Companywall Business, az Ön pénzügyi asszisztense (x)
Prémium

Companywall Business, az Ön pénzügyi asszisztense (x)

PR cikk

Ellenőrizze üzleti partnerei pénzügyi adatait egy kattintással.

Kép1

A világ minden országában naponta regisztrálnak jogi személyeket - vállalkozókat és vállalatokat. Ezáltal meghatározzák kötelezettségeiket az állammal szemben, valamint létrehoznak egy statisztikai adatbázist, amely segíti a gazdaság és egy adott jogi személy státuszának nyomon követését.

Az üzletemberek szerte a világon a legnagyobb kihívásokkal szembesülnek, amikor olyan üzleti kapcsolatokat létesítenek, amelyekben nem megbízható partnerekkel és az együttműködő felek rossz fizetőképességével találkoznak. Éppen ezen gyakran előforduló körülmények miatt vált szükségessé, hogy minden potenciális együttműködés előtt megismerje a másik vállalat releváns pénzügyi és üzleti adatait, valamint az országok adatait, hogy könnyebben megérthesse az adott üzleti környezet befektetési lehetőségeit, kockázatait és előnyeit - írja a Financije.hr.

A Magyar Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint 2022-ben összesen 981,215 aktív jogi személy - vállalkozók és vállalatok – tartottak nyilván Magyarországon, ami mintegy 30,000-rel több, mint az előző évben, 2021-ben.

kep2

A legtöbb vállalat, pontosan 698,381, legalább egy alkalmazottal rendelkezik, míg 42,536 bejegyzett jogi személy munkavállaló nélkül működik. Azoknak a vállalatoknak a száma, amelyek tavaly ebben az országban több mint 250 alkalmazottat foglalkoztattak, közel 1,000 volt (996). Magas számú azon vállalatok száma is a magyar piacon, amelyek kettő és kilenc személy között foglalkoztatnak - 203,251 vállalkozás -, míg 31,270 vállalatnak van 10 és 49 alkalmazottja. Emellett 4,781 vállalat fizet járulékot 50 és 249 alkalmazott után.

Ezek biztató gazdasági adatok arra vonatkozóan, hogy az ország gazdaságának ellenálló képessége és a növekedésre való keszültsége magas. Annak érdekében, hogy lépést tartson a fejlettebb piacokon működő vállalatokkal és a magyar üzletemberekkel, mindenkinek ugyanazok a komparatív pénzügyi elemzések és potenciális partnerek eredményeinek ellenőrzésére szolgáló szolgáltatások állnak rendelkezésére.

Bár a pénzügyi jelentések rendszeres benyújtása és a minden releváns mérlegjellemző megjelenítése jogi kötelezettség az összes európai országban, ahol az engedélyezett nemzeti nyilvántartások szintjén történik az adatgyűjtés, a nyilvánosan elérhető információk hátránya az általános jellegük és az, hogy nem kapunk melléjük vállalati pénzügyi elemzést, valamint nem látjuk a cégminősítési pontszámukat.

A CompanyWall cégminősítő vállalat, amely Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában, Montenegróban, Észak-Macedóniában, Magyarországon és az Egyesült Királyságban működik, ügyfeleinek részletes áttekintést kínál a jogi személyek éves jelentéseiről ezekben az országokban, valamint lehetővé teszi az egyedi keresési szolgáltatás használatát.

kep3

„A küldetésünk az, hogy a modern módszerek alkalmazásával segítsünk ügyfeleinknek növelni az intellektuális tőkéjüket, eredményeiket, profitabilitásukat, likviditásukat és üzleti produktivitásukat. Tudatában vagyunk annak, hogy mekkora jelentősége és felbecsülhetetlen értéke van az ellenőrzött információknak, amelyek segítségével az üzleti szereplők tájékozottak lesznek a jelenlegi helyi és globális eseményekről, valamint a modern üzleti trendekről. Több éves tapasztalat után pontosan tudjuk, mi szükséges egy modern vállalatnak, amely átlátható és biztonságos működést szeretne biztosítani magának" - hangsúlyozta a CompanyWall ügyvezető igazgatója, Klemen Kljun.

A CompanyWall a nemzeti nyilvántartásoktól és állami pénzügyi ügynökségektől vásárol pénzügyi jelentés csomagokat vállalatokról és vállalkozókról a meghatározott árlisták alapján, azzal a szándékkal, hogy hivatalos, leghitelesebb és legfrissebb információkkal rendelkezzen. A sajátos pénzügyi elemzési módszertan alkalmazásával, amelyet az EUIPO regisztrációval erősítettek meg, és amelyet a világ elit hitelminősítő vállalatai, mint a Standard & Poor's (S&P), a Fitch Group és a Moody's (Big Three) is használnak, a CompanyWall cégminősítési jelentéseket készít, és cégminősítési kiválósági tanúsítványokat állít ki.

"Az aktív résztvevőknek a regionális piacon és a szakembereknek, akik mélyebb betekintést keresnek a gazdasági trendekbe, ezek az adatok kulcsfontosságúak lehetnek. A CompanyWall üzleti felhasználóinak kínálja fejlett szolgáltatását, amelynek átlátható és logikus felületének köszönhetően lehetővé teszi a gyors keresést és segítséget nyújt a helyi vagy regionális gazdaság résztvevőinek üzleti eredményeinek összehasonlító elemzéséhez" - hangsúlyozza Kljun.

Ezen felül a CompanyWall megkönnyíti ügyfeleinek a minőségi vállalatok utáni kutatást, és cégminősítési besorolásokon keresztül is segítséget nyújt nekik.

A cágminősítési besorolás, mint egy vállalat belső és külső értékének értékelése, értékeli annak kötelezettségvállalási képességét, likviditását, és végül - a piacon való hitelességét, mindezt teljesen objektív számítási módszerek alapján, az üzleti éves jelentések elemzése alapján. Egy ilyen részletes értékelésnek köszönhetően a kitűnő minősítéssel rendelkező vállalatok kétségtelenül megbízható partnereket képviselnek.

Az éves jelentés tartalmazza a mérlegtervet és eredménykimutatást. A cégminősítési jelentés lehetővé teszi, hogy gyorsan, egyszerűen és egyértelműen áttekintést szerezzen a vállalat teljes jelentéséről, mérlegtervről, mutatókról, eredménykimutatásról és egyéb adatokról. Ezen kívül a könnyebb megértés érdekében a jelentés grafikus ábrázolásokat is tartalmaz a pénzügyi adatok elemzéséhez.

A CompanyWall weboldalon található összes vállalat cégminősítése alapos elemzéseken alapul. A cégminősítések standardizált adatokból állnak, amelyek a vállalkozás teljesítményét felölelik. Szélesebb értelemben véve a cégminősítés egy szakértő véleménye a vállalkozó gazdasági megbízhatóságáról. A vállalkozások cégminősítéseit cégminőségi osztályokba sorolják, a legmagasabb AAA-tól a legalacsonyabb CCC-ig. A részletes és objektív elemzéseknek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a kiváló cégminősítésű vállalatok kétségtelenül megbízható partnereket jelentenek.

A CompanyWall cégminősítést ad az összes jogi alany számára a teljes régióban. A cégminősítés és a fejlett keresési pénzügyi szolgáltatásnak köszönhetően a CompanyWall ügyfeleinek gyorsan és pontosan kialakíthatják a helyi, nemzeti és regionális gazdaság teljes képét.

(x)

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
kep_szoveg