FONTOS Itt a biztosítók javaslata a kormánynak: több állampapír, kevesebb adó, családvédelmi biztosítás a csomagban
Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

BCH/USD árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
BCH/USD statisztikák, mutatók
Nyitó ár: 222.99287213
Előző záró ár: 222.52432184
Napi átlagár: 222.79768942895
180 napos átlagár: 215.60307822324
360 napos átlagár: 173.79232554003
Napi minimum: 221.80590279
Napi maximum: 225.46362755
Éves minimum: 95.38907708 2022-12-30
Éves maximum: 328.40534831 2023-06-30
Történelmi minimum: 73.36616 2018-12-15
Történelmi maximum: 600000 2017-08-01
Árfolyamváltozás 1 hó: -9.366091015727%
Árfolyamváltozás 6 hó: 94.617038255092%
Árfolyamváltozás 12 hó: 106.478550213%
Devizakeresztek
HUF CHF EUR USD GBP JPY
HUF
CHF
EUR
USD
GBP
JPY
Adatlap
Bitcoin Cash
ISIN XTTBCHUSDEXS
Kijelzés módja (Ticker) BCHUSD
Kereskedés pénzneme USD
Az adatok forrása: baha Crypto
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Bitcoin Cash árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Bitcoin Cash hírek

Eljött a fordulat: rakétaként száguld a bitcoin

Az elmúlt napok történései után úgy tűnik, hogy megnyugodtak a befektetők, emellett pedig az amerikai infláció is tovább csökkent februárban, amelynek köszönhetően valószínűleg a Fed is a vártnál kisebb mértékben emeli majd a kamatot márciusi ülésén, ez pedig kedvezően hatott az olyan kockázatosabb eszközökre is, mint a kriptovaluták. Külön érdekesség, hogy az elmúlt egy évben a tőzsdei hangulatromlás jellemzően együtt járt az olyan alapvetően kockázatosabb eszközök, mint a kripovaluták esésével is, most azonban ennek a jelenségnek a fordítottját figyelhetjük meg, miután a fő különbség az, hogy amíg az előző alkalmakkor főként a Fed agresszív monetáris politikájának következtében erősödő dollár tartotta nyomás alatt a piacokat, addig ezúttal ennek az ellentétje figyelhető meg, ugyanis az amerikai bankszektorban látott eseménysorozat hatására könnyen lehet, hogy - egy időre -  fel kell hagynia a Fednek az infláció minden áron történő letörésére irányuló törekvéseivel.

Feltámadt a bitcoin, durva rali alakult ki a kriptopiacon

Több eszközosztály mellett a kriptovaluták piacán is kifejzetten negatív volt a hangulat az elmúlt napokban, most azonban megérkezett a pozitív korrekció és durva rali alakult ki a piacon. Mindazonáltal az on-chain adatok és a technikai jelek is arra utalnak, hogy ez a mostani visszapattanás nem jelent trendfordulót.

Meglódultak a kriptovaluták, több mint 5 százalék pluszban a bitcoin

A nemzetközi részvénypiacokon látható pozitív hangulat mellett a kriptovalutáknak is jó napjuk van, a bitcoin árfolyama 5 százalékot emelkedett, a kisebb kapitalizációjú kriptovalutáknál pedig ennél is nagyobbak a mozgások. Ugyan fundmentális hír nem áll a mostani emelkedés mögött, az on-chain adatok azt mutatják, hogy jelentős mértékű short pozíció került likvidálásra a mostani mozgás során, részben ennek is köszönhető az emelkedés.

Feltámadt a bitcoin, fontos szintet tört át

Jelentősen emelkedik a bitcoin és más kriptovaluták árfolyama a péntek délutáni kereskedésben, ezzel a legnagyobb kriptopénz jegyzése kitört a csökkentő trendcsatornából. Piacmozgató hírt nem lehet látni, a CoinTelegraph szerint inkább arról van szó, hogy a befektetők kockázati étvágya ma valamelyest visszatért azt követően, hogy a napokban a Facebook és más technológiai részvények zuhanása megrázta piacot.

Bitcoinba sem lehet menekülni a szupervariáns elől

Alaposan elromlott a hangulat a világ tőzsdéin az új, kimondottan fertőző koronavírus-variáns megjelenésének hírére, a jelenlegi dinamizmusokból úgy tűnik, hogy kriptovalutákba sem igazán lehet menekülni, esnek a legjelentősebb valuták jegyzései.

Esik a bitcoin, fontos szinten áll a jegyzés

Kimondottan rossz ma a hangulat a kriptovaluta-piacon, komoly esést láthatunk a legjelentősebb valutáknál. A hirtelen esés hátterében nem áll konkrét, a kriptovaluták kilátásait befolyásoló hír, úgy tűnik tehát, hogy a mechanizmust az elmúlt hetek meredek emelkedése utáni profitrealizálás indíthatta el.

Beindult a rali a kriptovaluták piacán

Az elmúlt napok esése után úgy látszik, hogy megérkeztek a vevők a kriptovaluták piacára, a bitcoinnal együtt raliznak az altcoinok is.

