Prémium

A magyar kriptovaluta garantált növekedéssel robbantja a piacot (x)

PR cikk
Ha lemaradtál volna az MST Tokenekről most felzárkózhatsz!

A kriptovaluták térhódítása töretlen, és főként akkor érdemes befektetésként gondolni rá, ha fedezetként egy folyamatosan fejlesztett közösségi háló áll mögötte. Beszállni mielőbb érdemes annak, aki meg szeretné lovagolni az egyre nagyobb léptékű növekedést.

Ki ne szeretné a pénzét, a befektetéseit olyan formában kamatoztatni, ahol neki is van beleszólása, ráhatása arra, mi történik vele? Ahol élvezheti a kriptovalutákra jellemző kiugró hozamokat, mellyel hosszú távon gondolkodva egy középkategóriás bicikli árából idővel akár ingatlant is tud majd vásárolni.

Ez a koncepció áll a legújabb magyar kriptopénz mögött, melyet a Millionstarter felületén érhetnek el az érdeklődők.

A Millionstarter felületén  MST token vásárlására nyílik lehetőségünk, ahol a fedezetül mögötte álló termék egy közösségi felület, a Social Q nevű app, amit folyamatosan fejlesztenek.

Az MST token tulajdonképpen egy digitális termék hozzáférési joga, egy engedélyezési jelszó, amellyel a token tulajdonosa bír. Érdekesség, hogy egyre gyakrabban találkozunk például művészek alkotásaival, amit tokenért lehet megvásárolni.

mockup

A Millionstarter alapítója, Bándli Renátó szerint a különlegessége a kriptovalutának az a mögöttes innovatív rendszer, mely miatt eddig  több mint 600 tranzakció történt a világ minden pontjáról, például  Kanadából, Japánból, Szingapúrból és Kínából.

A vásárlások száma napról napra növekszik, az ebből származó bevételeket pedig az applikáció, weboldal fejlesztésébe, szakemberek tudásába forgatjuk vissza a marketing mellett.

– mondja Bándli Renátó.

Olyan szakértőkkel dolgoznak együtt, akik ezeken a területeken garantálják a projekt sikerességét, ezáltal a vásárlók tokenjeinek értéknövekedését.

A dinamikus növekedést elősegíti az is, hogy november 30-ig  tudnak az új token vásárlók egy kedvező belépési áron vásárolni, 0,03 dollárért. Ez a vételár december 1-től duplázódni fog, december 30-án pedig eléri majd a 0,1 dolláros vételi szintet. A magasabb összegért vásárlók számára bónusz tokenek jelentenek plusz ösztönző forrást.

Hogyan tudják ilyen pontosan megjósolni az árfolyamot az alapítók?

A decentralizált működés mellett a tőzsdére lépésig szakértőkkel kidolgozott folyamataik során kiküszöbölik azokat a hatásokat, amik az árfolyamot letörhetik, és külső nyomásként jelentős hatást gyakorolhatnak az árfolyamra.

Így az MST token tulajdonosoknak jelentősen nagyobb ráhatásuk van tokenjük árfolyamára, mint más befektetési formák esetében.

Mitől különleges a Social Q, mint a közösségi oldal?

A tokenek mögött álló Social Q közösségi felületet a token tulajdonosok működtetik, ezáltal függetlenebb a vállalatok külső hatásaitól, melyeknek így a felhasználókkal szemben kevesebb beleszólásuk nyílik az oldal működtetésébe.

„Ti és mi együtt vezéreljük az oldalt”- ez az alapítók, Ádám és Renátó célkitűzése, ahol a felhasználók minőségét az is szavatolja, hogy egy ellenőrzéssel kiszűrik a nem valós felhasználókat, az innovatív rendszer pedig megakadályozza azt is, hogy a felületen megjelenő fotókkal bárki visszaéljen.

A mesterséges intelligencia folyamatosan elemzi a felhasználók szokásait, hogy valóban számukra értékes tartalmakat tudjon megjeleníteni, és teret adjon a kapcsolatépítésnek akár üzleti megközelítésből is a Meet funkció segítségével.

Az ökoszisztéma része egy társkereső funkció, a Date, ami a Tinderhez hasonló alkalmazásként működik majd az appban. Ugyanúgy érvényes lesz erre a felületre a validált felhasználók jelenléte, tehát csak létező személyek tudnak majd regisztrálni.

– mondja Holl Ádám.

Emellett olyan fejlesztéseken is dolgoznak, mint a havidíjas telefon biztosítás amit tokennel lehet megvásárolni, vagy a virtuális pénztárca.

A Social Q app felhasználóinak számával, a szolgáltatások igénybe vételével folyamatosan erősödik a Millionstarter, ezáltal tud napról napra  növekvő hozamokat garantálni azoknak, akik MST token tulajdonosok, főként abban az esetben, amikor a kezdetektől bizalmat szavaznak az innovatív rendszernek.

https://millionstarter.com

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megindult Izrael kegyetlen megtorlása: egyszerre több vörös vonalat is átléptek

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
illustration-01