Prémium

Több évtizedes szakértelem, kiemelkedő betegbiztonság (x)

PR cikk
20 évnyi fejlesztés garantálja a minőségi ellátást.

Az idén 20 éves Budai Egészségközpont új, „Biztonság és szakértelem” szlogenje magába sűríti az elmúlt évtizedek tapasztalatait és hozzáértését. A többszázezres ügyfélkör stabil növekedése, a folyamatos bővülés és fejlődés ezen vezérelveknek köszönhető. Az intézet páciensei minden szempontból biztonságban érezhetik magukat, amit a magasan képzett kollégák szakmai hozzáértése, a stabil kórházi háttér és az ultramodern orvosi eszközpark garantál.

D1_5039

Biztonság…

Az Egészségközpontokban (Királyhágó 1-3., Nagy Jenő 8., Váci úti BSR Center) olyan erős szakmai és infrastrukturális háttér áll rendelkezésre a járó és fekvőbetegek biztonságos és szakszerű ellátásához, ami a magyarországi magánellátásban rendhagyónak számít. „A kórházi háttér és az intenzív osztály egyedülálló módon biztosítja az esetleges komplikációk kezelését. Ha egy beteg általános állapota bármilyen oknál fogva bizonytalanná válna, akkor az intenzív osztály, benne a személyi és tárgyi feltételekkel, stabilizálni képes a pácienst” – mondta Dr. Varga Péter Pál, a Budai Egészségközpont alapító-igazgatója.

Mára 70 ágyasra nőtt a magán fekvőbetegosztály kapacitása, és bővült az elérhető szolgáltatások köre is. Az ortopédia és az általános sebészet mellett elindult az urológiai, a belgyógyászati, a tüdőgyógyászati és a baleseti sebészeti ellátás is. „Az intenzív osztály kiemelt fontossága ezen bent fekvést igénylő szolgáltatások esetében mutatkozik meg. A 24 órás felügyelet és aneszteziológiai szolgálat elsősorban a betegnek nyújthat óriási biztonságérzetet. Ugyanakkor azt sem nehéz belátni, hogy a kezelő vagy az operáló orvost is megnyugtatja a tény, hogy páciensét ilyen mértékű biztonságban tudhatja” – tette hozzá Dr. Varga Péter Pál.

… és szakértelem

A Budai Egészségközpont orvosai kiváló szakmai képzettséggel, nagy gyakorlattal, elismertséggel rendelkező, a páciensek körében népszerű kollégák. A betegellátásról nemzetközileg elismert szakembergárda gondoskodik – a három telephely munkavállalóinak száma az 1000-hez közelít. Munkájukat világszínvonalú diagnosztikai és műtéti eszközpark segíti. A diagnosztikai osztály teljes körű, köztük olyan csúcskategóriás berendezések is találhatók, mint a high-tech 3 Teslás MRI, amely szintén ritkaságszámba megy a hazai magánegészségügy-piacon.

DSC00130

A fekvőbeteg-osztályon a betegellátás megszervezése minden szakterületen a Budai Egészségközpontra jellemző gondossággal történik. A minőségi szemlélet – a magán járóbeteg-ellátásban megszokott módon – nemcsak az orvosi munkát, hanem a teljes folyamatot meghatározza a bejelentkezéstől a tájékoztatáson, a higiénén és étkeztetésen át a betegjogok teljeskörű tiszteletéig. A betegek biztonságát és az ellátás színvonalát standardizált minőségirányítási rendszer garantálja.

„Munkánk alapja az élet tisztelete és az egészség megőrzése. Emellett valamennyi orvosunktól, közreműködő munkatársunktól, asszisztensünktől, ügyfélszolgálati és ügyfélkapcsolati kollégánktól a megfelelő képzettségen túl elvárjuk az empátiát, segítőkészséget és rugalmasságot” – zárta gondolatait Dr. Varga Péter Pál alapító-igazgató.

(x)

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

Ez történt a héten 0421

A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki 320 drónnal és rakétával lőtte Izrael területét, bosszúból a szíriai iráni konzulá

Holdblog

Félrealkalmazkodunk

Az alkalmazkodás maga az élet. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ugyanakkor a szellemi képességeink és az erős technológiánk mellett és részben miatt hajlamosak vagyunk... The post Félrealkalm

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ők a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13