KKV-k igényeire szabta új portfólióját a mobilszolgáltató (x)
Prémium

KKV-k igényeire szabta új portfólióját a mobilszolgáltató (x)

PR cikk
Kis- és középvállalkozások kihívásaira kínál megoldást a Yettel

A változó gazdasági körülményekre, a digitalizáció lehetőségeire és kihívásaira a kis- és középvállalati szektornak is reagálnia kell. A Yettel vezeték nélküli irodai internetszolgáltatással, összevonható készülékkedvezménnyel, korlátlansággal, kibervédelemmel és kiemelt ügyfélszolgálati támogatással segíti számukra az átállást.

November 8-tól megújultak a Yettel Business vállalkozásoknak kialakított mobiltarifái, amelyek több kedvező megoldást nyújtanak azoknak a kis- és középvállalkozásoknak, akik szeretnék üzleti folyamataikat optimálisabbá és hatékonyabbá tenni. Az aktuális mobilpiaci, környezettudatossági trendek azt mutatják, hogy a felhasználók két év helyett már akár három vagy több évre terveznek telefonjukkal. A szolgáltató erre reagálva az Új Yettel Business tarifáiban 24 hónap hűség esetén a korábbinál akár 25%-kal magasabb készülékvásárlási kedvezményt kínál, amely ráadásul több előfizetés esetén összevonható, így például két új Yettel Business Prime Max tarifa esetén összesen akár nettó 220.000 Ft megtakarítás érhető el új készülék vásárlása esetén a szerződés időszaka alatt. Az összevonható készülékvásárlási kedvezmény tehát egyben, vagy akár időben eltérően, több készülék vásárlásra is felhasználható, ami valódi rugalmasságot biztosít a cégek számára.

IrodaNet 04

Korlátlanság, kiemelt ügyfélszolgálat és grátisz kibervédelem

Szintén piaci trend az ügyfelek igénye és növekvő nyitottsága a gondtalan mobilhasználatot nyújtó, korlátlan hang- és adatszolgáltatások irányába. A most bejelentett Yettel Business tarifák mindegyike tartalmaz korlátlan belföldi hang vagy adat-szolgáltatást, amely a vállalkozás igényei szerinti, akár ezeket kombinálva is elérhető.

Az idő komoly értéket jelent az üzleti életben is, ezért praktikus, ha az nem ügyfélszolgálati ügyintézéssel telik. A Yettel Business Prime tarifák mellé automatikus szolgáltatásként kiemelt, dedikált telefonos ügyfélszolgálatot biztosít a mobiltársaság, amivel ügyintézés esetén lerövidíthető a kapcsolatfelvétel ideje.

Kibervédelem: az SMS-ben, e-mailen érkező csalási kísérletek az üzleti előfizetői kört sem kerülik el, sőt, az ő esetükben a személyes adatokon túl az érzékeny üzleti információk védelméről is gondoskodni kell. Ebben nyújt támogatást a Yettel NetPajzs szolgáltatás, amely néhány percenként frissülő adtabázis alapján szűri a csaló weboldalakat, így egy jóhiszemű vagy figyelmetlen kattintással sem engedi a felhasználót, hogy a Yettel hálózatán adathalász oldalakat érjen el. A most megújult Új Yettel Business Prime Plus és Új Yettel Business Prime Max tarifákban a NetPajzs az aktiválást követően díjmentesen érhető el. Az új tarifákról minden részlet a https://www.yettel.hu/uzleti/tarifa oldalon érhető el.

IrodaNet 03

Ahol az internet, ott az iroda, kábel nincs

A Yettel a mobiltelefonos üzleti igények kiszolgálásán túl az irodai internet-szolgáltatások területén is kínál megoldást a kkv-knak: a klasszikus, kábel alapú internet korlátait feloldva teljes mértékben mobilnet-alapú irodai nethozzáférést nyújt, amihez 5G-képes, akár hordozható routereket kínál. Az IrodaNet tarifa az országos 4G és az egyre több területen elérhető 5G lefedettségre, valamint a stabil, megbízható hálózatra építve úgy biztosít egy routeren keresztül több munkatársnak korlátlan internet-hozzáférést, hogy a gyors és egyszerű beüzemelést követően a munkavégzés helye is rugalmasan alakítható. Az új, alapvetően megrendelési címhez tartozó IrodaNet szolgáltatás esetében a „Bárhol Mód” díjmentes aktiválásával a kollégák havonta tíz napig az ország bármely területén használhatják a céges irodai routert, ami időszak egy kisebb díjért cserébe további két alkalommal meg is hosszabbítható. További információ a szolgáltatásról: https://www.yettel.hu/uzleti/irodanet

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
kep_szoveg