Prémium

Több évtizedes szakértelem, kiemelkedő betegbiztonság (x)

PR cikk
20 évnyi fejlesztés garantálja a minőségi ellátást.

Az idén 20 éves Budai Egészségközpont új, „Biztonság és szakértelem” szlogenje magába sűríti az elmúlt évtizedek tapasztalatait és hozzáértését. A többszázezres ügyfélkör stabil növekedése, a folyamatos bővülés és fejlődés ezen vezérelveknek köszönhető. Az intézet páciensei minden szempontból biztonságban érezhetik magukat, amit a magasan képzett kollégák szakmai hozzáértése, a stabil kórházi háttér és az ultramodern orvosi eszközpark garantál.

D1_5039

Biztonság…

Az Egészségközpontokban (Királyhágó 1-3., Nagy Jenő 8., Váci úti BSR Center) olyan erős szakmai és infrastrukturális háttér áll rendelkezésre a járó és fekvőbetegek biztonságos és szakszerű ellátásához, ami a magyarországi magánellátásban rendhagyónak számít. „A kórházi háttér és az intenzív osztály egyedülálló módon biztosítja az esetleges komplikációk kezelését. Ha egy beteg általános állapota bármilyen oknál fogva bizonytalanná válna, akkor az intenzív osztály, benne a személyi és tárgyi feltételekkel, stabilizálni képes a pácienst” – mondta Dr. Varga Péter Pál, a Budai Egészségközpont alapító-igazgatója.

Mára 70 ágyasra nőtt a magán fekvőbetegosztály kapacitása, és bővült az elérhető szolgáltatások köre is. Az ortopédia és az általános sebészet mellett elindult az urológiai, a belgyógyászati, a tüdőgyógyászati és a baleseti sebészeti ellátás is. „Az intenzív osztály kiemelt fontossága ezen bent fekvést igénylő szolgáltatások esetében mutatkozik meg. A 24 órás felügyelet és aneszteziológiai szolgálat elsősorban a betegnek nyújthat óriási biztonságérzetet. Ugyanakkor azt sem nehéz belátni, hogy a kezelő vagy az operáló orvost is megnyugtatja a tény, hogy páciensét ilyen mértékű biztonságban tudhatja” – tette hozzá Dr. Varga Péter Pál.

… és szakértelem

A Budai Egészségközpont orvosai kiváló szakmai képzettséggel, nagy gyakorlattal, elismertséggel rendelkező, a páciensek körében népszerű kollégák. A betegellátásról nemzetközileg elismert szakembergárda gondoskodik – a három telephely munkavállalóinak száma az 1000-hez közelít. Munkájukat világszínvonalú diagnosztikai és műtéti eszközpark segíti. A diagnosztikai osztály teljes körű, köztük olyan csúcskategóriás berendezések is találhatók, mint a high-tech 3 Teslás MRI, amely szintén ritkaságszámba megy a hazai magánegészségügy-piacon.

DSC00130

A fekvőbeteg-osztályon a betegellátás megszervezése minden szakterületen a Budai Egészségközpontra jellemző gondossággal történik. A minőségi szemlélet – a magán járóbeteg-ellátásban megszokott módon – nemcsak az orvosi munkát, hanem a teljes folyamatot meghatározza a bejelentkezéstől a tájékoztatáson, a higiénén és étkeztetésen át a betegjogok teljeskörű tiszteletéig. A betegek biztonságát és az ellátás színvonalát standardizált minőségirányítási rendszer garantálja.

„Munkánk alapja az élet tisztelete és az egészség megőrzése. Emellett valamennyi orvosunktól, közreműködő munkatársunktól, asszisztensünktől, ügyfélszolgálati és ügyfélkapcsolati kollégánktól a megfelelő képzettségen túl elvárjuk az empátiát, segítőkészséget és rugalmasságot” – zárta gondolatait Dr. Varga Péter Pál alapító-igazgató.

(x)

vakcina vírus
koronavírus vakcina oltás getty stock
járvány vírus oltás
vakcina védőoltás védelem

Kasza Elliott-tal IBM - elemzés

Október 21-én óriási esett az árfolyama, 20-án 141,9 volt a záró, 21-én 128,33-on zárt, ez majdnem 10%-os esést...

Ricardo Kornai-interjú

Nem emlékszem, hogyan jutottam Michael Parkin 1990-ben megjelent Economics tankönyvéhez, de nyilván úgy vettem. A 12...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021.10.19
Budapest Economic Forum 2021
2021.11.18
Portfolio Property Awards 2021
2021.12.09
Agrárszektor Konferencia 2021
2021.11.18
Global trends in Banking 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Vezető felügyelő

Vezető felügyelő
Online előadás
Első lépések a tőzsdei befektetés terén.
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Kovács Zsolt vezérigazgató, Tomkó László értékesítési vezető, Raiffeisen Lízing