Előfizetői tartalom

Kiderült, hogy szeretnek biztosítást kötni a magyarok - van meglepetés is

Portfolio
Leginkább digitális csatornában kötnének a magyarok biztosításokat: minden vizsgált biztosítás esetén többségben vannak azok, akik valamilyen digitális csatornát preferálnának egy új biztosítás megkötése során - derült ki az Impetus Research online reprezentatív felméréséből. A biztosítások jövőjével a Portfolio közelgő Future of Finance 2023 konferenciája is kiemelten foglalkozik, érdemes regisztrálni a rendezvényre!

Future of Finance 2023 A biztosítások jövője is terítéken lesz a Future of Finance 2023 konferencián, érdemes eljönni! Információ és jelentkezés A magyarok többsége már legszívesebben valamilyen digitális csatornában kötné meg új biztosítását – derült ki az Impetus Research 2023 tavaszán, a hazai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés