Tárt kapukkal várják az új építésű otthont keresőket a Madarász38 lakóparkban! A pesti oldal egyik legkedveltebb részén fekvő, a XIII. kerületi Madarász Viktor és Szobor utca sarkán épülő társasházban rendez nyílt napot a Metrodom.

Nem mindennapi, hogy egy ingatlanfejlesztő beengedje az érdeklődőket a hamarosan átadásra kerülő lakóparkjába és annak közösségi tereibe, emellett az is egy újfajta tendencia, hogy a hazai lakóingatlan építészet a lakásokon túl a közösen használható terek kialakítására is nagy gondot fordít.

madarasz_03

Fontos szerepe van a közösen használható tereknek

Nagyban növeli az otthonosság- és komfortérzetet, ha egy lakóházban vannak olyan terek, amelyek bármikor szabadon használhatók, ezzel az ott élő úgy érzi, hogy otthona mellett extra szolgáltatások is könnyen elérhetők a számára. A Madarász38 lakópark esetében már a bejáratnál felkapjuk a fejünket, ugyanis nem csupán egy barátságtalan lépcsőház, hanem egy igényesen berendezett fogadótér várja a haza érkezőt, ahol 24 órás portaszolgálat garantálja az ott élők biztonságát.

A Madarász38 lakóparkban élők bármikor használhatják a játszósarokkal kialakított közösségi nappalit, a fitnesztermet és a szaunákat, a gyerekeknek pedig bizonyára izgalmas időtöltést nyújt majd a belső kertben található mini csúszdapark a játszótérrel együtt. „A közösségi terekkel az ott élőket arra szeretnénk ösztönözni, hogy beszélgessenek és új ismeretségeket kössenek egymással, feltöltődjenek. Az a célunk, hogy a beköltözés után valódi lakóközösség kovácsolódjon, amelyhez a mindenki által igénybe vehető terek nagyon jó platformot nyújtanak. A nyílt nap során ezeket a tereket szeretnénk egy kicsit jobban megismertetni a lakáskeresőkkel, és megmutatni egy családias környezetet a jövőbeli lakók számára” – meséli Boskovitz Nikolett, a Metrodom marketing vezetője.

madarasz_04

Minőségi és okos is

Sokszor probléma, hogy a leendő tulajdonos egyáltalán nem tudja, hogy az általa megvásárolt ingatlan milyen minőségben épül meg, és hogy pontosan milyen műszaki felszereltséggel bír majd, így különösen fontos, hogy a beépített anyagok minőségét is ellenőrizhesse az érdeklődő.

A közösségi tereken túl ezért a berendezett mintalakás is bejárható, így megtekinthetők a beépítésre kerülő anyagok minősége, és a látogató képet kaphat az okosotthon rendszer működéséről, valamint inspirációt nyerhet a lakások praktikus berendezhetőségéről.

Regisztráljon a Metrodom nyílt napjára, és nézze meg, hogy milyen egy igazán családias lakópark, kertvárosias környezetben!

(X)

pvc műanyag szemét gett stock ftalát
herszon ukrajna stock
indonézia jáva sziget getty stock
buenosaires

Ricardo Hazlitt és az infláció

A nagyszerű Henry Hazlitt és az infláció természete címmel ma posztom olvasható a kiváló publicista, Seres László...

Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Díjmentes online előadás
December eleji részvénymustra, aktualitások, grafikonok, értékeltségek.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Könyvelő munkatárs

Könyvelő munkatárs
2022. november 30.
Agrárszektor Konferencia 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
asus_portfolio_pr_cover