Alaposan meglódult a bitcoin, újra 1000 milliárd dollár fölött a kriptopénz piaci értéke

A nemzetközi részvénypiacokkal szemben kifejezetten jó a hangulat ma a kriptovaluták piacán, a legfontosabb és legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptopénz, a bitcoin árfolyama 5,5 százalékkal került feljebb. Az emelkedés részben annak köszönhető, hogy az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke, Gary Gensler kedden a kongresszusban elmondta, hogy az SEC nem tervezi a kripto betiltását.

Begyorsult az esés a kriptovalutáknál, 45 000 dollár alatt a bitcoin

Nem enyhül az eladói nyomás a kriptovaluták piacán, sőt délutánra inkább csak begyorsult az esés, így a bitcoin már 43 000 dollár közelébe is benézett, miután több mint 7 százalékot zuhant ma az árfolyam. Nem meglepő egyébként, hogy a kriptovalutákat is elérte az eladói hullám, hiszen a befektetők világszerte szabadulnak a kockázatos eszközöktől, mint a részvények vagy a nyersanyagok.

Nem szép ami a kriptopiacon megy ma, ütik a bitcoint

Az általánosan kedvezőtlen nemzetközi hangulattal együtt esnek ma a kripotvaluták is, a bitcoin árfolyama több mint 5 százalékkal került lejjebb. Az esés mögött több ok is meghúzódik, többek között az is negatívan befolyásolja a piaci hangulatot, hogy Erdogan török elnök azt mondta, hogy az ország háborúban áll a kripotvalutákkal.

Nagyon csúnya, ami ma a kriptovaluták piacán történik

A késő délutáni órákra alaposan elromlott a hangulat a kriptovaluta-piacon, komoly mínuszokat láthatunk mind a bitcoin, az ether és a dogecoin jegyzésénél is. Spekulatív jellegű lefordulás is lehet a háttérben, de a kedd este megjelent hír El Salvadorból sem segített a kriptopénzeknek. Az első ország, amelyik elfogadta a bitcoint hivatalos fizetőeszköznek ugyanis problémákba ütközött az akció kezdetén. Kedd estére a rossz hangulat némiképp alábbhagyott, de a bitcoin árfolyama még így is 10%-os mínuszt mutatott.

Csapkodás a kriptovaluták piacán, ma jó a hangulat

Az általános, kedvező tengerentúli tőkepiaci hangulatnak, illetve egy vállalati hírnek is köszönhetően kimondottan jó napja van ma a legtöbb kriptovalutának, komoly pluszokat láthatunk a jegyzéseknél - a nap sztárja, az ethereum classic több, mint 20 százalékot tudott eddig szárnyalni.

Nagyon csúnya, ami a kriptopiacon történik, 5 havi mélypontra ütötték a bitcoint

Folytatódik a kriptovaluták elmúlt időszakban látott mélyrepülése, a bitcoin árfolyama ma 30 000 dollár alá került, ami nem csak lélektanilag, de a technikai szempontból is fontos szint. Az általános kriptopiaci hangulatromlás egyértelműen a kínai szigorításokra vezethető vissza, hiszen a pénzügyi szolgáltatókra vonatkozó tiltások mellett a bányászat betiltását célzó újabb lépéseket tett Peking. Ahogyan azt már megszokhattuk, a bitcoin esése magával rántotta a többi népszerű kriptovalutát is.

Nagyot esett a bitcoin, ütik a többi kriptovalutát is

A részvénypiacokhoz hasonlóan a kripovaluták piacán is elromlott a hangulat azt követően, hogy a Fed múlt szerdai kamatdöntő ülésén a korábbiakhoz képest szigorúbb hangnemben beszélt az inflációs kockázatokról és a monetáris szigorításról. Bár az esés már a múlt szerdai kamatdöntés után elindult, ma ismét csúnya eső napunk van, a legnépszerűbb kriptopénzek árfolyama 7-10 százalékos gyengülést mutat a hétfő reggeli kereskedésben.

Megütötték a bitcoint

Nemcsak a tőzsdéken, hanem a kriptodevizák piacán is esést láthatunk ma. A Federeal Reserve szigorúbb hangvételt fogalmazott meg a héten, illetve James Bullard, a St. Louis-i Fed elnöke pénteken arról beszélt, hogy az amerikai jegybank akár már jövő év végén kamatemelésbe kezdhet. Mindez csökkentette a kockázatosabb eszközök iránti keresletet.

Feltámadtak a kriptovaluták, itt a rég nem látott fordulat

Brutális esésen vannak túl a kriptovaluták, múlt héten a vezető kriptoeszközök értéküknek 50-70 százalékát veszítették el, az esés a hét végén gyorsult be, az alacsony forgalmú, illikvidebb hétvégi kereskedési napokon pedig a kriptók elérték a lokális mélypontjukat. Onnan meredek árfolyamemelkedés következett, ami a túladottságon kívül több, a kriptovaluták jövője szempontjából jó hírnek tudható be.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra