Prémium

Tudatos növekedés az MKB Bank segítségével (x)

PR cikk
Hatékonyságnövelés, tudatos jövőtervezés, fejlesztések. A koronavírus-járvány második szakaszában a vállalkozások már nem a túlélésre, hanem a korszerűsítésre, a növekedésre és a termelékenységre fókuszálnak. Az MKB Pénzügyi Csoport komplex szolgáltatásaival, kedvező pénzügyi konstrukciókkal, digitális fejlesztésekkel és szakértő tanácsadással is támogatni tudja őket terveik megvalósításban.
Szarka László, középvállalati divízió igazgató, MKB Bank
Szarka László, középvállalati divízió igazgató, MKB Bank

 „Azt látjuk, hogy a vállalati igények a pandémia második szakaszában sokkal célzottabbak, tudatosabbak. Tavasszal sokan azt érezték, hogy kimaradnak valamiből, ha nem veszik igénybe a kedvezményes finanszírozási eszközöket. Konkrét céljuk, tervük, amire fel akarták használni a hiteltermékeket azonban nem volt. A mostani időszakban a vállalatok céljai már kiforrottabbak, de az óriási hitelkínálatot sokszor nehezen látják át.” – mondta Szarka László, az MKB Bank Középvállalati Divíziójának igazgatója azzal kapcsolatban, hogy rövid idő alatt számos vállalatoknak szóló termék jelent meg a piacon, amelyek akár támogatásokkal is kombinálhatóak.

Szakértő tanácsadás

„Folyamatosan figyeljük az új, támogatott hitel- és garancia termékek megjelenését, hogy mielőbb beépíthessük őket az MKB Bank pénzügyi palettájába. Szakértő tanácsadóink pedig naprakész információk birtokában tudnak ügyfeleink segítségére lenni. A pontos fejlesztési igények ismeretében megtalálják az optimális finanszírozási lehetőséget és testreszabott megoldásokkal állnak elő. Most ezzel tudunk a legtöbbet segíteni a vállalkozásoknak.”

Kevesebb cég van bajban

Szarka László szerint az elhúzódó krízis ellenére most úgy tűnik, kevesebb vállalkozás van bajban. „Üdvözöljük a hitelmoratórium meghosszabbítását, de azt látjuk, hogy az MKB Bank vállalati ügyfelei kisebb arányban élnek majd ezzel a lehetőséggel, hiszen kevesen küzdenek strukturális problémákkal. Ez annak is köszönhető, hogy a közép- és nagyvállalati szegmensben jobban megtalálható a stratégiai gondolkodás, amely ügyfélkörben egyébként az MKB Bank hagyományosan erős. Az MKB Bank és tanácsadói a vállalkozásokra továbbra is partnerként tekintenek és a folyamatosan változó gazdasági helyzetben is támogatják őket céljaik elérésében. Az MKB Bank komplex szolgáltatásain túl a teljes MKB Pénzügyi Csoport is a vállalkozások mögött áll és a lízingfinanszírozásban, a megtakarítások kezelésében vagy többek között a pályázati tanácsadásban is segítséget nyújt számukra.”

https://mkb.hu/uzleti/vallalatoknak/tamogatott-hitelek 

(x)

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13