Prémium

Pesti Ház - Ferdinánd Garden: idilli otthonok Budapest szívében (x)

PR cikk

Világos és tágas lakóterek, az elképzeléseinkhez tökéletesen illeszkedő belső dizájn, egyedi építészeti megoldások, harsogóan zöld felületek – mindez Budapest szívében, néhány percre a Nyugatitól. A Pesti Házak Zrt. és a Symbister Építésziroda által közösen megálmodott Pesti Ház - Ferdinánd Gardennek köszönhetően olyan idilli otthonok születhetnek, ahol kompromisszumok nélkül élvezhetjük a belvárosi lokáció és a minőségi élettér adta szabadságot.

Portfolio Ingatlan Újlakás-kereső
Pesti Ház - Ferdinánd Garden

Pesti Ház - Ferdinánd Garden

1134 Budapest, Szabolcs utca 4-6
223 db lakás
34 – 110 m2 alapterület
29.7 – 136.9 M Ft
Átadás:
2024. márc

Ajánlatot kérek
pesti_hazak_24

Miért ne lehetne Budapest szívében egy olyan élhető épületkomplexumot tervezni, amely megfelel modern korunk minden elvárásának és mégis természetközeli? Egy helyet, ahol mindenki otthon érezheti magát, akinek éppolyan fontos a nagyváros pezsgése, mint a szemet és lelket gyönyörködtető zöldellők varázsa? Ezért ültek tervezőasztalhoz a Pesti Házak Zrt. és a Symbister Építésziroda szakemberei, akiknek végül pontosan olyan lakóparkot sikerült megálmodniuk, ahova – nem titkoltan – ők is szívesen beköltöznének. A különleges koncepcióban az OTP Bank is meglátta a fantáziát, ezért 9 milliárd forintot meghaladó hitellel támogatta a projekt megvalósítását, amely végül a Pesti Ház - Ferdinánd Garden nevet kapta.

pesti_hazak_37

A társasház alapkövét a XIII. kerületi Szabolcs utca 4-6. szám alatt helyezték el, ahonnan nemcsak a mindennapokhoz szükséges szolgáltatások vannak karnyújtásnyira, hanem a szabad idő tartalmas eltöltésére kiváló helyszínek is. A Pesti Ház - Ferdinánd Gardentől a Margitsziget, a Városliget, Magyarország legnagyobb területű bevásárlóközpontja, a Nyugati pályaudvar, a gasztroturisták által is közkedvelt Lehel téri piac és olyan ikonikus kulthelyek is könnyedén elérhetők, mint a Vígszínház, a RAM Colosseum vagy az Operaház. A víz szerelmeseinek sem kell messzire menniük ahhoz, hogy csobbanjanak egy jót: a Széchényi Gyógyfürdő és Uszoda, valamint a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda szintén a „szomszédban van”.

pesti_hazak_FG_bejarat_utcafront_homlokzat

A sok férőhelyes bringatárolóval felszerelt társasház okkal lehet a nyugodt reggelekre vágyó kisgyermekes családok kedvence, hiszen a közeli óvodák és magas színvonalú iskolák is kiválóan illeszkednek a gondos szülők elképzeléseihez. Egy biztos: a kalandvágyó lurkóknak nem kell krokodilkönnyeket hullatniuk – főleg, mert bármikor átruccanhatnak az állatkertbe, hogy élőben is megcsodálhassák az elefántot, a tigrist vagy a zsiráfot. Az újépítésű ingatlanokra ráadásul a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, valamint az ÁFA-visszatérítés és az illetékmentesség is igényelhető, ami szintén nagy könnyebbséget jelenthet.

pesti_hazak_FG_fszt_erkely_latvany

A környék renoméját tovább növeli, hogy 2023-tól a Nyugati Pályaudvar mellett nyitja meg kapuit a Baross Imre Artistaképző Intézet Előadó-művészeti Szakgimnázium, Gimnázium és Alapfokú Táncművészeti Iskola, amely a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ projektjeként valósul meg, és a tervek szerint a területen közparkot is kialakítanak.

A Pesti Ház - Ferdinánd Garden azonban nem csak az elhelyezkedése miatt számít városi kuriózumnak. Az épületkomplexum minden apró szeglete az otthon nyugalmát szolgálja. A letisztult, világos homlokzatot játékosan átölelő árnyékolók egyszerre gondoskodnak a látvány egyediségéről és a tágas lakóterek intimitásáról. A természetes megvilágítás különösen fontos szerepet kap a pazar miliő megteremtésében: a ház oldalsó üvegfalának köszönhetően a közös területeket napfény járja át; csakúgy, mint a belső zöld területekre néző nagyméretű ablakokkal és erkélyajtókkal büszkélkedő lakásokat. A tervezők arra is odafigyeltek, hogy a leendő tulajdonosok pontosan olyan otthonba költözhessenek, amilyenre vágynak – a belsőépítészek a lakások alaprajzi elrendezésének személyre szabott optimalizálásában, valamint az alapkínálatban szereplő kiváló minőségű burkolóanyagok zavarba ejtő választékában is segítenek megtalálni az egyéniségéhez legközelebb állót.

pesti_hazak4

A Pesti Ház - Ferdinánd Garden lakói nemcsak a napsütötte teraszon időzhetnek, hanem a belső udvar közösségi kertjében is, amely a csendes jógázás vagy a vidám baráti sütögetések színtere lehet.

A biztonságáról 24 órás portaszolgálat, kamerák és beléptetőrendszer gondoskodik – így tényleg semmi nem zavarhatja meg a belvárosi otthon idilli nyugalmát.

www.pestihazak.hu/ferdinandgarden

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13