Újra jön az állami ingyenpénz - Holnap kiderülnek a részletek
Uniós források

Újra jön az állami ingyenpénz - Holnap kiderülnek a részletek

Portfolio
Folytatódik az Otthon Melege Program, azaz az állami vissza nem térítendő forrást kínáló háztartási felújítási program, amelynek újabb állomása holnap, azaz április 3-án szerdán lesz. Időközben ki is derültek ezek a részletek:
Egy aznapi sajtótájékoztatón jelenti ugyanis be Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkára a földgázüzemű konvektorok cseréjét szolgáló Otthon Melege Program részleteit - derül ki a minisztériumi meghívóból. Egyelőre ezek nem ismertek, de elképzelhető, hogy most is a minél nagyobb energiamegtakarítás eléréséhez (kiinduló állapot és felújítással elérhető állapot közötti különbség) kötik majd a kiosztott támogatás volumenét, hogy ezzel is ösztönözzék a régi, elavult fűtési rendszerek lecserélését.

Tavaly ősszel a háztartási nagygép csere pályázaton 20-45 ezer forintot osztottak ki attól függően, hogy az újonnan beszerzett hűtő, fagyasztó, vagy mosógép milyen energiaosztályba tartozott. A pályáztatás régiónként eltérő napokon, előre meghatározott ütem szerint zajlott (egy adott nap délelőtt pár órán keresztül lehetett beadni a pályázatokat, de előre már ki lehetett tölteni a pályázati adatlapot az elektronikus rendszerben és el is lehetett menteni). Annyira nagy volt az érdeklődés és így a program sikere, hogy a kormány úgy döntött: végül minden pályázó megkapja az igényelt támogatást, így országosan mintegy 5 milliárd forintot osztott ki a tárca.Címlapkép forrása: Shutterstock
Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.
bear
koronavírus vakcina oltás 2 getty stock
greensill getty editorial
dolgozó worker gyár gyári munkás ipar kereset fizetés
koronavirus tavolsagtartas

Kiszámoló A tündérmaffia

Nagy divat lett társadalmi kérdéseket mese formájában megosztani gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt. András küldött...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

protokoll és rendezvényszervezési szakértő

protokoll és rendezvényszervezési szakértő

Vezető felügyelő

Vezető felügyelő
2021-04-14
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2021
2021-05-12
Építőipar 2021
2021-05-13
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
deutsch tamás