2023-as Portfolio Konferenciák már a naptárban: még 2022-es árakon!
Üzlet

2023-as Portfolio Konferenciák már a naptárban: még 2022-es árakon!

Portfolio
Márciusban friss energiával indul a konferenciaszezon, rengeteg üzleti rendezvénnyel készül a Portfolio Csoport a visszatérő és új érdeklődőknek tavasszal, agrár, fenntartható gazdaság, biztosítás, építőipar, energia, járműipar fókusszal. A szakmai rendezvénynaptárat minden üzleti szereplőnek már most érdemes feltöltenie, hiszen még a legnagyobb kedvezménnyel lehet regisztrálni piacvezető, professzionális programokra.

Minden eddiginél felkészültebben üzletileg 2023-ban a Portfolio-val

Nem kérdés, minden szempontból erőpróbáló, kemény üzleti év következik. A gazdasági szereplőknek minden értékes információforrásra és tudásra szükségük lesz, hogy a lehető legjobban helytállhassanak a polikrízises 2023-as évben.

portfolio konferencia hernádi

A Portfolio Rendezvények üzletága már 20 éve rendezi meg a hazai szereplőknek a meghatározó iparágak legjelentősebb szakmai eseményeit: kiállításokat, konferenciákat, klubokat. A piac legjelentősebb döntéshozói, vezetői pedig első kézből informálják a konferenciák résztvevőit előadások, panel beszélgetések és vezetői kerekasztal-beszélgetések formájában, legyen szó államigazgatási, közigazgatási, vállalati, üzleti szektorról.

Professzionális és iránymutató szakmai tartalom 6 iparágban

A Portfolio Csoport rendezvénydivíziója, a Portfolio Konferenciák idén is mutatja az irányt a rendezvénypiacon: gazdasági és iparági eseményeink immár megkerülhetetlen és piacvezető programot jelentenek az üzleti életben. 

Agrárszektor 2022 konferencia

Biztos információforrás és folyamatos networking lehetőséggel várjuk az ingatlan, agrár, pénzügy, fenntartható gazdaság, járműipar, IT területek hazai szereplőit.

Nézze meg konferenciáinkat mobilapplikációnkban!

Legyen zsebében összes rendezvényünk: A Portfolio Events mobilapplikáció -ban többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a már megvásárolt konferenciajegy. Sőt, a rendezvényhez kapcsolódóan számos funkcióval segítjük a networkinget a konferencia előtt, közben és utána is, hogy a résztvevők, előadók maradhassanak egymással. Szakma, élmény, networking egy helyen!

Legyen részese: Tovább a 2023-as konferenciákra >>

Kiszámoló

Ez történt a héten 0421

A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki 320 drónnal és rakétával lőtte Izrael területét, bosszúból a szíriai iráni konzulá

Holdblog

Félrealkalmazkodunk

Az alkalmazkodás maga az élet. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ugyanakkor a szellemi képességeink és az erős technológiánk mellett és részben miatt hajlamosak vagyunk... The post Félrealkalm

RSM Blog

Munkaszüneti napok 2025 - így tervezzen!

Megjelent a Magyar Közlönyben a 2025-ben esedékes ünnepnapok, pihenőnapok és plusz munkanapok végleges listája. A rendelet azt is meghatározza, hogy mikor lesznek hosszú hétvégék 2025-ben, va

Holdblog

Ismét a HOLD az Év Alapkezelője

Megint - immáron nyolcadik alkalommal - mi lettünk Az Év Alapkezelője. Mellette a HOLD Részvény, a Deep Value 2024 és a Columbus alapjainkat is kategóriájuk... The post Ismét a HOLD az Év Alapke

Holdblog

Ki vesz aranyat? (vendég: Zsiday Viktor)

HOLD After Hours. Zsiday Viktorral megbeszéljük, hogy kinek a nagymamája a modernebb. És hogy a zene lehet-e megoldás a klímaváltozásra. Meg miegymás. Jó szórakozást! 00:45   ...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Újra éledezik az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
napelem napenergia tető családi ház