Prémium

Leugrunk csúszdázni egyet a parkba? (x)

PR cikk
Fitneszterem, szauna és csúszdapark: nyílt napot tart a Metrodom!

Tárt kapukkal várják az új építésű otthont keresőket a Madarász38 lakóparkban! A pesti oldal egyik legkedveltebb részén fekvő, a XIII. kerületi Madarász Viktor és Szobor utca sarkán épülő társasházban rendez nyílt napot a Metrodom.

Nem mindennapi, hogy egy ingatlanfejlesztő beengedje az érdeklődőket a hamarosan átadásra kerülő lakóparkjába és annak közösségi tereibe, emellett az is egy újfajta tendencia, hogy a hazai lakóingatlan építészet a lakásokon túl a közösen használható terek kialakítására is nagy gondot fordít.

madarasz_03

Fontos szerepe van a közösen használható tereknek

Nagyban növeli az otthonosság- és komfortérzetet, ha egy lakóházban vannak olyan terek, amelyek bármikor szabadon használhatók, ezzel az ott élő úgy érzi, hogy otthona mellett extra szolgáltatások is könnyen elérhetők a számára. A Madarász38 lakópark esetében már a bejáratnál felkapjuk a fejünket, ugyanis nem csupán egy barátságtalan lépcsőház, hanem egy igényesen berendezett fogadótér várja a haza érkezőt, ahol 24 órás portaszolgálat garantálja az ott élők biztonságát.

A Madarász38 lakóparkban élők bármikor használhatják a játszósarokkal kialakított közösségi nappalit, a fitnesztermet és a szaunákat, a gyerekeknek pedig bizonyára izgalmas időtöltést nyújt majd a belső kertben található mini csúszdapark a játszótérrel együtt. „A közösségi terekkel az ott élőket arra szeretnénk ösztönözni, hogy beszélgessenek és új ismeretségeket kössenek egymással, feltöltődjenek. Az a célunk, hogy a beköltözés után valódi lakóközösség kovácsolódjon, amelyhez a mindenki által igénybe vehető terek nagyon jó platformot nyújtanak. A nyílt nap során ezeket a tereket szeretnénk egy kicsit jobban megismertetni a lakáskeresőkkel, és megmutatni egy családias környezetet a jövőbeli lakók számára” – meséli Boskovitz Nikolett, a Metrodom marketing vezetője.

madarasz_04

Minőségi és okos is

Sokszor probléma, hogy a leendő tulajdonos egyáltalán nem tudja, hogy az általa megvásárolt ingatlan milyen minőségben épül meg, és hogy pontosan milyen műszaki felszereltséggel bír majd, így különösen fontos, hogy a beépített anyagok minőségét is ellenőrizhesse az érdeklődő.

A közösségi tereken túl ezért a berendezett mintalakás is bejárható, így megtekinthetők a beépítésre kerülő anyagok minősége, és a látogató képet kaphat az okosotthon rendszer működéséről, valamint inspirációt nyerhet a lakások praktikus berendezhetőségéről.

Regisztráljon a Metrodom nyílt napjára, és nézze meg, hogy milyen egy igazán családias lakópark, kertvárosias környezetben!

(X)

brit-zaszlo-big-ben
akna stock
evergrande ingatlan kína
Úgy beragadt 322-höz a forint, mintha mindig ott lett volna a helye
nagy marton
uniós csúcs, európai tanács, európai tanács csúcstalálkozó
Tanfolyam
22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és befektetés alapjait sajátíthatod el.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2024. március 19.
Agrárium 2024
2024. március 7.
Property Warm Up 2024
2024. március 20.
Portfolio-MAGE Járműipar 2024
2024. április 11.
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
ferfi_optimum_szurocsomag