FONTOS Koronavírus Magyarországon: itt vannak a szerdai adatok
Prémium

Felújítási láz – Nem csak a funkció, a dizájn is fontos (x)

PR cikk
Az elektronikai eszközök is az életterünk meghatározó részei.

Továbbra is tart a felújítási láz, miután az otthon töltött idő sokakat motivált költözésre, vagy a már meglévő lakás funkcióinak újragondolására. Mindezt tovább erősítette az otthonfelújítási támogatás lehetősége, ami a nagyobb munkálatoktól kezdve a klímaberendezés beépítésén át a lakás belső terének megújításáig számos célra felhasználható. Az LG szakértői szerint már a tervezőasztalon érdemes átgondolni azt is, milyen elektronikai eszközöket építünk majd be új vagy újragondolt otthonunkba.

Portfolio_1

Sokan terveznek felújítást

A GKI–Masterplast legfrissebb, negyedévente kiadott, lakossági terveket vizsgáló felmérése szerint egy éven belül 570 ezer lakás és családi ház kisebb-nagyobb mértékű felújítására kerülhet sor, ami azt jelenti, hogy a következő időszakban minden nyolcadik magyarországi lakás megújulhat. A felújítások során nagy hangsúlyt kap a modern, korszerű enteriőr kialakítása is – mivel a magyar családok jellemzően 15-20 évente fordítanak nagyobb összeget felújításra, ezen a téren is érdemes hosszú távon gondolkodni a lakás stílusának, hangulatának megtervezésekor.

Az elektronikai eszközök is meghatározzák az összképet

Az otthonunkban használt eszközök ugyanúgy az enteriőr részét képezik, mint a különféle dekorációs elemek, kiegészítők vagy bútorok. Éppen ezért érdemes már a lakás megtervezésekor külön figyelmet fordítani arra, hova és milyen, az életünket megkönnyítő elektronikai eszközt szeretnénk elhelyezni. Az elektronikai eszközök gyártói is felismerték, hogy egy termék megjelenése sok esetben hangsúlyos vásárlói szempont lehet, ezért az elmúlt években egymást érik a különféle dizájnbeli újítások. A formatervezés az LG-nél is kiemelt szerepet kap: a gyártó szerint a legjobb, ha egy enteriőrben funkció és stílus kéz a kézben jár. A vállalat olyan egyedi dizájnmegoldásokat vonultat fel, mint a koppintásra átlátszóvá váló, a hideglevegő-veszteséget csökkentő hűtőajtó, az elsőre képkeretnek tűnő légkondicionáló készülék vagy a teljesen a falra simítható[1], műalkotásként is helytálló OLED televízió.

Portfolio_2

Az otthonhoz tervezve

Az LG hazai képviselete mindezt szerette volna lakberendezői szemmel is megmutatni: az Otthonodhoz tervezve projekt keretében olyan neves enteriőrtervezőkkel fogott össze, mint Járai-Szeglet Orsi, Pataki Lili vagy Nikoletti Petra. A tervezők három teret – otthoni iroda, konyha és nappali – gondoltak újra funkcionalitás és dizájn szempontjából – munkáikat a projekt weboldalán tekinthetik meg az érdeklődők.

[1] Részletes termékinformáció: https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-oled55g13la

(x)

Advertisement
Intrum
bull
koronavirus ver
Az UniCreditnek adtak igazat Londonban
A Credit Suisse svájci bankóriás homlokzata. Fotó: Shutterstock
bika medve

Kiszámoló Hogyan adózol?

Bár már sokszor írtam az adózásról, úgy tűnik, érdemes még írni róla. A választások közeledtével az ellenzék...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Hasznos tippek, trükkök, használati gyorstalpaló
Online előadás
Tesla, Nio, Xpeng - melyek néznek ki a legjobban és mit várhatunk tőlük a jövőben?
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
2021.09.21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021.09.07
Sustainable World 2021
2021.09.08
Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year
2021.09.15
Property Investment Forum 2021
Portfolio_cimlap