Előfizetői tartalom

Mi lesz a magyar biztosítókkal 2024-ben? - Elmondták nekünk a biztosítóvezérek

A Portfolio hagyományainak megfelelően a nyolc legnagyobb hazai biztosító első számú vezetőjét arra kértük év végén, értékeljék a mögöttünk álló esztendőt és adjanak előrejelzést 2024-re. Alábbi kérdéseinkre válaszoltak a biztosítóvezérek: 1. Hogy értékeli 2023-at saját biztosítója és a biztosítási piac szempontjából? 2. Mit tekint saját biztosítója és a szektor előtt álló legnagyobb kihívásnak 2024-re? 3. Mely termékek, szolgáltatások és innovációk területén hozhat növekedést, előrelépést 2024 saját biztosítójánál, illetve a biztosítási szektorban?

Alexander Protsenko elnök-vezérigazgató, Allianz Hungária Biztosító 1. Amikor előretekintettünk a 2023-as évre, egy igen nehéz, kihívásokkal teli időszakra kellett felkészülnünk, de sikeresen vettük az akadályokat. A tőkefeltöltöttségünk az egyik legjobb a piacon, a fizetőképességünk stabil lábakon áll. A növekedésben is szilárd eredményeket tudunk felmutatni, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés