Prémium

Pesti Ház - Ferdinánd Garden: idilli otthonok Budapest szívében (x)

PR cikk

Világos és tágas lakóterek, az elképzeléseinkhez tökéletesen illeszkedő belső dizájn, egyedi építészeti megoldások, harsogóan zöld felületek – mindez Budapest szívében, néhány percre a Nyugatitól. A Pesti Házak Zrt. és a Symbister Építésziroda által közösen megálmodott Pesti Ház - Ferdinánd Gardennek köszönhetően olyan idilli otthonok születhetnek, ahol kompromisszumok nélkül élvezhetjük a belvárosi lokáció és a minőségi élettér adta szabadságot.

Portfolio Ingatlan Újlakás-kereső
Pesti Ház - Ferdinánd Garden

Pesti Ház - Ferdinánd Garden

1134 Budapest, Szabolcs utca 4-6
223 db lakás
34 – 110 m2 alapterület
29.7 – 136.9 M Ft
Átadás:
2024. márc

Ajánlatot kérek
pesti_hazak_24

Miért ne lehetne Budapest szívében egy olyan élhető épületkomplexumot tervezni, amely megfelel modern korunk minden elvárásának és mégis természetközeli? Egy helyet, ahol mindenki otthon érezheti magát, akinek éppolyan fontos a nagyváros pezsgése, mint a szemet és lelket gyönyörködtető zöldellők varázsa? Ezért ültek tervezőasztalhoz a Pesti Házak Zrt. és a Symbister Építésziroda szakemberei, akiknek végül pontosan olyan lakóparkot sikerült megálmodniuk, ahova – nem titkoltan – ők is szívesen beköltöznének. A különleges koncepcióban az OTP Bank is meglátta a fantáziát, ezért 9 milliárd forintot meghaladó hitellel támogatta a projekt megvalósítását, amely végül a Pesti Ház - Ferdinánd Garden nevet kapta.

pesti_hazak_37

A társasház alapkövét a XIII. kerületi Szabolcs utca 4-6. szám alatt helyezték el, ahonnan nemcsak a mindennapokhoz szükséges szolgáltatások vannak karnyújtásnyira, hanem a szabad idő tartalmas eltöltésére kiváló helyszínek is. A Pesti Ház - Ferdinánd Gardentől a Margitsziget, a Városliget, Magyarország legnagyobb területű bevásárlóközpontja, a Nyugati pályaudvar, a gasztroturisták által is közkedvelt Lehel téri piac és olyan ikonikus kulthelyek is könnyedén elérhetők, mint a Vígszínház, a RAM Colosseum vagy az Operaház. A víz szerelmeseinek sem kell messzire menniük ahhoz, hogy csobbanjanak egy jót: a Széchényi Gyógyfürdő és Uszoda, valamint a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda szintén a „szomszédban van”.

pesti_hazak_FG_bejarat_utcafront_homlokzat

A sok férőhelyes bringatárolóval felszerelt társasház okkal lehet a nyugodt reggelekre vágyó kisgyermekes családok kedvence, hiszen a közeli óvodák és magas színvonalú iskolák is kiválóan illeszkednek a gondos szülők elképzeléseihez. Egy biztos: a kalandvágyó lurkóknak nem kell krokodilkönnyeket hullatniuk – főleg, mert bármikor átruccanhatnak az állatkertbe, hogy élőben is megcsodálhassák az elefántot, a tigrist vagy a zsiráfot. Az újépítésű ingatlanokra ráadásul a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, valamint az ÁFA-visszatérítés és az illetékmentesség is igényelhető, ami szintén nagy könnyebbséget jelenthet.

pesti_hazak_FG_fszt_erkely_latvany

A környék renoméját tovább növeli, hogy 2023-tól a Nyugati Pályaudvar mellett nyitja meg kapuit a Baross Imre Artistaképző Intézet Előadó-művészeti Szakgimnázium, Gimnázium és Alapfokú Táncművészeti Iskola, amely a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ projektjeként valósul meg, és a tervek szerint a területen közparkot is kialakítanak.

A Pesti Ház - Ferdinánd Garden azonban nem csak az elhelyezkedése miatt számít városi kuriózumnak. Az épületkomplexum minden apró szeglete az otthon nyugalmát szolgálja. A letisztult, világos homlokzatot játékosan átölelő árnyékolók egyszerre gondoskodnak a látvány egyediségéről és a tágas lakóterek intimitásáról. A természetes megvilágítás különösen fontos szerepet kap a pazar miliő megteremtésében: a ház oldalsó üvegfalának köszönhetően a közös területeket napfény járja át; csakúgy, mint a belső zöld területekre néző nagyméretű ablakokkal és erkélyajtókkal büszkélkedő lakásokat. A tervezők arra is odafigyeltek, hogy a leendő tulajdonosok pontosan olyan otthonba költözhessenek, amilyenre vágynak – a belsőépítészek a lakások alaprajzi elrendezésének személyre szabott optimalizálásában, valamint az alapkínálatban szereplő kiváló minőségű burkolóanyagok zavarba ejtő választékában is segítenek megtalálni az egyéniségéhez legközelebb állót.

pesti_hazak4

A Pesti Ház - Ferdinánd Garden lakói nemcsak a napsütötte teraszon időzhetnek, hanem a belső udvar közösségi kertjében is, amely a csendes jógázás vagy a vidám baráti sütögetések színtere lehet.

A biztonságáról 24 órás portaszolgálat, kamerák és beléptetőrendszer gondoskodik – így tényleg semmi nem zavarhatja meg a belvárosi otthon idilli nyugalmát.

www.pestihazak.hu/ferdinandgarden

(x)

olajvezetek
skot valasztasok 210508
Benko Tibor honvedelmi torvenyjavaslat150
koronavirus vilag
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
2021-06-09
Hitelezés 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Üzleti modellező

Üzleti modellező

Hitelkockázati modellező

Hitelkockázati modellező
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Vételi, eladási zónák azonosítása, piaci aktualitások
mariott budapest hotel