Hová tart a járműipar? Tudja meg az autopro.hu és MAGE konferenciáján! (x)
Prémium

Hová tart a járműipar? Tudja meg az autopro.hu és MAGE konferenciáján! (x)

PR cikk
Chiphiány, hajtási dilemmák, munkaerőhiány, energiaválság? Küzdelmek sorát élte át a járműipar az elmúlt években. A színfalak mögött már elindult az alkalmazkodás, zajlanak a fejlesztések, de milyen irányba? Ezt a kérdést járja körbe a Techtogether 2022 járműipari konferencia és szakkiállítás október 18-19. között, jelentkezzen most a rendezvényre!

Az autóipar válságok sorát élte át az elmúlt években és úgy tűnik, még közel sincs vége a kihívásoknak. Az iparág nehéz helyzetbe került a hajtási dilemmák és az egyre fokozódó munkaerőhiány miatt. Az egyébként sem ideális helyzetben előbb a koronavírus-járvány tépázta meg az ellátási láncokat, jelenleg pedig az ukrán-orosz háború nyomán kialakult energiaválság nyomja rá a bélyegét a járműipari szereplők tevékenységére. Hogyan tervezhetnek és miképp tudják fenntartani működésüket az elszabaduló energiaköltségek mellett a hazai termelővállalatok?

A kihívások ellenére az ipari fejlesztések, valamint digitalizációs és automatizálási innovációk nem lassultak le,

hiszen a kitűzött fenntarthatósági célok és kibocsátási kvóták miatt az autóipari szereplők folyamatos nyomás alatt tevékenykednek.

Milyen technológiai fejlesztésekkel és innovatív megoldásokkal álltak elő és terveznek bemutatni a meghatározó autóipari OEM-ek és Tier 1-2-es beszállítók? Tudja meg az autopro.hu és a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) közös szervezésű járműipari konferenciáján, melynek témája: Napjaink technológiai fejlődése és annak emberi vonzatai a járműiparban.

Az október 18-i konferencián többek között olyan ipari és HR szakértők, valamint a járműipart is meghatározó, innovatív ipari trendek hazai képviselői adnak választ, mint Les Zoltán, az Audi Hungaria Zrt. Járműgyártásért felelős Igazgatósági tagja, Frank Péter, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Kutatás-fejlesztési igazgatója, Pazsiczky Tamás, a Deloitte Magyarország igazgatója, Fazekas Attila, az SK On Hungary Kft. Elektróda üzemvezetője, Mesics Olívia, az Opel Szentgotthárd Kft. ügyvezető igazgatója, Martis István, a Profession.hu ügyvezető igazgatója és még sokan mások. Az előadók teljes listájáért és a konferencia programért kattintson az alábbi linkre: https://techtogether.hu/#program

A konferencia mellett, az érdeklődők a Techtogether 2022 rendezvény keretén belül megtekinthetik a járműipart is meghatározó ipari trendek, mint robotika, automatizálás, ipari szoftverfejlesztés és additív gyártás hazai képviselőinek kiállítását is. Megismerhetik az AVL Hungary, a Bosch-Rexroth, a Knorr-Bremse, a KUKA, a Kvint-R, az msg-Plaut, az S&T és még sok más ipari szereplő leginnovatívabb újdonságait.

Találkozzon a hazai járműipar meghatározó szereplőivel október 18-19. között Budapesten, a Bálnában! Regisztráljon a Techtogether 2022 rendezvényre az alábbi linken! https://techtogether.hu/#regisztracio

Címlapkép: Shutterstock

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13